PDA

Tüm Versiyonu Göster : Intel, Celeron D işlemcilerini 64 bit ile güçlendiriyor

varyemez
28-06-05, 20:55
Intel bugün giriş seviyesi Celeron D işlemcileri için 64 bit desteği sunacağını açıkladı. EM64T uzantılarını destekleyen ilk yonga 3.2 GHz hızındaki Celeron D 351 olacak.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

ugur4you
13-07-05, 00:54
bu arada AMD sempron da 64 bit olarak piyasaya sunulmus

karaca
13-10-05, 19:25
güzel haber...ama hertürlü anakart değişimini şart koşuyor :rolleyes: keşke celeron gibi giriş seviyesi bir işlemci için anakart maliyetide düşük olsa ;)

TuerkHacker
15-10-05, 00:25
Bende suan celeron 2.4 var idare ediyor ama ben amd alacagim pentium dan iyi diyorlar ne kadar dogru bilemem..!
Celeronun da cikarmasi bir yandan iyi ne kadar fazla cikarrirlarsa bizim isimize gelir rekabetten yararlanma sansimizb olur ..!

karaca
15-10-05, 04:19
amd ile intel karşılaştırması değişik kategorilerde yapılmalı..herşartta amd iyi diye bir sonuç yok..
ayrıca benchmark testlerinde amd önde çıkamsına daha iyi overclock olmasına rağmen stabilitede ve sürekli yük altında intele göre daha yavaş kalabiliyor...
bu iki işlemcide ne iş yapacağınıza bağlı...sürekli oyun oynarım derseniz amd yi tek geçerim ;) ama ben 3dSmax veya video render işleriyle uğraşıyorum derseniz intel tavsiye ederim ;)
birde aldığınız işlemciyi ne kadar kapasitede kullandığınıza bağlı...gidip en hızlı amd/intel işlemciyi alıp nfsu2 oynarsanız yazık olur alete :) çünkü o oyunu PIII800 de çalıştırabiliyor aynı şekilde ;) sanırım anlatabildim...

saygılar sunarım...