PDA

Tüm Versiyonu Göster : Vazgecemediğimiz aLışkanLıkLarımız...

DiAnA
30-06-05, 20:25
okadar cabuk alısıyor ki insan birseye gunden gunede alışkanlıklarımız coğalıyor.nelerden vazgecemiyoruz acaba

mesela ben hala annem sacımı oksayınca hemen uyurum :D

sıra sizde siz hangi alıskanlıklarınızdan vazgecemessiniz

Darkfighter
12-07-05, 11:09
mesela bende sabahları serkan balbal'ı dinleme alışkanlığı oluştu onu dinlemeden uykum açılmıyo hem neşeleniyoruz hemde gün içinde edecek bi sürü muabbet konusu çıkıyo

reelcadi
12-07-05, 11:28
Serkan Balbal Bende De Bİr Hastalik.ayrica BeŞİktaŞ Ve Dj Ozİ (oĞuzhan Yildiz) DİĞer VazgeÇİlmezlerİm....

Darkfighter
12-07-05, 12:02
hee bak ozi'yi pek sevmem ama birde Yasemin'den vazgeçemiyorum sağolsun bana güzel moral veriyo hep pozitif düşünnen bir insandan da bu beklenir tabi

reelcadi
12-07-05, 13:03
yasemini bende çok severim.gerçekten iyi bir program yapımcısı olmasının yanı sıra iyi bir dost arkadaşta olabilir ondan.ama ozi benim vazgeçilmezimdir.ayrıca serhan da başlı başına bir ekol.. ;m)

DiAnA
12-07-05, 13:23
bu söyledikleriniz dj sanırım sizdekide djalıskanlığımı ? yaaaaaaaaaaaW konunun iceriğine etti niz :D pr; pr;

dapHne
12-07-05, 13:39
telefonsuz 10 m gidememe alışkanlığım var:D

olmazsa olmazımdır :rolleyes:

karaca
12-07-05, 13:42
okadar cabuk alısıyor ki insan birseye gunden gunede alışkanlıklarımız coğalıyor.nelerden vazgecemiyoruz acaba

mesela ben hala annem sacımı oksayınca hemen uyurum :D

sıra sizde siz hangi alıskanlıklarınızdan vazgecemessiniz

İzmirde olduğumda şirkete gitmek.gitmedim mi olmuyor illa ki uğramalıyım gece 3 bile olsa bi grimeliyim kapısından içeri.yoksa keyfim kaçıyor...

Black_Cobra
12-07-05, 14:41
Derslere bır kere gırmedın mı hemen alısıverıyorsun.En azından ben oyleyım:D

reelcadi
12-07-05, 14:43
bu söyledikleriniz dj sanırım sizdekide djalıskanlığımı ? yaaaaaaaaaaaW konunun iceriğine etti niz :D pr; pr;
İYİ AMA SÖZ KONUSU VAZGEÇEMEDİKLERİMİZ DEĞİLMİYDİ?BİZDEDE RADYO VE DJ ALIŞKANLIĞI VAR... ;m)

DiAnA
12-07-05, 15:39
guzel bi alıskanlık mesela bende acaip rock dinlerim.ve aynen söyle olur suanda canım su grubu dinlemek istiyo derim dinlerim ama asla vazgecemediğim klasiklerim vardır sarkı bahabında mesela blur song2 ,bloodhound gang -fire wather burn, 3 doors down-here without u ,muse -cant take my eyes on u bu sarkıyı dinleyiiiiiiiiiin :D bunlar gibi daha dolu fix alıskanlık yapan sarkılarım

saderekoy
25-08-05, 02:32
Bendede araba hastalığı var walla ARAbalara bayılıyorum :p

okyanus199
30-08-05, 22:59
Telefonum olmadan bi yere gidemem yani,bide tabiki net yani en vazgeçemiiceem şey... evet::

BuTTeRflY
31-08-05, 14:24
WAZGEÇEMEDİKLERİİİİİM:
arkadaşlarıııııııım, motosikletleeeeeeerrrrr, YAMAHA YZF R1, bilgisayarııım, gezmeeeeeek, gülmeeeeek, eğlenmeeeeeeeek, sinema ws wsssssss

Xemci
31-08-05, 14:41
HerŞeyden VazgeÇerİm Ama Sİgaradan Asla Malesefkİ En İyİ Dostum Ve Yillardir Yanimdan AyirmadiĞim Ve AyirmayacaĞim Tek Şey HerŞeyden Önemlİdİr Kendİlerİ

Not:sİgara SaĞliĞa Zararlidir.
Sakin İÇmeyİnn

KaracaOglan
31-08-05, 15:30
Çok şeyden vazgeçtim.. Sigara'dan asla. Bazen hatalar yaptım, Ufak tefek ayrılıklarımız oldu. Ne kadar kısa sürse de bu ayrılıklar, inanın yokluğunu çok aradım.

...

mıcky
31-08-05, 16:55
arkadaşlarım, ailem, telefonum, kola, gülmek eğlenmek
bunlardan asla waz geçmem

saderekoy
31-08-05, 19:19
Arkadaşlarımla gezmekten hiç vazgeçemem:D:D:D:D

BuTTeRflY
31-08-05, 19:35
bu ne yaaafsss.. çok üsüldüm walla forumumuzdaki sigara içen arkadaşlarımız adına.. umarım en kısa zmnda wazgeçerler bu alışkanlıklarından.. sigara wazgeçilmez olmamalı bence.. hayatta daha güzel şeyler war;)

saderekoy
31-08-05, 19:49
Sigaraya Hayır.Biliyorum bağımlılık yapan birşey ama inşallah en kısa zamanda bırakırsınız.
Telfonumdan vazgeçemem wallaa:D

DeMoMen
31-08-05, 20:39
Yatarken rock dinlemekten vazgeçemem hail5xd ;) :cool:

saderekoy
01-09-05, 23:25
gece geç yatmaktan bir türlü vazgeçemiyorum:D

fındık
11-09-05, 17:07
bende gece oyuncak ayım olmadan uyuyamam

reXus
11-09-05, 18:17
istediğim her an nete girebilmek ama bu alışkanlığım son buluyor artık. evde net olmucak nasıl dayanıcam ben bu duruma :(

hasret_gulleri
11-09-05, 21:09
Muzik dinlemekten asla vazgecemem, o olmadanda olmuyor sanki yasamam icin muzigin olmasi sart... :=)

nettende vazgecemem diyordum eskisi kadar takilmiyorum cunku tadi tuzu kalmadi malesef.. ama yinede hergun giriyorum :D

Xemci
14-09-05, 17:55
sigara sigara sigara vazgeçilmezim herzaman bırakılmaz sen istesen o bırakmaz o istese sen bırakamazsın

cadı
15-09-05, 00:25
pcden-dostlarımdan-çikolata;cipsve kola 3lüsünden-yemek yemekten asla vazgeçemem

ImmoRtaL
15-09-05, 01:31
sigara sigara sigara vazgeçilmezim herzaman bırakılmaz sen istesen o bırakmaz o istese sen bırakamazsın

bingo.......

Xemci
15-09-05, 09:33
abi biz başladığımız işi bitirmeden o işi bırakmayız sigarada bir iş sayılır adabı vardıröyle herkes içemez bu bir sanattır biz bu sanatı bitirene emekli olana(ölene) kadar bırakmayızz

BuTTeRflY
15-09-05, 15:22
abi biz başladığımız işi bitirmeden o işi bırakmayız sigarada bir iş sayılır adabı vardıröyle herkes içemez bu bir sanattır biz bu sanatı bitirene emekli olana(ölene) kadar bırakmayızz

msn de kıs bulma olayına, sapıkça diyen, atatürkün kemikleri sızlar, bırakın uğraşmayın diyen arkadaşımız... ne acı ki; gelmiş burda.. sanki sigara dünyanın en güsel veli nimeti gibi anlatıp, topluma çok güsel örnek oluyor.. yasık gerçekten yasık.. sigara içmek bi sanat hee... dwm edin arkadaşım sanatınısı icra etmeye, sanatkarların değeri hep öldükten snra bilinir... ama ne yazık ki sis sanatınıs yüsünden ölürsenis kimse dönüp bakmas bile.. kimin utanması gerektiği belli...
üsgünüm dayanamadım bunları yasmak zorunda bıraktınıs beni... alkışlıyorum sadece seni we senin gibi düşünen milyonlarca ne yaptığını bilmeyen arkadaşımıpr; pr; pr; pr; pr; pr; pr; pr; pr; yazık yazıııııkred( red( red( red( sigara sanat olmuş haberimis yok

ImmoRtaL
21-09-05, 23:44
Valla sigarayı bırakmam.

Benim en iyi dostum SİGARAM. Oda terk eder olmasa param.

Çok güzel sölemiş Okan Amca..

Napalım. Bırakılmıyor.

zeytoş sakin ol ;)

WhoppiX
11-10-05, 13:02
kiplos, danmo ve lapci diye bilgisayarlarim, Sagopa'nin rap sozleri ve sigara aliskanliklarim bunlar bir de isim var tabii

BuTTeRflY
11-10-05, 14:24
Valla sigarayı bırakmam.

Benim en iyi dostum SİGARAM. Oda terk eder olmasa param.

Çok güzel sölemiş Okan Amca..

Napalım. Bırakılmıyor.

zeytoş sakin ol ;)

bu konuda sakin olamam ben dostum

Xemci
20-10-05, 17:58
ya şimdi ne oldu butter ne yapmışız bana göre sigara içmek bir sdanat sana göre motor bi sanat bana göre hiçbişey anlam ifade etmeye bilir ben sigara içmiyorum tütün içiyorum valla beni iyi günde kötü günde bırakmayan tek kişi o benim en iyi dostum diebilirim ama sigara içmeyenler aman başlamayın kendinizi bazı şeylere bağlı tutmayınız sigara neydirki onsuzz bişey olmaz diorsunuz tavsiyem sigara içmeyin sizin sağlıgınıza zararlıdır bana bişey yapmıor doktarasordum bişey olur mu die şimdi dedi bişey yapamıyor ama sonra nolur bilelem dedi bende sonra gelince bırakırız dedimm

karaca
21-10-05, 01:04
güzel mantık ;)

ben gidip arabayla duvara çarpayım sıkışırsam arabanın içinde çıkartırlar herhalde demek gibi :D

duvara çarpmayacaksın arabayı ;) kapiş?! o dereceye gelmemesi önemli herşeyin...doktore senden para kazanmak için demiştir :p

bebiss
21-10-05, 16:05
Cep telefonum ve sigaram ;((

xmavix
21-10-05, 18:09
aşkııııııııııııım ve aileeeeeeeem

arsenik
21-10-05, 21:16
ailem dostlarım gitarım

TuerkHacker
22-10-05, 05:07
Arkadaslar sagliga her ne kadar zararli olsada sigaradan vazgecemiyorum en uzun suren ayriligimiz 30 saat surdu fazla dayanamiyorum..!
Birde iddaa oynamaktan vazgecemiyorum (soylemesi ayip gecen hafta aldim biraz)

saderekoy
22-10-05, 15:04
Walla ben Ödevlerii evde değilde okulun kantininde yapmaktan vazgeçemiyorum:D:D:DBağımlılık Yaptıı artık. ;)

dapHne
22-10-05, 16:05
öğrenci olmak vazgeçilmez bi alışkanlık oldu bende :D okul biterse ne yaparım diye düşünüyorum :p

TuerkHacker
22-11-05, 05:49
Iddaa olmassa olmazlarimdan oldu

dapHne
22-11-05, 15:26
sabahları pcye zıplamaktan vazgeçemiyorum yaaa :(

sp1907
27-11-05, 00:46
aniden sinirlenmekten vazgecemiyom

Hacker_Lee
29-12-05, 20:52
bende bir gün bilgisayarsız kalmaya dayanamam yanımda taşımak istiyorum bilgisayarı onunlu uyumak onunla beraber kalkmak istiyorum

dapHne
30-12-05, 00:54
telefonumu; yatarken 30 cm yi geçmeyecek bir mesafede yakınımda bulundurmak

pc başına geçtiğimde mutlaka yan oturmak :D

bigbek
23-01-06, 21:00
uçmak uçmak uçmak.....

Kar Kaplanı
28-05-08, 23:04
pc başına geçtiğimde mutlaka yan oturmak :D

Bende...