PDA

Tüm Versiyonu Göster : handmade 3d modelleme ile ilgilenen varmı ?

celtic_pain
21-05-07, 17:45
el yapımı modelleme insan gemi ev uçak araba vs ... ile uğraşan arkadaşlar bilgilerimi ve bilgilerini paylaşmak isterim.

Teknolog
21-05-07, 17:48
kardeş bu konuda ;
3D Tasarım & Modelleme Bölümü diye bir bölümümüz var, bölüm moderatörümüz lutfubey bu konularla ilgileniyor oraya yazarsan gerekli cevapları alırsın. bu konuyu da ilgili bölüme taşıyorum...

celtic_pain
21-05-07, 17:58
sağolasın arkadaşım

lutfubey
01-06-07, 17:47
Selam celtic_pain. Ben elimden geldiğince ilgileniyorum modelleme konusuna. Hangi programları kullanıyorsun modeleme yaparken?

Bu arada yönlendirme için teşekkürler Teknolog.

celtic_pain
04-06-07, 15:50
ben elle demiştim ama arkadaş hobi bölümünden aldı programla dğil el işçiliğiyle yapıyorum ama sizdende bilg almak isterim yada siz benden bişey öğrenmek isterseniz seve seve cevaplarım

Teknolog
04-06-07, 16:18
ben elle demiştim ama arkadaş hobi bölümünden aldı programla dğil el işçiliğiyle yapıyorum ama sizdende bilg almak isterim yada siz benden bişey öğrenmek isterseniz seve seve cevaplarım

yaptığınız modellerin resimlerini bizimle paylaşırsanız mutlu oluruz...

celtic_pain
04-06-07, 16:30
:) paylaşmayı isterim ama nasıl yollıycağımı bilmiyorum bi sitem yok çünkü yardımcı olursan çok sevinirim arkadaşım

celtic_pain
04-06-07, 16:58
yollamaya çalışıyorum

lutfubey
04-06-07, 17:54
celtic_pain, modelleme derken program içindeki 3D modellerden bahsetmiyoruz değil mi? Fiziki olarak hazırlanan uçak, gemi, araba vs. modelleri heralde bahsedilen. Bilmem yanlış mı anladım.