PDA

Tüm Versiyonu Göster : üniversite adaylarına başarılar...

gokhandnzl
18-06-05, 19:26
PcTeknikZone ailesi olarak öss'ye girecek olan bütün arkadaşlara gönülden başarılar dileriz..... ;m)

tasslehoff
18-06-05, 19:29
evet bisde eskiden bu toslu yollarda yürüyen arkadaşlar olarak başarılar diliyor ve normal bi sınava gidermiş gibi heyecan yapmamanızı tavsye ediyorum..BAŞARILARRRR

varyemez
18-06-05, 19:33
Teşekkür ederim arkadaşlar bende bu sene dalgasına giriyorum sırf stressiz nasıl olduğunu görmek için bakalım belki 45 de 45 yapar pamukkaleden kurtulurum:D

ebruli_1905
18-06-05, 19:39
saolun ya dua edin nolur off nedir bizim bu sınavlardan çektigimiz ya ((:

varyemez
18-06-05, 19:42
Ebruli sakın telaş yapma senin çok iyi bir sonuc çıkartacağına eminim sadece kendine güven çoook başarılar diliyorum..

gokhandnzl
18-06-05, 20:29
saolun ya dua edin nolur off nedir bizim bu sınavlardan çektigimiz ya ((:

ebruli merak etme ben başaracağına eminim. önündeki en büyük zorluk stres olacaktır. bunun için kendini şimdiden hazırla. bu sınaw herşeyin sonu değil. inan daha başlangıç. bu sene olmazsa seneye olur die düşünerek gir. ben kendimden örnek veriim. ben 2. girişimde girdim üniversiteye. 1. girişimde konuları bildiğim halde stres yüzünden kaybettim. bildiğim soruları bile yanlış yaptım. ama 2. girişte rahattım. son hafta özellikle salmıştım kendimi. olursa olur olmazsa olmaz die girdim ve üniversitedeyim. makine mühendisliğini kazandım hemde pamukkale :D :p ama olsun buna da şükür :D

zortnets
18-06-05, 20:33
bende gircem sinava bakalim nolcak :( nese bu sene hic calismadim zaten sadece lise 1 de iyi bi ogrenciydim buna guvenerek baraji asarim diyorum sanmiyorumki bi yere girebileyim

aylinn
18-06-05, 20:35
sınava gıren herkeze başarılar bu kadar umutsuz olma ne olcagını bilemezsin hornest.UMARIM ISTEDİĞİNİZ GİBİ OLUR

tasslehoff
18-06-05, 20:36
karamsarlığa düsmemek lasım hornetscim... bu şekilde düsünme bence...

varyemez
18-06-05, 20:41
Başarılar hornets.. Güç seninle olsun :)

zortnets
18-06-05, 20:43
saolun arkadaslar bakalim yarin gece fln girerim herhalde foruma nolcak sonumuz