Tüm Versiyonu Göster : sizi siz yapan ne?
kendinize has olduğunu dusunduğunuz sizi siz yapan hareket davranıs söz vs var mı??
Darkfighter
30-06-05, 21:01
diana seni tekrardan aktif olarak görmek benim için büyük zevk ve konu için teşekkür ederim
her yerde geyik yaptığıma bakmayın normalde boş boş konuşmayı pek sevmem, hele ki ilk tanışmalarda az ve öz konuşurum bu yüzden genelde ilk kez tanışanlar bunu yanlış anlarlar ve sessiz, içime kapanık birisi olduğumu düşünürler, sonrada muabbet esnasında hiç beklemedikleri yerde konunun altından girip üstünden çıkınca apışıp kalırlar
birde muabbet ilerledikten sonra hiç tahmin etmezdik ama sen de çok sıcak kanlı birisiymişsin derler
beni ben yapan bir diğer şeyde sabırsız olmamdır
daha bir sürü ufak tefek ayrıntı var ama bunları yazmaya şuan zamanım yok
beni ben yapan şey?
güzel soru DİANA tekrar hoşgeldin
soruya gelince çok içine kapanık olmam ve aşırı sessiz olmam (bana göre) :cool:
ilk tanıştığım herkesin söylediği bi şey "niye konuşmuyorsun" içimden gelmediğindendir nerden bileyim ama en yakınımdaki insanlar çok konuştuğumdan dert yanıyorlar!!!!!
bende yaziyim ozaman beni ben yapan sey cok kırılgan olmam ve bunundoğrultusunda cabuk ağlamam
birde cok cana yakın olmam guleryuzlu ve içten :D
beni ben yapan şey CADILIĞIMMMM!!! :D
beni ben yapan özgürlügüme asiri derecede düskün we rahat bi insan olmam(bence)
Beni ben yapan şey ise her gün bi farklılık yaşamak istememdir.Tekdüze yaşamakdan nefret ederim bir önceki günün tekrarını yapmak acayip sıkıcı gelir.Bir diğer özelliğim ise insanlara güvenmem çok zor oluyor uzun bir zaman alıyor...
bende özgürlüğüme düşkünümdür ama bazen bişeylerin himayesinde olmak güzeldir örneğin bazı hatalarımın şirketimin üstlenmesi yoksa milyarlar gidecekti bende de o kadar para yok ((:
hmm..
sanırım beni ben yapan özelliğim arkadaş düşkünü olmam. arkadaşlarımla sürekli aktif olmayı sevmem ve sıcak kanlılığım. eee tabi biraz da inadım :p
beni ben yapan şey?
güzel soru DİANA tekrar hoşgeldin
soruya gelince çok içine kapanık olmam ve aşırı sessiz olmam (bana göre) :cool:
ilk tanıştığım herkesin söylediği bi şey "niye konuşmuyorsun" içimden gelmediğindendir nerden bileyim ama en yakınımdaki insanlar çok konuştuğumdan dert yanıyorlar!!!!!
vay bea. sanki beni tarif ettin :D
beni ben yapan sey gayet sicak kanli olmam;)
beeeeeeeenn;
çok çabuk sinirlenip hemen affederim :( ,
ilk bakışta soğuk göründüümü sölerler ama tanıyınca sıcakkanlı olduuma inanırlar :p ,
damarıma basılırsa elimden geleni ardıma koymam :mad2: ,
çook inatçıyımdır :D ,
bir o kadar da duygusal ;(( ,
insanları ve vatanımı severim(bu forumun diğer tüm üyeleri gibi.. pr; )
eğlenceye bayılırım hail5xd ,
yıllardır bir tek derslere alışamadım pek ders çalışmayı sevmiorum yanii.. :confused: ..
işte bunlar beni ben yapan özelliklerim..... evet:: evet::
Beni ben yapan şey kimseyi kıramam ama sinirlendiğimde herşeyi kırabilen 1 yapım olmasıdır.
beni ben yapan seylerden biride kızların aksine ders calışmayan tembel bi öğrenci olmam yane kızların coğu derslerinde basarılı ve calışkandırlar bense onların aksine butun derslerim berbat calısmıyorum ve acıkcası takmıyorumda :D buda beni farklı kılıo sanırım f:ş şç5 şç4
beni ben yapan allah vergisi fıtratımdır.
Ne kadar geçimsiz biride olsa herkesle anlaşabilmem...
ProfessoR_X
06-08-05, 00:10
beni ben yapan her ortama ayak uydurabilmem bide çok uçuk biri olmam nerdeyse hiç normal hareketim olmuo ama bu samimi olduğum ortamlarda yeni tanıştığım birine ısınmazsam tam bi buz dağı olurum korkar yani benden:D
okyanus199
30-08-05, 23:06
Beni ben yapan şey sw3 büyük ihtimalle insanlara ve duygularına çok önem vermemdir.Hatta gereğinden fazla bazen :(
Bide çoğu zamançocuk gibi davranırım hatta çocuktan beter davranırıım evet:: ;m) :D
Beni ben yapan kişiliğimdir ;m) :cool:
beni ben yapan herşeyi alttan ala bilmem bence
PcTeknikZone