Tüm Versiyonu Göster : Sitenizi Reklam etmek için herkese mail mi göndermek istyon
red_hacker
20-06-05, 16:44
Bunun için öncelikle mail bulman lazm bunun içinde Http Email Spider v1.0 adlı program işe yarıor...Bu programın yaptığı reklam sitelerdinde (reklamajans gibi) kayıtlı olan mailleri size gösterir we bir tane toplu mail şeyi ile orada buldunuz e-mail adresine istediğniizi gönderirsiniziz...Toplu mail yollama programını da bir bbaşka ark werirse sevinecem:Program Linki
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
tabi bunu yapıpı kişilere spam mail gonderdiğinizde sitenizin hiti belli bir süre artmasına rağmen, sitenizin güvenilirliğini ve bir marka olmasını en baştan engellemiş oluyorsunuz. buraya bir mim koymak gerek...
Buda Bi Yoprum Tabiki Ama Maili Yeterince Açık Yazar ve Sitende Doğru Şeylker bulundurursan Bence Güzel Bişey Kimseninde Şikayet Edeceğini Sanmıyorum
ya gercekten guzel bır program ama su eksıgı var kaydetme yok emailleri yanı arsıv yapamıyosun .bu konuyla ılgılı bana bır yardımcı olursanız sevinirim
mailboy programını yawsiye ederim... elimde war .. birazdan upload edip linki yazarım..
tabi bunu yapıpı kişilere spam mail gonderdiğinizde sitenizin hiti belli bir süre artmasına rağmen, sitenizin güvenilirliğini ve bir marka olmasını en baştan engellemiş oluyorsunuz. buraya bir mim koymak gerek...
Katılıyorum sana:)
PcTeknikZone