PDA

Tüm Versiyonu Göster : Son 5 yılın en ağır öss siydi

varyemez
19-06-05, 13:55
Son 5 yıldır össlerin en ağırı bu seneye denk geldi diyebilirim zewk için bende girdim sınawa ama özellikle matematikde öys sorularına geçiş dönemi yaklaştı gibime geldi özellikle össde fazla çıkmayan fonksiyon polinom mod soruarı ve özellikle olasılık soruları öss adaylarını terletmeye yetecek kadar karmaşıktı.2 tanede kombinasyon sorusunu eklersek tamamen ezber ağırlıklı gereksiz bilgiye dayalı bir öss daha geçti.Türkçe soruları geçmiş yılları aratmadı fizik de bir kaç öys sorusu hariç önceki yılların tekrarıydı.Ama özellikle biyoloji ve matematik soruları bu sene fen ağırlıklı giren öğrenciler için tam bir baş belasıydı.Yakın zamanda ösy stiline dönüleceği sinyalini veren bu sınawda geldi ve geçti umarım tüm arkadaşlarımızın sınawı iyi ve olumlu geçmişdir. herkese geçmiş olsun...

tasslehoff
19-06-05, 14:05
hadi bakalım hayırlısı... denisliden kurtulcan herhale onur?

varyemez
19-06-05, 14:12
Yok ya benimki zewk içindi hiç sanmıyorum kurtulacağımı :) 4 senedir hiç aksatmadan giriyorum öss ye bu sene 4. süydü bi aksilik çıkmaz seneye yine girecem :)

zortnets
19-06-05, 14:53
biyoloji+kimya cok feci idi :D fizik kolaydi yaptim bayaa mat zor gibi idi ama calisan mat i da yapardi

dapHne
19-06-05, 19:05
Yok ya benimki zewk içindi hiç sanmıyorum kurtulacağımı :) 4 senedir hiç aksatmadan giriyorum öss ye bu sene 4. süydü bi aksilik çıkmaz seneye yine girecem :)

enteresan bir eğlence seçmişsin adminim yaa :p

varyemez
19-06-05, 19:09
Ne bileyim heyacansız bir sınawa girip etrafımdaki insanların heyecanını izlemek hoşuma gidiyor ayrıca öss bilgilerimin gün geçtikce nasıl azaldığını görüyorum :)

Blue_Fe@r
19-06-05, 19:39
baya kafa karıstırmıslarr yaaa red(

arsenik_x
19-06-05, 20:55
ben sınava girmedim ama herkes tarihrte ve matematikte zorlanmıs.insaalah seneye bende girecem