PDA

Tüm Versiyonu Göster : mutlaka okuyunnn!!!!!!!!!!

cadı
19-06-05, 17:23
>>>> > > MUTLAKA OKUYUN
> > >>BU MEMLEKETİ SEVEN HERKESE SESLENİYORUM...
> >>>> > > > >>BU MESAJI NE YAPMANIZ GEREKTİĞİNİ BİLİYORSUNUZ, BUNDAN KUŞKU
> >>>> > > > >>DAHİ DUYMAK İSTEMİYORUM.
> >>>> > > > >>SEVEN-ELEVEN
> >>>> > > > >>Son yurtdisi seyahatimde Londra Trafalgar Square 'de bir imza
> >>>> > > > >>kampanyasi yapan bir grubun ne ile alakali olarak imza
> >>>> > > > >>kampanyasi duzenlediklerini merak ederek yanlarina yaklastim
>ve
> >>>> > > > >>baslangicda gorduklerime sasirmadim. Cifte standartligi ve
>her
> >>>> > > > >>firsatta terorizme karsi oldugunu ifade eden bu avrupa
> >>>>ulkesinde
> >>>> > > > >>uc bes eskiya PKK-KADEK adina imza topluyorlardi.
> >>>> > > > >>Niyetleri teroristbasinin ozgurlugunu kazanmasıyimis... Daha
> >>>> > > > >>once ifade ettigim gibi bu sasirttici degil ama imza
> >>>> > > > >>kampanyasinin buyuk sponsorlarindan birinin ulkemizde de
> >>>> > > > >>faaliyet gosteren SEVEN-ELEVEN firmasi oldugunu gorunce
> >>>> > > > >>afalladim.
> >>>> > > > >>Turkiye'ye dondugumde gordugum bir detay ile saskinligim bir
> >>>>kat
> >>>> > > > >>daha artti. Seven Eleven magazalarinin tabelalarindaki
>renkler
> >>>> > > > >>tamami ile PKK bayragindaki renklerle ayni; yani adeta
> >>>>PKK-KADEK
> >>>> > > > >>bayragi...
> >>>> > > > >>Ulkemizi seviyor isek bu magazalardan alis-veris etmeyelim,
> >>>> > > > >>edenlere de bu durumu iletelim.
> >>>> > > > >>Bu mesaj ne kadar cok kisiye ulasir ise ulkemiz adina o kadar
> >>>> > > > >>yararli olacaktir.
> >>>> > > > >>Doc. Dr. ILKAY ORHAN
> >>>> > > > >>Department of Pharmacognosy
> >>>> > > > >>Faculty of Pharmacy
> >>>> > > > >>Gazi University
> >>>> > > > >>06330 Ankara-Turkey
> >>>> > > > >>Eczacılık Fakültesi
> >>>>

varyemez
19-06-05, 17:34
Bu konuda bende arkadaşlarımızı uyarayım kaynak sağlam yerden dikkat edelim böyle adi firmalara uğramayalım...

blade#
19-06-05, 17:50
bencede herkesi uyarmak lazım bu kadar da olmaz yahu insanı çileden çıkarıyorlar :mad2: :mad2: :mad2: :mad: :mad: :mad:

Black_Cobra
19-06-05, 18:15
Tanıdıgım herkese maıl ıle bıldırecegım...

dapHne
19-06-05, 18:17
birgün hepsi cesasını çeker inş. hail5xd

Türkiyenin kötülüğünü isteyenler, şunu unutmayın; bu ülke kısa zamanda büyük bir yol katetti.biz gibiler varoldukça da isteğinizde başarılı olamayacaksınız. sizlerin düşüncesi bir ütopyadan ileriye geçemeyecek. 82 yıl önce o kötü şartlarda bu ülkeyi parçalayamayan sizler, bugün bu ülkeye göz dikmeniz bile büyük hata..
ne yaparsanız yapın TÜRKİYE CUMHURİYETİ DAHA DA GÜÇLENECEK!!! wğ3

lobelya
19-06-05, 19:30
saol cadı bunu herkese yollayacağım pr;

nazce
19-06-05, 20:08
tanıdıklarımın hepsinede göndereceğim

tılsım
20-06-05, 22:00
birgün hepsi cesasını çeker inş. hail5xd

Türkiyenin kötülüğünü isteyenler, şunu unutmayın; bu ülke kısa zamanda büyük bir yol katetti.biz gibiler varoldukça da isteğinizde başarılı olamayacaksınız. sizlerin düşüncesi bir ütopyadan ileriye geçemeyecek. 82 yıl önce o kötü şartlarda bu ülkeyi parçalayamayan sizler, bugün bu ülkeye göz dikmeniz bile büyük hata..
ne yaparsanız yapın TÜRKİYE CUMHURİYETİ DAHA DA GÜÇLENECEK!!! wğ3

inşallah.edepsizler

BuTTeRflY
20-06-05, 22:15
uyarı için çok saol cnm yafs, dikkate alıcam;)

karaca
21-06-05, 01:24
arkadaşlar seven-eleven denilen şirket OPET in marketlerini satın aldı.yani OPET istasyonları içerisindeki marketler bu şirkete bağlı olacak.OPET böyle bişeyi nasıl yapıyor anlamıyorum...
Ancak şu varki buraya aktardığınız mailin her satırındaki > defalarca forward edildiğini gösterir bazı şeyler şişirmedir.hepimiz londrada bunu görmedik değil mi?

Fanaturk
08-11-07, 01:35
arkadaşlar seven-eleven denilen şirket OPET in marketlerini satın aldı.yani OPET istasyonları içerisindeki marketler bu şirkete bağlı olacak.OPET böyle bişeyi nasıl yapıyor anlamıyorum...
Ancak şu varki buraya aktardığınız mailin her satırındaki > defalarca forward edildiğini gösterir bazı şeyler şişirmedir.hepimiz londrada bunu görmedik değil mi?

Katılıyorum.Lütfen arkadaşlar...söylenilenlere inanmayın,Opet dedğiniz firma'ki bende bu firmaya bağlı bir kuruluşta çalışıyorum ve çalışmaktan gurur duyuyorum,mümkün değil ki böyle şeylere alt olsun ve ya alet edilmeye çalışılsın.OPET dediğimiz kuruluşun iki ortağı olan KOÇ gurubu ve Sayın Fikret Öztürk'ün ülkemiz için yaptıkları ortadadır.bu saçmalılar tamamen çekemeyenlerin uydurmalarıdır.Firmamız tüm hızıyla büyümeye devam etmekte ve binlerce TÜRK insanına iş imkanı sağlamaktadır.buradan elde edilen kazanç ile yine ülkemize yatırım yapılmaktadır,(arzu edenlere detaylı bilgi verebilirim) ve yapılmaya devam edecektir buna şüphem yok...Onun içindir ki.. yabancı kökenli BP - Shell vs..... gibi firmalarla mukayese etmeyelim ve ettirmeyelim.Ülkemizin öz be öz varlığı OPET'i bu tür kötü söylentilere alet etmeyelim
Saygılarımla

necatikaya
09-11-07, 01:18
OPET nasıl öz varliğımız.İzah edermisiniz.OPET in açılımını söylermisiz.Koç grubu ve Fikret Öztürk'ün ortaklıklarının dışındaki varsa diğer ortak veya ortakların adlarını veya anıldıkları ismi söyliyebilirmisiniz.Sadece merak ettiğim için soruyorum..