PDA

Tüm Versiyonu Göster : Hat Sanati Örnekleri

Original
24-06-07, 22:06
Az önce nette Hat' la lgili konulara bakarken bir siteye rastladım. Hayran kaldım.

Paylaşmadan edemedim.

Siz de merak ediyorsanız tıklayın ve inceleyin.:)

Tam da BURADA (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

ulabali
24-06-07, 22:12
eski sanatlardan böyle sanatlar kalmadı türkiyede fakat çok güseller..

Original
24-06-07, 22:21
Haklısın ulabali, eskisi kadar bu tür geleneksel ve kıymetli sanatlarımız rağbet görmüyor. Ama yine de ilgili olanlar var.;)

Teşekkürler yorumun için.

ulabali
24-06-07, 22:28
biz balkanlarda türklüğümüzü korumaya çalışıyoruz .türkiyedekiler bana tam belirgin gelmiyor.özlerini kaybediyolar tabi benim düşüncem bu .

birde bir bayrak alıp sallamak türkiyeyi korumak millet olmayı kanıtlamaz bence bu benim içinde geçerli tabi bosna bayrağını salmamam feryat figan kedi kuyruğunu kıstırmış gibi çığlıklar atmam bu benim içimdeki devlet sevgisini bir nebze belli etmez..

bence kültürünüzü koruyun

hep derler ya avrupa üstünüze topla tüfekle gelmiytor artık.ben bunu bilen birisiyim balkanların ortasında dinini değiştiren kültürünü değiştiren binlerce insan gördüm ve git gide artıyo.

bbetull
24-06-07, 22:53
Kültürümüzün vaz geçilmezi bu sanatlar.Onların hayatımızdan uzaklaşışı bizimde ''bizden'' uzaklaşmamızla paralel malesef.