Black_Cobra
06-06-05, 18:49
İnsan ölmeden tadabilir mi ölümü?Yoksa bu hayatta geçen hergünümüz bir ölüm mü Ölümü tatdım gözlerine ilk baktığım anda; anladım belkide bu andan sonra hayatımda hergün tekrar tekrar öleceğimi! Sana olan aşkımın sessiz çığlıklarıyla günbegün yeniden, bıkmadan usanmadan, defalarca öleceğimi...Sen beni hiç duymadın, baktım gözlerine haykırdım Seni Sevdiğimi anlamadın. ÖLDÜM. Hep yanıbaşımda oldun, ellerin dokunabileceğim kadar yakındı, dokunamadım sana, yalvardım beni duyman için, tutamadım ellerini. ÖLDÜM. Ben hep seni seyrettim, hep bişeyler söylüyordun bana ama ben sendeydim, seni dinlemiyor benliğinde geziyordum sanki, sanki dudaklarından dökülen bütün kelimeler beni sevdiğini söylüyordu, evet o dudaklar sadece bana söylemeliydi bu sözleri ama ben duyamıyordum yüreğinin sesini. ÖLDÜM.
Ben hep öldüm ama sen bilmiyordun, sonra bigün ölümün soğuk nefesini en gerçek, en çarpıcı ve korkunç yüzüyle karşılaştım. Ben senin için her gün ölürken sen beni bırakıp gittin. ÖLDÜN. Ben senin için hergün bir defa ölürken sen gittin ben hergün bin defa öldüm. Bunu nasıl yaptım bana aklım almıyor, ben bu kadar acı çekerken sen bir defa ölüyor ve gidiyorsun. yapmamalıydın bunu bana,
O GÖZLERİNLE BANA ASLA BAKMAMALIYDIN
Ben hep öldüm ama sen bilmiyordun, sonra bigün ölümün soğuk nefesini en gerçek, en çarpıcı ve korkunç yüzüyle karşılaştım. Ben senin için her gün ölürken sen beni bırakıp gittin. ÖLDÜN. Ben senin için hergün bir defa ölürken sen gittin ben hergün bin defa öldüm. Bunu nasıl yaptım bana aklım almıyor, ben bu kadar acı çekerken sen bir defa ölüyor ve gidiyorsun. yapmamalıydın bunu bana,
O GÖZLERİNLE BANA ASLA BAKMAMALIYDIN