Tüm Versiyonu Göster : sanal ortam samimimi yoksa sahtemi..
arkadaşlar meraba....ben aranıza yeni katıldım...aslında sanal ortamada yeni katıldım....
izniniz olursa birşey sormak istiyorum....sizce sanal ortamda sohbet samimimi,yoksa herşey tamamen sahtemi yaşanıyor ve gelişiyor...
cevap verirseniz hepinize minnettar kalırım......
bence tamamen gercek ozellikle burasi tamamen gercek bi ortam aramiza hosgeldin
Forumumuza hoşgeldin ebrarex sanal ortamın sahte veye gerçek olması insanlara bağlı eğer kişi yalanla yaşamayı felsefe haline getirmişse sanal ortamda onun etrafında sahte oluyor ama adam dürüst ve dogrucu bir insansa sanal ortam samimi olabiliyor ...
hoşgeldin ebrarex.bende waryemes dostuma katılıyorum.
hoşgeldin!bu sana bağlı birşey sen dürüst davranırsan karşındaki insan yalan söyliycek olsa bile sana doğruyu söler şç7
Black_Cobra
13-06-05, 03:22
Ben elımden geldıgınce durust olmaya calısıyorum.Baskasının ne yaptıgıda benı hıc ılgılendırmıyor.
Darkfighter
13-06-05, 13:57
ben kendi adıma samimi olduğuma inanıyorum blackinde dediği gibi başkası beni ilgilendirmiyo ama çoğu insanın samimi olmadığına en azından işine geldiği gibi davrandığına inanıyorum.
dostum dediğim çoğu insanın sık sık bana yalan söylediklerini hissediyorum hatta hissetmekten de öte biliyorum. özellikle bazı şeyleri biliyorum ve soruyorum onlarda çekinmeden yalan söylüyolar bizi saf zennediyolar herhalde işin kötüsü dost kalalım diye yüzüne vurmuyosun ve görmezden geliyosun son bir şans daha vereyim diyosun ama yalanlar söylenmeye devam ediyo. bu durumda kaybeden benmiyim onlarmı bilmiyorum ama artık beni netten iyice soğuttular
sonuçta herkes kendinden mesuldür ben kendimi biliyorum
dürüstlük falan...bilmiyorum karşımdakinin kadar dürüst olduğuna yada olabileceğine bakmadım onunla değerlendirmedim ben dürüst oldum ötesine bulaşmadım.ama şu kadarını söyleyeyim gerçek hayatta karşılaşacağın anlamsız kaprisler,kıl tüy işler laflar kişiler internet aleminde canını sıkamaz ignore edersin,siteye girmezsin olur biter.
sen kasma kendin ol yeter..ha internetin şöyle bir sakatlığı var mimik kullanamadığın için kelimeleri düzgün seçmek gerekiyor çünkü yanlış anlaşılmalar daha kolay gerçekleşiyor...
Aramıza hoşgeldin....
PcTeknikZone