Tüm Versiyonu Göster : asparagas haber bunlar
arkadaşlar şimdi ise asparagas haberler uydurcaz yani yalan haberler fakat fazla aşırıyada kaçmak yok .
örnek:
Teknolog artık dayanamayarak son sözlerini söyledi;
'''aman be alın sitenizi başınıza çalınnnn ben sizlemi uğraşıp durcam yeter beee alın hepsi sizin olsunnnnn.adamı bıktırıyorsunuz yaaa ne biçim üyesiniz sizz........"
Kızıl_Kurt
18-06-07, 14:27
Teknolog abim bu konuyu görmesin :D
ImmoRtaL ise verka Serduchka ki resmi aşağıda ona olan sevgisini bütün herkese yayınladı kanal öç ve benzeri dünya kanalları bu açıklamayı flaş haber olarak geçirdi:D
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
verka Serduchka
sabah gazetesine konuşan gaffur:D şöle dedi:ne biçim bir site yaw,hangi konuya baksam ulabali,ulabali,ulabali bu kıs hiç uyumuyomu yaw.kız a yazmaktan biz mesaj yazamıyoruz,dedi.bu manşeti ulabali duyarsa,site sallanacak:D
akin_bera ise yalancı habercilikten suçlanarak mahkemeye verdi ulabali akının donuna kadar aldı şimdi ise incir yapraklarıyla adem aleysselamı tasvir ederek para kazanıyortmmuş:D:D:D
ulabali mahkemeyi kazandı:Dşok şok şok olay olay olay:D:D
ImmoRtaL site girişine verka Serduchka nın resmini koyacakmış oda olmazsa arka planı verka Serduchka yapacakmış şok şok:D
ImmoRtaL geçen gün gittiği bard fazla içince bardan atıldı.bunun üzerine haberlerde sevgilisinin bardan atıldığını gören mira ImmoRtaL terketti fakat ulabali araya girerek onları barıştırdı.ImmoRtaL ulabaliye duacıyım dedi.
bu konuyu akin bera medyaya taşıdı:D
evet bir medyacı olarak gazeteye bastım:D:Dulabali barıştırdı diye çıkan haberlere inanmayın,onlar akşam gazetesinin yalanları:D:Dasıl aralarını bozan ulabali dir:)neyseki herşey ortaya çıktı benim gazete açıklamamla.çiftler yine beraber:)
konunun mahkemeye taşınacağını ulabali tebliğ etti.ImmoRtaL ise akin beraya karşı olduğunu kanalların kanal öç,kanal pcteknik ve gazetelerin gazete bosna-hersek,gazete pcteknik,gazete boşnak haklrında belirtti.:D
Dün kanal öç flaş haber olarak kuzey ırakın pcteknikten yardım istediğini pc teknik ailesi ise onlara yardım etmeyeceğini duyurmuş.pkk sorununa karşı türkiyenin en iyi forumu pcteknik'in duyarlı davranışları sayesinde pkk bir kez daha nakavt oldu.
basın açıklaması yapan ImmoRtaL TÜRKİYE her şeye rağmen dik duracaktır.musulada gireriz ab yede sözleriyle abd'nin başbakanı bushu korkuttu.
bush ise abi böyle deme bak ülkedekiler bir adamdanmı korkuyon bombala gitsin diyolar arada kalıyorum mesajını gizliden ImmoRtaL yolladığı bulundu.
Hoş olmuş. Eline sağlık.
AMA
mira ne dicek bilmiyorum :D
'''aman be alın sitenizi başınıza çalınnnn ben sizlemi uğraşıp durcam yeter beee alın hepsi sizin olsunnnnn.adamı bıktırıyorsunuz yaaa ne biçim üyesiniz sizz........"
Öncedende demiştik ya Teknolog bizden bıkmıştı.baktıki bu sö<zleri takan yok kanal öçe yeni bir makele yazdı bu makalenin sadece bir kısmını getiriyoruz öbür kısmı ise küçük yaşlara vede küfür dolu:D
Teknolog:" HEPİNİZE Bİ AYAR ÇEKİCEM ARTIK " dei ve ekledi;ömrümü çürüttünüz lan.."
geri kalan kısmını kanal öç muhabiri ulabaliden öğrenebilirsiniz.öğrenmek isteyenler doğru karar versinler acayip bir makale:D:D
şok şok şok kanal öç muhabiri ulabali bir gizliliği daha gün yüzüne çıkardı.
karagozlüm sonunda gsye transfer oldu .
karagozlumün son sözleri ise"çok aptallık etmişim fb de oynamaktan.sonunda doğru yolu buldum"idi.
böylelilke karagozlüm pcteknikteki kariyerini gsye transfer olmakla taçlandırdı.
bir şok bir şok bir şok daha sonunda kanal öçç muhabiri ulabali herşeyi günyüzüne çıkardı.bugünlerde varyemez düşünceli hallerine son damgayı gene ulabali koydu.
ulabali geçen gün evine gizlice girdiği varyemezin sesli düşündüklerini sizlere anlatıyor...
varyemez:"Şimdi forumda gir tüyatro gösterisi yapsak nası olur acaba zerdayı kötü cadı,ulabali güsel peri:D,akin berayı ve gaffuru kötülük elçisi,ımmortal ve mireyı sevgi ikilisi yapsak banada cüce rolü kalıyo ozaman napalım napalım sevgi ikilisinde ımmortal yerine ben geçimde karizmayı çizdirmeyelim:D"dediği ortaya çıktı
karagozlum
21-06-07, 00:53
şok şok şok kanal öç muhabiri ulabali bir gizliliği daha gün yüzüne çıkardı.
karagozlüm sonunda gsye transfer oldu .
karagozlumün son sözleri ise"çok aptallık etmişim fb de oynamaktan.sonunda doğru yolu buldum"idi.
böylelilke karagozlüm pcteknikteki kariyerini gsye transfer olmakla taçlandırdı.
Haha hic sanmiyorum :D Soylemis oldugum son sozlere bakarmisiniz :hihihi
karagözlüm ulabaliye dava açtı dava sonucu hakim karagözlümün bu sözleri söylediği tesacillendi::::D:D:D:D
Hakim ImmoRtaL, karagözlüm'e ceza olarak 3 yıl Florya Metin Oktay Tesislerinde Aşçılık yapmasına karar verdi.
Dava kapanmıştır.
bir şok bir şok bir şok daha sonunda kanal öçç muhabiri ulabali herşeyi günyüzüne çıkardı.bugünlerde varyemez düşünceli hallerine son damgayı gene ulabali koydu.
ulabali geçen gün evine gizlice girdiği varyemezin sesli düşündüklerini sizlere anlatıyor...
varyemez:"Şimdi forumda gir tüyatro gösterisi yapsak nası olur acaba zerdayı kötü cadı,ulabali güsel peri:D,akin berayı ve gaffuru kötülük elçisi,ımmortal ve mireyı sevgi ikilisi yapsak banada cüce rolü kalıyo ozaman napalım napalım sevgi ikilisinde ımmortal yerine ben geçimde karizmayı çizdirmeyelim:D"dediği ortaya çıktı
şok şok ve bir şok daha açıklamıştık ya hani o konu hakkında varyemez kanal öçe verdiği demeçte ımmortal hem kötü oynar en güzeli onun yerine benim oynamak dedi.:D
karagozlum
21-06-07, 17:25
Hakim ImmoRtaL, karagözlüm'e ceza olarak 3 yıl Florya Metin Oktay Tesislerinde Aşçılık yapmasına karar verdi.
Dava kapanmıştır.
:D:D Ben niye ceza aliyorum ya oyle birsey demedim ben, yuksek mahkemeye cikicam :hihihi
karagozlüm yaptığı mmüracat sonucu yüksek mahkemeye çıkıyordu.kapı açıldı ve hakim yerinde oturan ımmortalın ta kendisiydi unutmuştuki yüksek mahkeme hakimide ımmortaldi bukadar yeterdedi hakim ımmortal ve karagozlümü 5 yıl 5 ay 5 gün 5 saat cezaya tağlip tuttu:)
mahkeme ulabaliyi, ortalığı karıştırdığı için çok kötü cezalandıracak :D
|CaRP3'Diem|
21-06-07, 21:37
son alınana bilgilere göre ulabali müebbet yemiştir.. forum içinde ayaklanma ve kargaşa yaratmaktan...
allah sonunu hak getire.. sıkıysa çık gari ordan :D
kanal öç muhabiri ulabali bir gerçeği daha ortaya çıkardı.
|CaRP3'Diem| ve teknolog sonunda ulabali için söylediklerini geri aldılar ve kanal öç muhabiri olaraktan ulabalinin altında çalışmaya başladılar.ulabali ise onlara yapmadığını bırakmıyormuş.:D:D
kanal öç ve ulabali ve de ekibini yaptığı faydalı işlerden dolayı tebrik ediyorum:)
CmlkcK arkafdaşım uyluslar arası kanal öç ün müdüresi ulabaliden 42 milyarlık bir nişan hediyesiz aldı...
CmlkcK arkafdaşım uyluslar arası kanal öç ün müdüresi ulabaliden 42 milyarlık bir nişan hediyesiz aldı...
Ne olmuş tekrar yazsana düzgünce anlayamadım:p
öncedende demiştik ya hani hep tekrarladık teknolog yerini kanal öç muhabiri pcteknikin yükselen yıldızı ulabaliye:D bırakarak başka foruma gittti..ş:ü ğj5
ulabali şok açıklamalarıyla az sonra pcteknikte
"arkadaşlar oyunuzu bana verin" dedi.karagözlüm"ona vermeyin o bir piskopat "ortalık karışmıştı ve işte o an ulabali dayanamayarak karagözlüme ortalığı bıraktı
ulabali şok açıklamalarıyla az sonra pcteknikte
"arkadaşlar oyunuzu bana verin" dedi.karagözlüm"ona vermeyin o bir piskopat "ortalık karışmıştı ve işte o an ulabali dayanamayarak karagözlüme ortalığı bıraktı
hıh öyle her kükreyene pabuuç bırakmam ben:p
havlayan köpek ısırmaz:p
ya ben ne yaptımda ikide bir herkes ortalığı karıuştırdı diyo ama yeter artık şakaya almıştım ama bundan sonra şaka olarak karşılamıyacağım.
hıh rsinfat dün gece gittiği pc teknik üyeleri toplantısında sesli düşününce teknolog tan tutun varyemeze kadar hakkında düşündükleri söyledi.bunlar yenilir yutulur laflarda değildi:D
şok şok ve bir şok daha kanal öç muhabiri ulabaliye atılan çamurlar ulabaliyi dahada yüceltti yalan olan her çamur ulabaliye ün kattı çamur atanlara teşekürer:p
yine bir dram arkedeşler Pes!m!sT adlı üyemiz bir kaset çıkarmaya karar vermiş.sezen aksu bu haber üzerine kanal öç muhabiri ulabaliye bir demeç yollamış demeçte aynen şöyle yazıyor:"yahu müziğide ne yaptılar seray sever ebru destan derken birde ne çıktı."
Kanal ÖÇe ve Ulubali yaptığı çalışmalardan dolayı teşşekür ederim. :D
İşlerinde koptuklarım var. :D
Ama sanırım buna benzer bi desponianin oyunu vardi. ;)
Ewet Şİmdİkİ Pcteknİk Sorunu İse Tommy Nİn İmzasindakİ SÖzler Üzerİne Varyemez BakirkÖyden GÖrevlİlerİ ÇaĞirdi.tommmy Ikinsada Mikinsada Bİr Şey Yapamadi Ve İmzasini DeĞİŞtİrdİ Bunun Yaninda BakirkÖyde 2 GÜn Kalacak...:d
ewet arkadaşlar gün geçmiyorki bir olay daha çıkmasın forummuzun nadide incilerinden olan Original dün gece yurtdışına çıktı ama ne çıkış.Lihtenştayn gitmeye karar veren original Lihtenştayn gittiğinde yapılan gösterileri izledi.fakat Lihtenştayn presnsi Hans-Adam II originalimize aşık olunca işler karıştı.en son alınan bilgilere göre original Lihtenştayn dışına çıkamıyor.prens onu alı koymuş.dış işleri bakanı abdullah gül ise görüşmelere devam ediyor:p
ewet arkadaşlar gün geçmiyorki bir olay daha çıkmasın forummuzun nadide incilerinden olan Original dün gece yurtdışına çıktı ama ne çıkış.Lihtenştayn gitmeye karar veren original Lihtenştayn gittiğinde yapılan gösterileri izledi.fakat Lihtenştayn presnsi Hans-Adam II originalimize aşık olunca işler karıştı.en son alınan bilgilere göre original Lihtenştayn dışına çıkamıyor.prens onu alı koymuş.dış işleri bakanı abdullah gül ise görüşmelere devam ediyor:p
ewet arkadaşlar yeni gelişmeler oldu vede kanal öç muhabiri ulabali Lihtenştayn presnsi Hans-Adam II ile röpörtaj yaptı;
Hans-Adam II:ya bakın müslümanda olurum sünnet olurum ama benden originali almayın o benim herşeyim..
ulabali: prens bey avrupada nasıl bir hayat veriyorsunuz originale?
Hans-Adam II:bütün Lihtenştayn onun olsun.onun için sünnet alacağım.resmi dinimizi islam yapıyorum.birleşik krallık kraliçesi 2. elizebeth'in elinide öptü.para mara hersey var.ülkemde 5 tane altın mmatbaası,42 tane dolar-frank matbaası ve 2 tane safir-zümrüt-yeşim kaynakları var hepsi onun olsun .
original:ya oldumu işte hristiyan birliğinide parçaladık.bir ülke daha islmı seçti.ama olmaz ya varyemez,teknolog,despihino,karagözlüm,mira beni bu yakışıklı ve bir o kadar karizmatik prensten kurtarın.yoksa bak burda kalıcam
ewet arkadaşlar yeni gelişmeler oldu vede kanal öç muhabiri ulabali Lihtenştayn presnsi Hans-Adam II ile röpörtaj yaptı;
Hans-Adam II:ya bakın müslümanda olurum sünnet olurum ama benden originali almayın o benim herşeyim..
ulabali: prens bey avrupada nasıl bir hayat veriyorsunuz originale?
Hans-Adam II:bütün Lihtenştayn onun olsun.onun için sünnet alacağım.resmi dinimizi islam yapıyorum.birleşik krallık kraliçesi 2. elizebeth'in elinide öptü.para mara hersey var.ülkemde 5 tane altın mmatbaası,42 tane dolar-frank matbaası ve 2 tane safir-zümrüt-yeşim kaynakları var hepsi onun olsun .
original:ya oldumu işte hristiyan birliğinide parçaladık.bir ülke daha islmı seçti.ama olmaz ya varyemez,teknolog,despihino,karagözlüm,mira beni bu yakışıklı ve bir o kadar karizmatik prensten kurtarın.yoksa bak burda kalıcam
ewet original varyemez,teknolog,despihino,karagözlüm,mira yar5dım istedi fakat bunlar bir toplantı yaptılar.toplantı odasındaki perdenin arkasında olan ulabali herşeyi duydu işte konuştukları;
varyemez:ya bırakın kalsın bana bugun ters düştü..:p
teknolog:canım arkadaşım orada kalamaz onu almalıyız.
karagözlüm:ee nası alcaz koca prensin elinden askerleride vardır demi onun şimdi:D
mira:hani sınav filmindeki gibi jan cload vam damı çarak o yardımcı olur..
despihino:yav o pahalıdır şimdi okadar para veremem kusura bakmayın:p
varyemez:bırakın kızı zaten bak karizmatik ve yakışıklı diyo evlensinler çocukları olur prensler- prenssesler yok yok sultanlar -sultaniyeler olur bu adam islamı seçti artık ülkenin ismini değiştiririz.pcteknik sultanlığı
hepsi bir ağızdan.:ewet ewet kalsın o bak hem adamıda beğenmiş prensten iyisinimi bulacak:D
ewet originali kurtarma düşüncesi sona erdi..
original kocasıyla 3 sultan 12 sultaniye ile mutlu mesut avrupanın göbeğinde islam kentinde yaşıyor:p
şok şok şok karagözlüm şok yaratan açıklamalar yaptı hülya avşar estetik yaptırmış diye hülya avşarda bu yalan dolana dayanamayarak karagözlümle saç başa girmişler
karagozlum
26-06-07, 20:51
şok şok şok karagözlüm şok yaratan açıklamalar yaptı hülya avşar estetik yaptırmış diye hülya avşarda bu yalan dolana dayanamayarak karagözlümle saç başa girmişler
Arkadaslar ekledigimiz haberlerin de bir olcusu olsun artik lutfen.
Iyice kavgaci biri yaptiniz sizde beni olmazki canim aa :hihihi
Ben saygili bir insanim, kimseyle sac basa girmem iste yalan haber :P
ewet original varyemez,teknolog,despihino,karagözlüm,mira yar5dım istedi fakat bunlar bir toplantı yaptılar.toplantı odasındaki perdenin arkasında olan ulabali herşeyi duydu işte konuştukları;
varyemez:ya bırakın kalsın bana bugun ters düştü..:p
teknolog:canım arkadaşım orada kalamaz onu almalıyız.
karagözlüm:ee nası alcaz koca prensin elinden askerleride vardır demi onun şimdi:D
mira:hani sınav filmindeki gibi jan cload vam damı çarak o yardımcı olur..
despihino:yav o pahalıdır şimdi okadar para veremem kusura bakmayın:p
varyemez:bırakın kızı zaten bak karizmatik ve yakışıklı diyo evlensinler çocukları olur prensler- prenssesler yok yok sultanlar -sultaniyeler olur bu adam islamı seçti artık ülkenin ismini değiştiririz.pcteknik sultanlığı
hepsi bir ağızdan.:ewet ewet kalsın o bak hem adamıda beğenmiş prensten iyisinimi bulacak:D
ewet sonu8nda bunlarıda duyan original sinir krizine girdi. yarın Lihtenştayn gidecek olan karagözlümle saç saça baş abaşa bir kavga yapcağını açıkladı:p
karagozlum
26-06-07, 20:57
ewet sonu8nda bunlarıda duyan original sinir krizine girdi. yarın Lihtenştayn gidecek olan karagözlümle saç saça baş abaşa bir kavga yapcağını açıkladı:p
Sagolun arkadaslar, nasil bir iz biraktiysam artik sizde, kavgaci cikardiniz beni ...
Arkadaslar ekledigimiz haberlerin de bir olcusu olsun artik lutfen.
Iyice kavgaci biri yaptiniz sizde beni olmazki canim aa :hihihi
Ben saygili bir insanim, kimseyle sac basa girmem iste yalan haber :P
evet yalan haber ..........................
evet arkadaşlar açıklıyorum pc teknik in düzenlediği baladaki en rüküş bayan pccini
(pccini asparagas haber he alınma sen bizim sevimli yaratığımızsın güzelim )
Flashhhhhh Flashhhh Flasshhhhhhh!!!!PC Teknik mahkeme kararıyla kapatıldı:(:(:(:D
PcTeknikZone