PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kendi hazırladığım 3ds max dersleri

inan_arslan
23-04-07, 10:52
Benim de bir katkım olsun arkadaşlar.Kendi hazırladığım derslerdir:

IŞIN KILICI MODELLEME
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

YARATIK BACAĞI MODELLEME

3ds maxın en kullanışlı modelleme aracı olan LOFT ile bir çok karmaşık canlıyı ya da objeyi kolayca modelleyebilirsiniz arkadaşlar:

1: Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
2: Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

İNSAN BACAĞI MODELLEME

Arkadaşlar,bu derste,aşağıdaki referans resmi kullanarak bir insan bacağı modelleyeceğiz.Bu dersin öncelikli amacı referans resmi,modelleme için nasıl kullanacağınızı öğretmek.Siz,işin temelini öğrendikten sonra çok daha karmaşık modelleri aynı yöntemle modelleyebilirsiniz.Önemli olan olayın temel mantığını anlamanız.

Aşağıdaki referans resmi bilgisayarınıza kaydedin:

1: Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
2: Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
3:Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
4: Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

ATEŞ YAPIMI:

mirza
23-04-07, 10:57
paylaşım için sağol.

lutfubey
23-04-07, 22:40
güzel paylaşım, ellerinize sağlık

adsoft
27-04-07, 11:14
kardeş calışmların cok güzel ama daha ben yeni başladım. Bana 3ds max si yeni kullanıyorum bunu bana sıfırdan öğrenmek için bir ders sitesi var mı veya videosu varsa bana linkini vere bilirmisin şimdiden tşk ederim

pccini
27-04-07, 11:21
İşte teknoloji ya...Süper çalışmalar teşekkürler inan_arslan...

inan_arslan
10-05-07, 23:01
ilginiz için çok sağolun arkadaşlar. site ismi isteyenler için:

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.********.com ;)

onur_kanh
20-05-07, 02:36
Çok güzel ellerine sağlık