PDA

Tüm Versiyonu Göster : Chaoscope

lutfubey
02-06-07, 23:04
Chaoscope, bir takım matematiksel değerler girerek fractal veya abstract diye adlandırılan resimler yapmanızı sağlayan güzel bir 3D programdır. Yaptığınız resimleri wallpaper olarak kullanabilirsiniz.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Chaoscope ile yapacağınız resimlerde kullanacağınız 5 adet belli başlı modül vardır. Resimler; Gaz/Duman, Sıvı, Işık, Plasma ve Solid olarak seçilen bu 5 modülle hazırlanır.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

Program ücretsizdir, aşağıdaki linkten indirebilirsiniz.

İndir (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

DeSpOiNa
02-06-07, 23:18
çok güzeller..denesem başarılı olurmuyum ki :) ellerinize sağlık..

lutfubey
02-06-07, 23:50
Dene bence. Program 2-3 mb'lık. Ben bişeyler yaptım kendimce. Zaten sadece matematik değer giriliyor ve program herşeyi kendi yapıyor :)

şeker
02-06-07, 23:50
Teşekkürler lütfübey :)

azıcık uğraştım çok eğlenceli bir program nasıl yaptım bende anlamadım ama bunu yaptım :hihihi resimdekiler kadar güzel değilsede güzel oldu sanırım :)

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

lutfubey
02-06-07, 23:54
Ellerine sağlık. Birkaç denemeyle güzel şeyler çıkıyor. Ben özellikle Light modülü ile yapılan resimleri çok beğendim

DeSpOiNa
03-06-07, 00:00
mira çok hoş olmuş..baya meraklandım da bu pc ye format gerekcek yakında..formatı attıkdan sonra indireyim..unutmam kesin:)

holland 67
03-06-07, 03:40
ben sizler kadar güzel olmasada birkaç resim yapıp cebe attım.şu kesin çok keyifli ve dinlendirici..

izmir
05-06-07, 18:54
aaa ne güsel yapmış mira ark. bende yapcam bendee :D çok güsel prog. teşekkürler..

kemalhazer
06-10-07, 18:28
Program için teşekkürler yavhu, eğlenceli bişeye benziyor:)

lutfubey
08-10-07, 17:43
Yapın gönderin resimleri, yarıştıralım:D

şeker
08-10-07, 20:45
Yapın gönderin resimleri, yarıştıralım:D

Bana iyi fikir gibi gelmedi abi sanki sen kazanırmışsın gibi bir hisse kapıldım nedense :hihihi :p

fuzuli
08-10-07, 21:52
elinize sağlık, çok teşekkürler...

[mate]
08-10-07, 22:01
biri matematik demiş üstüne birde resim demiş ikisinede meraklı beni kim tutar hemen indiriyorum teşekkürler..

lutfubey
09-10-07, 00:16
Bana iyi fikir gibi gelmedi abi sanki sen kazanırmışsın gibi bir hisse kapıldım nedense :hihihi :p

Yok ben jüri üyesi olucam :D

[mate]
10-10-07, 01:59
indirdiğimden beri bende bişeyler yaptım çok güzel programmış;)
Yarışma fikri güzel geldi banada eğlence olur yapılırsa katılırım :D

ProfessoR_X
10-10-07, 02:11
bende indiriyorum daha doğrusu o reeper cinema4d yi tavsiye ettikten sonra herşeyi yüklüyorum artık :D

lutfubey
10-10-07, 08:57
Nasıl gidiyor C4D çalışmaları, başladın mı bişeylere

Vezir
10-10-07, 10:31
Büyük ihtimalle kafam basmaz ama bende aldım beyimiz,müsadenizle;)