PDA

Tüm Versiyonu Göster : YAHOO Türkçe MAİL ÇIKTI !

red_hacker
20-06-05, 16:35
Evet arkadaşlar bir çoğumuzun yahoo dan mail adresi var hep türkçe yapılmasını istemiştim ben eminim sizlerde keşke türkçe olsa demişinizdir. işte oldu çok isteyince oluyormuş demek bence süper de oldu . aşağıdaki linke girip yeni bir mail almanız yeterli yok eğer benim bi mail adresim var ben onu türkçe yapayım diyosanız: options-->account information- şifre soracak girdikten sonra- member information'ın- sağındaki edit'e tıklayın sonra -Preferred Content:- karşısında Yahoo !US Var oraya tıklayın ve türkiyeyi seçin işte türkçe oldu aşağıdaki adresten girebilirsiniz arkadaşlar.......

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ben aldım sorunlarınız için:r1e2d3h4a5c6k7e8r@yahoo.com.tr

Blue_Fe@r
21-06-05, 04:19
saol ii oldu bu yaa

can07
10-12-05, 17:47
ellerıen saglık ustad mukemmel olmus turkce yahoo

deadman
18-12-05, 18:37
allahına kurban saolasın kardeş

kanunsuz
19-12-05, 00:36
Evet arkadaşlar bir çoğumuzun yahoo dan mail adresi var hep türkçe yapılmasını istemiştim ben eminim sizlerde keşke türkçe olsa demişinizdir. işte oldu çok isteyince oluyormuş demek bence süper de oldu . aşağıdaki linke girip yeni bir mail almanız yeterli yok eğer benim bi mail adresim var ben onu türkçe yapayım diyosanız: options-->account information- şifre soracak girdikten sonra- member information'ın- sağındaki edit'e tıklayın sonra -Preferred Content:- karşısında Yahoo !US Var oraya tıklayın ve türkiyeyi seçin işte türkçe oldu aşağıdaki adresten girebilirsiniz arkadaşlar.......

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
ben aldım sorunlarınız için:r1e2d3h4a5c6k7e8r@yahoo.com.tr

bendemi sorun acaba giremedim bir türlü.!!

ufler
25-12-05, 00:01
arkadaşlar bu linkte birşey yok

jimwest
25-12-05, 00:58
bence harika oldu bak bu ?

fatal1ty
25-12-05, 01:04
arkadaşlar bu adresten direk kayıt olablirsiniz

ayrıca giriş yeri de bu adresmiş yeni buldum

trjaws
28-12-05, 20:59
iyi oldu. beni az tırmandırmamıştı bu teşekkür ederim.