PDA

Tüm Versiyonu Göster : 3D Programı [Zbrush ] Full sürüm

DeSpOiNa
20-06-07, 22:15
Son günlerde çok popilaritesini artırmış ve yakın bir zamanda şaşırtıcı ödüller alacak bir 3d programı inanılmaz derecede kolay anlaşılır ve çok değişik figürler yapılabilir.

Bu program aradığınız 3d programı

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Daha fazla ayrıntılı bilgi offical site dan öğrenilenebilir
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

(sitede çok güzel örnekler var fakat kopyalanmadığından buraya alamadım..)

Not:Kullandığınızda aklınızdaki 3d yi yakalamanıza sebeb olacak.

Ders Notları [İng];

12345t67
20-06-07, 22:35
merak ettim şimdi bu işi bakem yapabilcek miyim:)

DeSpOiNa
20-06-07, 22:43
yaparsın yaparsın sen..hatta kolaysa söyle bende deniyim :) gerçi abim indirmiş pc de var ama denemedim henüz :)

lutfubey
21-06-07, 00:29
Oooooooo Despoina. ZBrush'a merak sarmıştım ama deneme fırsatım olmamıştı. Söylenenlere göre çok kolay modelleme yapılıyormuş. Aynen heykel yapar gibi, elinde mesela bir kil var ve orasını çekerek, burasını incelterek model oluşturabiliyorsun. Gün bugündür, indirip deneyelim bakalım.

12345t67
21-06-07, 14:52
valla biraqz uğraştım ama basit yaaa yaparım ben bunu :)

cagdas85
08-12-07, 15:58

ZBrush 2.0, bir modelleme programıdır.

Download:

Bu bölümde satılan bir yazılımı kesinlikle korsan olarak paylaşmıyoruz arkadaşlar...