Tüm Versiyonu Göster : Pikniiikk Vaaaaaarrrrrrrrrrrrrr !! :)
Denizli'de olan arkadaşlar. teknikzone - denizli team olarak tanış-kaynaş aktivitelerimizden birtane daha düzenliyoruz.
piknik var pr; henüz tam tarih belirlemedik ama temmuzun ilk haftasını düşünüyoruz. ( hafta içi yada hafta sonu old. sonradan belirlenecek.)
katılmak isteyen arkadaşlar lütfen mesaj atın, ona göre liste çıkaralım ;)
kesin gelin, bakın artık yağmurlar da yağmaz oldu :D bişe olmazz artık:p
diğer şehirlerden olan arkadaşlar darılmayın;) eğer sizde böyle birşey istiyorsanız burada belirtiin. yoğunluk varsa orada da bu tip faaliyet düzenleyebiliriz.
Ewet arkadaşlar gelmeyi düşünen bütün arkadaşlar buraya isimlerini yazdırsınlar güzel bir tanışma kaynaşma ortamı olacak.
aaaaçok güsel olur.hem herkes birbirini daha ii tanırlar çok güsel düşünmüşsünüs
bende gelmeyi dusunuyorum ama bi piknik icin denizli biraz uzak sanki :D
ne pıknık mı! degerli admınlerımız kolalara ve etlere sponsor olacaklarsa ben gelırım:):) hemde kosa kosa:):):)
(hafta sonu olursa gelemem ama hafta ıcı olursa gelırım)
tasslehoff
17-06-05, 11:56
aaa bensiz imkanı yok bırakmam sizi... beni de yasın...
arkadaşlar bu piknik eğlence dolu olacak. mutlaka gelin. gitar çalmasını bilen bu görevi üstlensin konser versin bize :D yada kimse bilmiyorsa artık cd lerle flan edare ederiz :p ne isterseniz getiririz. ip, top vs vs :D:D:D:D
yapma ya yorulucaz yani :eek:
ya tamm sustum ben :D kafamıza göre takılırız işte..
Black_Cobra
17-06-05, 15:36
Arkadaslar bende gelırım.Zaten benım gelecegımden herkesın hbr vardı ama yıne de buraya yazmak gerekıyormus...:D:D:D
aaaaaaaaaaa benim yeni haberim oldu tabi bu kadar uzun sure gelmessem foruma böyle olur.bende geliyorum daphnecim ekle benide :mad2:
cok guzel olcak cok eğlenceZ:D pr;
ebruli_1905
17-06-05, 16:50
Şuraya bak ya form denizlilerle dolu.Biz istanbulluyuz nolcak şimdi bizi düşünen yoh valla ((:
Black_Cobra
17-06-05, 17:12
İstanbula gelecegım orada da ayarlayalım:D:D:D
goncakorkmaz
17-06-05, 19:52
ben de gelmek isterim ama zamnı iyi belirlemek lazım herkesin (nerdeyse) yaz okulu var inşallah iyi bi şeyler yaparız
gidelim ya çok iyi olur ya hem biraz daha fazla tanıma şansıız olur birbirimizi...
gokhandnzl
17-06-05, 20:08
benim sölememe gerek yok aslında ama yinede yaziim dedim..
aaaaaaaaaaa benim yeni haberim oldu tabi bu kadar uzun sure gelmessem foruma böyle olur.bende geliyorum daphnecim ekle benide :mad2:
cok guzel olcak cok eğlenceZ:D pr;
sensiz olurmu güzelim yaa ;) bukadar boşlama bizi yaa bak özlettin valla forumda kendini ;m)
ben de gelmek isterim ama zamnı iyi belirlemek lazım herkesin (nerdeyse) yaz okulu var inşallah iyi bi şeyler yaparız
tabiki de dostum ;) gel mutlaka. zaten herkesin toplanması için temmuzun ilk haftasını düşündüğümüzü söyledik :cool: kimlerin geleceği belli olunca da yani temmuz ayı gelince günü ve yeri kararlaştırırız..
BEn gelmiyorum.
sen nie gelmiyorsun yaaa.. herkes orada olacak sen nerede olacaksın immortal :rolleyes:
Şuraya bak ya form denizlilerle dolu.Biz istanbulluyuz nolcak şimdi bizi düşünen yoh valla ((:
:) işte denizli dışından olan arkadaşlar ben ilk başta belirtmiştim zaten yoğunluk olursaaa orada da aktiviteler düzenleyebiliriz;) bu şehirde yoğunluğumuz olduğu için biz burada yapıyoruz. sizleride şehrinizdeki yöneticilerimize teslim edelim :cool:
yadaa istersen denizliye gel gezmiş olursun ;m)
BEn gelmiyorum.
Heyy geliyorsun geçerli bir neden olmadan kaçmak yok esas sen geliyorsun :)
tasslehoff
18-06-05, 16:49
immortal gelmesse bende gelmem :D
aaaa caymayın yaaa herkes geliyor işte :mad2:
;)
Daphne, gelenleri bi liste yapalımda ona göre planlarız ;)
ben :p
gokhandnzl
varyemez
cadı
julen
karaca
tasslehoff
black_cobra
diana
goncakorkmaz
blade#
arsenik_x
immortal ( gelmek şart :D)
butterfly (tahmin ediyorum, haberi yok daha)
BEn gelmiyorum.
nie gelmiosunnn
14 kişi olmuş.
bu listeden 1 kişi dahi gelmesse yakarım çamlığı
habariniz osun ;)
+
nereye gidileceği
neler alınacağı
vs.vs.vs. herşeyi şimdiden planlayalım.
Halı saha gibi olmasından korkuyorum. :D hehe
yok yok halısaha gibi olmayacak. gündüz gündüz bak kimse gıkını çıkaramaz :D
tasslehoff
19-06-05, 21:59
bak ya beni de eklemiş...pr;
sensiz olurmu hiç yaaaa evet:: eklerim tabii
hadi bakalım bekliyorum sabırsızlıkla...diana da geliyomuş zaten süper...
ben saten gelirim.. daphnecim de yasmış.. gelmes miyim yafsss;)
bütün denislili arkadaşlar gelsin;) temmusun ilk haftası fln ben çok yoğun olcam ama gelmek için elimden geleni yaparım;)
tabiki gelceksin cicim
siz olmadan zevki olurmu hiç ;m)
bu arada arkadaşlar piknik için bir önerisi olan varmı yakınlarda bir şelale bilen varsa bir adım öne çıksın :D
eğer bulamadık mı bi sulak yer :p yeşilköye gideriz..
benim fikrim budur herkes kendi fikrini söylesin, oylamaya açarız..
Cankurtaran derim ben ama tabiyki çoğunluğa uyarım...
[QUOTE=dapHne]ben :p
gokhandnzl
varyemez
cadı
julen
karaca
tasslehoff
black_cobra
diana
goncakorkmaz
blade#
arsenik_x
immortal ( gelmek şart :D)
butterfly
Biricik
genchacker
21-06-05, 12:28
abi tam gun kararlastırın belki bende bir ihtimal gelebilirim 2 yıllık univ baqma bahanesi ile :D eger gelebilirsem sizinle olmak cok guzel olcak :D
tam günü temmuz ayı gelince kararlaştırırız ama ilk haftası gibi ayarla kendini çünkü büyük ihtimal ilk hafta olacak ;)
ben :p
gokhandnzl
varyemez
cadı
julen
karaca
tasslehoff
black_cobra
diana
goncakorkmaz
blade#
arsenik_x
immortal
butterfly
Biricik
genchacker (%50 :D)
aslinda bizde izmirli arkadaslarla bi deniz yapsak iyi olurdu :rolleyes: :rolleyes:
arkadaşlar bugün ayın 24. artık zaman ve mekan kararlaştırsak diyorum..
temmuzun ilk haftasında olacak büyük ihtimalle de bu haftadan bir gün belirleyelim. katılacak olanlar fikir beyanında bulunsun.benim için tenmmuzun ilk pazarı uygun.
tatlm ben de gelirm ama 6 temmuzda yazokulu için eskşhre dönmem gerekio,tarih bana uygun olursa sizinleyim ;)
ben staja başladım cumartesileri de çalışıyorum. o halde bir önceki pazara ne dersiniz. sanırım diğer şehirlerde olan arkadaşlarımız da yaz okulu için o gün gelmiş olur...
yani bana ya 2 gün sonra yada 3 temmuz uyar nasıl sizce??????
bu arada yeni liste
ben
gokhandnzl
varyemez
cadı
julen
karaca
tasslehoff
black_cobra
diana
goncakorkmaz
blade#
arsenik_x
immortal
butterfly
Biricik
genchacker (%50 )
nesiaa
Black_Cobra
24-06-05, 21:02
Ben belkı sehır dısına cıkabılırım o zaman.Bıraz daha erteleye bılme ımkanımız var mı?
valla pazar günü olsun da nezaman olursa olsun. gerisini siz kararlaştırın;)
genchacker
25-06-05, 01:08
%50 Deil daphne pazar gunu olursa kesin geliom beni hava alanında pardon otogardan alırsınız waryemez abim butterfly aplam daphne kardeşim ben yakama turkaforum.com ascam sisde teknikzone.com asında havamıs olsun :D
tmm dostum;) bu iyi haber. bekliyoruz
kesin pazar günü olur da.. ama tarih olayi biraz tartisilablir gibi.. ben 4 temmusdan snra olursa kesin gelirim.. emrah gel ablacim sen, bekleris;)
genchacker
25-06-05, 15:30
oke apla geliom boynunda turkaforum.com yazan bi sebek görürsen hemen durdur apla kesin benimdir :D
Black_Cobra
25-06-05, 17:41
kesin pazar günü olur da.. ama tarih olayi biraz tartisilablir gibi.. ben 4 temmusdan snra olursa kesin gelirim..
Sana kesınlıkle katılıyorum....
biz banlanan arkadaşlarda gelebilirmi ?
9 temmuz haftası yokum şimdiden söyleyeyim.sonra "sattı" demeyin kuzenim evleniyo...
oke apla geliom boynunda turkaforum.com yazan bi sebek görürsen hemen durdur apla kesin benimdir :D
$$$
şebek-mebek deme kendine....
hafta sonu olursa ben gelemeyebılırım. hafat ıcı olma ıhtımalı yok muu ......
arkadaşlar böyle olursa hiç belirleyemeyeceğiz. çalışan arkadaşları düşünerek haftasonu diyorum ben ( çünkü bende çalışıyorum.) diğer türlü özel işleri olan arkadaşlar kendilerini ona göre ayarlasınlar. aklınızdaki fikirleri biranönce söyleyin. mümkünse bugün. çünkü temmuza ne kaldı şunun şurasında. hadi arkadaşlar. bir an önce bitirelim bu ayarlama işini.
Black_Cobra
28-06-05, 01:54
Kesın sonucları takıp edıyorum beklıyorum hbr sızlerden
Banlanan insanlar gelmesin bu nedenle burada tartışmayalım bunu ayrı bir bölüm açalım buraya gelmek isteyenler isim yazdırsın buradan da öteki odayı görebilmelerini sağlayalım...
Banlanan insanlar gelmesin bu nedenle burada tartışmayalım bunu ayrı bir bölüm açalım buraya gelmek isteyenler isim yazdırsın buradan da öteki odayı görebilmelerini sağlayalım...
evet bu güzel bir fikir. gelirlerse kesin kavga çıkar zaten.
inşlahlah aramızdan ajanlar çıkmaz sp::
kararsızlık var banada haber verin okulda falan ben giremiyorum herzaman nete
kararsızlık var banada haber verin okulda falan ben giremiyorum herzaman nete
tabiyki biz haber veririz ...
ya adminim kimsenin sesi çıkmıyor. bi el atın şu işe :) yoksa bu 2006 ya zor olacak
bence olumlu 10 temmuz olabilir sizce?
gokhandnzl
28-06-05, 21:32
bana uyar...
bence olumlu 10 temmuz olabilir sizce?
9 temmuz haftası yokum şimdiden söyleyeyim.sonra "sattı" demeyin kuzenim evleniyo... demiştim.ancak herkese uyuyorsa siz toplanın arkadaşlar ne yapalım birtek benim için ertelemenize gerek yok sonuçta :cool:
bana uyar gibi ama söz vermiyeyim o tarihte doktor kontrolum olabilir bakalımss
ya arkadaşlar artık kesin bi tarih belirleyelim bu böle giderse piknik fln olmıcak yani.temmuzun 16sı yada 17si nasıl?
benim ertesi gün mukavemet sinawim war :(
eee karar kesinmi ayın 10unda yapıyormuyuz pikniği adminim ???
:confused: lütfen kesinleşsin hail5xd
yawfs galiba ben gelemicem söyledimis tarihlerin hepsinde doluyum:(
gokhandnzl
08-07-05, 01:12
arkadaşlar piknik 17 temmuz pazar saat 12.00(geç geleni almıyorum çamlığa haberiniz olsun :D). listede olmayıp da gelmek isteyenler acilen isim yazdırsın. piknik çamlıkta olacak.ama saat 11.00 da migrosun önünde toplanılıp alışveriş yapılacak. masraflar ortak olacak
daphne
gokhandnzl
varyemez
cadı
julen
karaca
tasslehoff
black_cobra
diana
goncakorkmaz
blade#
arsenik_x
immortal
butterfly
Biricik
genchacker (%50 )
nesiaa
arkadaşlar şimdiden kim ne getirebilir konuşalım. (yiyecek olarak değil, zaten gerekenlerin hepsi oradan alınacak)
*fotoğraf makinası yada camera
*ip :rolleyes:
*müziksiz kalmamamız için alternatif çözümler
(usb mp3 Player olabilir bunu getirecek varsa mini hoparlör de gerek tabi :D)
(diskman +cd + minihoparlör tabi :D)
(kasetçalar + kaset)
(radio)
(ya da ne bilim kendi müziğimizi kendimiz yaparız diyorsanız ona göre birşeyler düşünebiliriz,
-gitar çalmasını bilen varsa bende e.akustik var ( ben bilmiyorum çalmayı, yeni yeni öğrenicem ;(( )
-saz olabilir
-darbuka yada tef olabilir :D:D:D:)
)
bunlardan getirebilecek arkadaşlar belirtirse çok iyi olur.
başka fikri olan varsa ya şimdi konuşsun yada sonsuza dek sussun :p
arkadaşlar 10 temmuz pazar saat 10 da mat1 sınavı var :mad2: yani alış-verişe yetişemeye bilirim...
bunu bi düşünelim derim...
siz alış-verişi yapın olmassa ben sonra vereyim olur mu? 11:30 dan önce çıkamam okuldan (gerçi ibrahim e bağlı çok kazık sorarsa 10:15 te de çıkabilirim :p: )
tamam arkadaşlar 17 temmuz pazar günü saat 12 ye aldık pikniği. yer ve mekan şimdilik aynı.
sevgili adminimin mesajını da düzelttim tarih açısından.
artık kendinizi ayarlayın lütfen ;m)
peki güzel oldu 12 de oluşu...
@cadı, saol :)
peki güzel oldu 12 de oluşu...
@cadı, saol :)
benimle de konuşabilirdiniz korkmayım kimseyi ısırmıorum :D
ii ii gelcem ben piknigeeeee. ertesi gün mukavaemet sinawim war beniimmmm ama gelcemm;)
Bende sınaw çıkısı gelecem saatin ertelendiği iyi olmuş...
Black_Cobra
09-07-05, 14:12
17 de tatıle kacacaktım bır hız denemesı yapacaktım ama sanırım 1 hafta erteleyebılırım.Bende orada olurum heralde.11 de mıgros onu...
gokhandnzl
09-07-05, 16:51
ewet 12 de..
17 temmuz 2005 pazar günü saat 12 de ;)
17 de tatıle kacacaktım bır hız denemesı yapacaktım ama sanırım 1 hafta erteleyebılırım.Bende orada olurum heralde.11 de mıgros onu...
ben o motora binmeden bişey gelirse başına hakkımı helal etmem.ben sürdükten sonra ölebilirsin :p
17 temmuz bende öle dicektim daphne :D ok yeri okulda sorarım size burda mekan belirtilmicekti sanırım
17 temmuz bende öle dicektim daphne :D ok yeri okulda sorarım size burda mekan belirtilmicekti sanırım
yok ya mekan belli işte çamlık :p artık denizliler en sote yeri ayarlarlarda ailelerle iç içe olmadan rahat rahat coşarız :D :D :D
Black_Cobra
11-07-05, 15:50
Sımdı anladıgım kadarıyla ayın 17 si saat 12 de camlık mı?(hangı gırısı)???
ayın 17 sinde saat 12 de olacağı kesin ama mekan bakımından çamlığı seçmemizin amacı, ulaşımda herkese kolaylık olsun diye düşünmemizdi. "yok ben heryere gelebilirim" derseniz değişik mekanları da değerlendirebiliriz. ama ses çıkmazsa 17 sine kadar, çamlıkta olucak.
((: akidişleee ((:
ben gelemiorm şünkü yas okulu işin eskişehirdeymmmm :(
şoook şanssızıııım
şooooooooooooook bahtsızııııııııııııııımmm...
bühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüü.. ((: ((: ((:
((: akidişleee ((:
ben gelemiorm şünkü yas okulu işin eskişehirdeymmmm :(
şoook şanssızıııım
şooooooooooooook bahtsızııııııııııııııımmm...
bühüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü üüüüüüüüüüüüü.. ((: ((: ((:
yapma bea :(
cobra sen alırmısın beni daha farklı biyerde olursa?
Black_Cobra
12-07-05, 01:02
cobra sen alırmısın beni daha farklı biyerde olursa?
Kardes olabılır belkı bakarız...:D:D:D
abi camlıktamı buluscaz ne yicez ne iccez ona göre valla bakın bizim ekip rakı balık dio onları satıyorumda geliyorum haaaaa kıymetinizi bilin:D
abi camlıktamı buluscaz ne yicez ne iccez ona göre valla bakın bizim ekip rakı balık dio onları satıyorumda geliyorum haaaaa kıymetinizi bilin:D
rakı - balık mı? :eek: ne pikniği canım nerden çıkartıyosunuz böle şeyleri...diana nerde buluşuyoruz bi 70 lik burgazda benden takviye :p
ayıpsın yaf sen ozaman benim yerime git sen bizim elemanlarla yabancı değiller zaten :Dben bu pkniğe gitceeeeeeeeeeeeeeeeem yğ2
çok yaa çamlıkta buluşma flan yok migrosta buluşup alışveriş yapılacak sonra piknik yerine gidilecek ;)
ya bizim onda sınav va kacta buluscaz varyemez ve karaca okulda sınavdan sonra bulusup gidelim olmaz mı?
hasret_gulleri
14-07-05, 01:11
ayın 17 sinde saat 12 de olacağı kesin ama mekan bakımından çamlığı seçmemizin amacı, ulaşımda herkese kolaylık olsun diye düşünmemizdi. "yok ben heryere gelebilirim" derseniz değişik mekanları da değerlendirebiliriz. ama ses çıkmazsa 17 sine kadar, çamlıkta olucak.
desenıze sız pıknıkte ben dugunde olacagım :D
cnm arkadaslarimm.. pazar günü piknige gelemiyorum ben:( özel sebeplerden dolayi derslerimi çok ihmal ettim. we p.tesi s1nawim war, ders çalismam lazim o yüzden.. bi de dil kursum war pazar günü.. ya ben gerçekten üzgünüm bu konuda ama isallah baska organizasyonlarda birlikte oluruz;) hepinizden özür dilerimred( ii eglenceler hepinize;) snwim için de dua ederseniz çok sewinirimevet::
gokhandnzl
16-07-05, 17:53
arkadaşlar üzülerek sölüyorum ki piknik tekrar ertelenmiştir. çoğu arkadaş sınaw dolayısıyla gelemiyor ve bazı arkadaşlarımız da özel nedenlerden dolayı gelemiyor. bu yüzden piknik tekrardan ertelenmiştir. ve yeni tarihe artık ben karışmıyorum. artık tarihi başkası ayarlasın diyorum..
ya kimler gelemiyor bildiğim kadarıyla sadece butterfly arkadaşım gelemiyor diğerleri sınavdan çıkıp gelicem dedi...
NEZAMAN OLACAK PEKİ PİKNİK. sürekli erteleniyor.
gokhandnzl
16-07-05, 19:20
bilmiyorum ne zaman olacağını. ben karışmıyorum artık. siz ayarlayın zamanını. varyemez, Diana ve karaca da gelemiyor. saat 2 de sınawları varmış. immortal da gelemiyor onun da misafirleri geliomuş. cadı nın da özel sebebi var. ee kim gelecek o zaman...
ya dostum ben gelcem ama biras geç.çünkü dedem hastande o yüzden.
ama siz bilrisniz tabi.
baba 2 de değil 10 da sınav...çıkıp gelicem ben..ben tatili kestim yarıda piknik uğruna...
Üzülerek söylüyorum ki sınaw saat 2 ye erteledi mat 2
anlaşılmıştır bu piknik olayıda yatar gibime geliyo :D
baba 2 de değil 10 da sınav...çıkıp gelicem ben..ben tatili kestim yarıda piknik uğruna...
yalnız sınav için gelmediğim ne kadar belli :D :D :D bitecek bu okul bitecek :rolleyes:
Okulunun kaçısı yok eninde sonunda bitecek :)
ben diyorum ki sınavlar bittikten sonra hafta ici yapalım bu işi zaten saat 8 de hava kararıyo
5 te baslasak 7 de biter yane hem eğlence aksam vakti olur piknik herkes derslerini ayarlasın önumuzdeki hafta içi halledelim su pikniği hade canlarım benim pr;
şimdi biz ghndnzl ile konustuk ve dedik ki piknik 2.vizelerin bittiği ilk hafta sonu yapalım nasıl olur herkese uyar sanırım ona göre programınızıda yapın ozamana plan yapmadınız herhalde aciliyet olmadanda herkes gelebilir dimi uygun mu?
ben gezdiğim forumlarda piknik yapmayı başarana daha sp:: rastlamadım
belki sizley başarırsınız evet::
gokhandnzl
17-07-05, 16:42
ben gezdiğim forumlarda piknik yapmayı başarana daha sp:: rastlamadım
belki sizley başarırsınız evet::
biz yapacaz dostum. önce tavla sonra halı saha yaptık şimdi de bunu yapacaz emin ol ;)
siz günü ve tarihi belirleyin ben kendimi ayarlamaya çalışırım...
eee millet kimseden ses çıkmadı. red( iptalse iptal deyin artık yahu. hem bundan sonra eğer yapılacaksa 2 fatta öncesinden tarih alınmasın . 3-4 günlük bir tarih alalım. iptal ediliyor yoksa :mad:
Benden yana ok o sıra tatile çıkmazsam gelirim...
arkadaslarim.. 2.wiselerin bittigi hafta sonu 3ten snra istediiniz saat bana uyar;)
((: yaaaaa bende gelmek istiyorumm istanbuldan gelicek varsa benide alsın bi zahmet yol üzeri nolsaaa (BURSAA) :p aLMAZSAnız darılırım vallaaaaaa
gokhandnzl
26-07-05, 20:52
((: yaaaaa bende gelmek istiyorumm istanbuldan gelicek varsa benide alsın bi zahmet yol üzeri nolsaaa (BURSAA) :p aLMAZSAnız darılırım vallaaaaaa
malesef arkadaşım istanbuldan gelen kimse yok ama sen atla otobüse biz seni burda karşılarız ;)
acaba istanbul içindemi yapalım farazi yapılsa kim gelirdi
istek yapanlar vardı ama ortadan kayboldular galiba :rolleyes:
ben gelemiyorum bu hafta sonuysa ailemin yanına gidiyorum daphnecim sen biliyorsun ne kadar özlediğimi... eh artık birdahaki sefere size iyi eğlenceler
ProfessoR_X
05-08-05, 03:25
ya bişi sorcam bu piknik tam olarak ne zmn yani ayarlanabildimi ?...
ya bişi sorcam bu piknik tam olarak ne zmn yani ayarlanabildimi ?...
acaip güzel bi soru bence daphneye sor derim koordinatörümüz o.Bu defa kesin bi tarih ayarlayalım...
ProfessoR_X
05-08-05, 03:46
iyi olur yani şöle kesin bi tarih ayarlasak:) ne dersin daphne
arkadaşlar 2 kez ayarladık herkesin bir işi çıktı meselaa sınavlar vs..
hafta sonu olacak birşeybu değilmi. bu konuda umarım herkes hemfikirdir.ben pazar günleri uygun diyorum.gelecek pazar günü (14 ağustos 2005) sizce nasıl? ertesi gün sınavı olan varmı. sınav haricinde hiçbir mazeret kabul edilmez :)
(bu konuda ciddiyim. yok teyzemlere gidicem. yok uykum var gelemem, erken kalkamam, gibi hiçbir size bağlı nedeni kabul etmiyoruz:D aksi halde atarız sizi forumdan :p)
ProfessoR_X
05-08-05, 13:53
gün boyuda uyumaz dimii bu insanlar yaw:) ayın 14ü iyi bana uyar ...
Abicim ben uyurum
bi pazarım var zaten. sabahın köründe hiç bi kuvvet kaldıramaz
hattaaa hattaaa jess bile gelse hahaha
Neyse yapalım şu pazar günü pikniği artık :mad: :mad:
az kaldı döffeeecem şimdi seni box11 :p
:D uyuma ya bi pazar günü dee cık cık :) mesela ben hiç uyuyamıyorum. saolsunlar hep bişeyler çıkartıyorlar
:rolleyes:
saat kaçta gideceksiniz pikniğe? benim 3 e kadar almanca kursum war.. bi de 14 ağustosun hemen sonrasında finallerim war.. mümkün deil gelememred( bensiz olursa bişi olmaz nasıl olsa.. neyse artık bizde başka bi toplantıda görüşrüs;)
14 ağustosun hemen sonrasında finallerim war.. mümkün deil gelememred( bensiz olursa bişi olmaz nasıl olsa.. neyse artık bizde başka bi toplantıda görüşrüs;)
+1000000 çok kötü oldu bu sınav tarihleri...nefret ederdim artık nefret bile duymuyorum hissizleştirdiler...
aa ne güzel düşünmüşsünüz valla uzakta olsam da gelecem.beni de yazmayı unutmayın. birde tarih için karar ne zaman belli olur?
ProfessoR_X
30-12-05, 22:29
aa ne güzel düşünmüşsünüz valla uzakta olsam da gelecem.beni de yazmayı unutmayın. birde tarih için karar ne zaman belli olur?
keşke gelebilseydin ama bu yaklaşık 4 5 ay önce flndı:( bi dahaki sefere gelebilmen dileğiyle;)
evet ağustos ayında planlanıyordu bu. biz en son birkaç gün önce toplandık.
PcTeknikZone