PDA

Tüm Versiyonu Göster : sanal alemde aşk!!!!???

deoksi
11-06-05, 15:59
slm gençlik sizce sanal alemde tanışıp hiç bir gerçek temas olmadan birine aşık olmak mümkün müdür?

ImmoRtaL
11-06-05, 16:05
bu konu var.

Araştırıp konu açarsan sevinirim :)

deoksi
11-06-05, 16:21
ozaman şöle değiştirsek aramızdan birinin başına geldimi? geldiyse ne yaptı? gelirse ne yapar? bu 3 ünün cevabını istiyorum :)

Darkfighter
11-06-05, 16:23
senin başına geldi galiba önce sen cevapla istersen ğj6

deoksi
11-06-05, 16:25
niye kızdın anlamadım ben sizin fikrinizi almak istiyorumm tabiki başıma geldi isterseniz bende anlatırım

Darkfighter
11-06-05, 17:02
bana dediysen kızmadım sadece daha önceden tartışılan konunun aynısını açmışsın orda herkes bişeyler yazmıştı tekrardan aynı şeyleri buraya yazmanın manası yok gibi bu yüzden haliyle bizde senin cevabını merak ettik yani

hasret_gulleri
11-07-05, 01:10
slm gençlik sizce sanal alemde tanışıp hiç bir gerçek temas olmadan birine aşık olmak mümkün müdür?

Bu dunyada hersey mumkun oldugu kadar buda mumkundur :D

DiAnA
11-07-05, 19:23
bana dediysen kızmadım sadece daha önceden tartışılan konunun aynısını açmışsın orda herkes bişeyler yazmıştı tekrardan aynı şeyleri buraya yazmanın manası yok gibi bu yüzden haliyle bizde senin cevabını merak ettik yani

sana pek mualefet olmam bilirsin ama ortaam sonucta acılan 1 konu 1-2 ay sonra acılabilir yeni gelen uyelerden biri acabilir cunku 1-2 ay önceki uye sayısıyla suanki uye sayısı farklı yeni uyelerde geliyo ve konu unutulup gitti.bayx bi hevesle acmıs niye kırıoruz ki hevesini ayrıca forumda 20den fazla ana baslık ana baslıkların yarısında 2ser 3er daha alt baslık ve o alt başlıkların altındada bircok konu var acılmıs hangi birine bakcaz konu acarken :D tamam yeni acılmıs konudan 2ser 3er acılması mantıksız ama 1-2 ay önce acılan konunun tekrar acılması olaan ve doğall bişey :D

bence sanal alemde ask olur ama ne kadar surer ne kadar gider bilinmez sonucta bir insanın içtenliğini gözlerinden anlarsın gözlerini görmedikten sonra yasadıın askın ne önemi var ki

cadı
16-07-05, 23:53
bence sanal alemde aşk fln olmas.ben normal hayatta aşık olamıom sanal alemde nası olcam sp:: sp::
aşk yok aşk yok sp:: sp::

DiAnA
18-07-05, 23:21
bende söyle asık olamıyorum diyenlere inanarak bakmıyoruuuuuuuuuuum cadıcım sözum meclisten dısarı ama hep sunu söyluyorum tv de görduğun birinede asık olabilirsin sokakta görduğun bir cocuğada asık olabilirsin sizin bahsettiğiniz sevgi efet kimseyi kolay kolay sevemessin sevdiğin zamanda kolay kolay vazgecemessin ama ask biter gider ....

cadı
21-07-05, 23:22
ya ben aşık olama die sewgi anlamında gönülden bağlanmak anlamında demek istedim.tabikide bende aşık oldum.ama artık aşık olmak fln istemiom
aşk yok sp::
cıssssssssssss sp::

fındık
10-09-05, 16:57
olabilir.insanların duygularına kişiliklerine bağlı.ama bence olmaz çükü birrini görmeden insan nasıl aşık ola bilir.gözden irak gönüldende irak olur bence

BuTTeRflY
10-09-05, 17:10
ya ben aşık olama die sewgi anlamında gönülden bağlanmak anlamında demek istedim.tabikide bende aşık oldum.ama artık aşık olmak fln istemiom
cıssssssssssss sp::

aşk war evet::
aşk warevet::

yesssssssssevet::

YAMAHA YZF R1 evet::