PDA

Tüm Versiyonu Göster : Pamukkale üniversitesi(denizli)

BuTTeRflY
28-01-05, 15:00
Pamukkale üniversitesi(denizli)

--------------------------------------------------------------------------------

Rektör PROF.DR. HASAN KAZDAĞLI
Adres Pamukkale Üniversitesi Incilipinar Kampüsü
20020/DENIZLI
Telefonlar Santral 0 258 212 5555
Rektör Sekreterlik 0 258 212 5501
0 258 212 5502
Faks 0 258 212 5531
Email Adresi pamukkale@pamukkale.edu.tr
Web Adresi Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Fakülte Sayısı 6
Yüksekokul Sayısı 5
Meslek Yüksekokul Sayısı 8
Enstitü Sayısı 3

KAMPÜSLER

ÇAMLIK KAMPÜSÜ
Mühendislik FakültesiCHR(34)ne ait bazı bölümler bulunmaktadir.

DİĞER KAMPÜSLER
Bu üç kampüs yanı sıra Bekilli, Honaz, Buldan ve Çivril ilçelerinde yüksekokul düzeyinde eğitim-öğretim verilmektedir.

İNCİLİPINAR KAMPÜSÜ
Rektörlük, Eğitim Fakültesi, Kapalı Spor Salonu ve PEV koleji’nin bulunduğu kampüstür.

KINIKLI KAMPÜSÜ
Halen Fen-Edebiyat Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Tıp Fakültesi, Teknik Eğitim Fakültesi, Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Mühendislik Fakültesi İnşaat, Elektrik Elektronik ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümlerinin eğitim-öğretim faaliyetini sürdürdüğü ve Üniversitemizin ana kampüs yapilanmasinin devam ettigi alandır. Sosyal tesisler ve lojmanlar da Kınıklı Kampüsü içerisinde yer almaktadır.

Tek amacı ülkemizi bilgi çağına taşıyacak gençleri en iyi şekilde yetiştirmek, evrensel düzeyde bilimsel araştırmalar yapmak ve çevresinin gelişmesine katkıda bulunmak olan Üniversitemiz on yıllık kısa geçmişine ve kısıtlı olanaklarına rağmen gelişimini sürdürmektedir. 1992 yılına kadar Dokuz eylül ÜniversitesiCHR(34)ne bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Denizli Mühendislik Fakültesi, eğitim Yüksekokulu ve Denizli Tıp Fakültesi ile kurulan Üniversitemiz bugün altı fakülte, üç enstitü, beş yüksekokul, sekiz meslek yüksekokulu ile faaliyetlerini sürdürmektedir.

DiAnA
30-01-05, 02:18
bak arkadaşım burda yorumsuz kalmıs ellerine sağlık universitemizi her nekadar benimseyememiş olsakta gitmesekte grmesekte o universite bizim universitemizdir :)

varyemez
30-01-05, 02:32
bak arkadaşım burda yorumsuz kalmıs ellerine sağlık canımcım universitemizi her nekadar benimseyememiş olsakta gitmesekte grmesekte o universite bizim universitemizdir :)

Ben pek sewmiyorum üniversitemizi özellikle diferansiyel denklemler ve termodinamik gördükden sonra fikirlerim değişti okula karşı :)

DiAnA
30-01-05, 02:50
aaa bu kadar erken olmamalı derim daha neler görceksiniz dif konusunda sana katılıyorum :) bölumlerde aynı olunca ortak noktalar artıyo

Serginho
15-02-05, 13:14
bende bu uniye gidiom ama bi$i goremiom :) yane tam inceLeyemedim biraz acikLarmisiniz bu uni yi bana ?

varyemez
15-02-05, 14:30
Açıklanacak fazla bişiy yok eğitimi çok kaliteli ama sosyal imkanları mühendislik için kısıtlı ama diğer kampusde olan bölümleri çok sanslı ve sosyal imkanları fazla diyebilirim..

Serginho
16-02-05, 21:20
tmm dedikLerin dorudur ama ben egitimimde su ana kadar 1 kere biLe biLgisayar basinda egitim gormedim boLumun adi biLgisayar programLama ben bunLari bu samanda yapamazsam 1 daha ne saman yapicam ki? ben bunu uyguLamaLi yapmak istioRum sozeL yada anLatimLidan anLamioRuz... TEk sorun bu madem eLinde bu kadar imkan var bu kadar parayi aLioyoRLar bunLarida yapmak zorundaLar.. 300 YTL az para deiL... Ben bu parayi zor kazaniyoRum...

BuTTeRflY
17-02-05, 21:55
serginho arkadaşım haklısın belki ama. ben makine müh. bölümündeyim paü de we bilgisayarla eğitim görebiliyoruz. çok enteresan sizin bölümde olmaması. bunu ilgili merciilere iletin. sorun çözümsüz kalmasın eğer ilettiyseniz hala bi icraat yoksa bişi diyemicem. Umarım düzelir;)

reXus
18-02-05, 01:32
Ben pek sewmiyorum üniversitemizi özellikle diferansiyel denklemler ve termodinamik gördükden sonra fikirlerim değişti okula karşı :)

bu adam makine mühendisi. abi nasıl gidiyo dersler valla ben göçtüm senin balıkesir şubenim diyelim.

DenizLisporLu
18-02-05, 02:03
ya bırak aLLah aşkına böyLe üniversite mi oLur :?:

reXus
18-02-05, 02:04
sen bide balıkesire gel dostum bizimki üniversite değil şantiye.

DenizLisporLu
18-02-05, 02:05
bizimki ne abi prefabrik konut :D

varyemez
18-02-05, 02:17
Eğitimine bişiy diyemem kaliteli gerçekden iyi ama imkanları sınırlı insallah bir kaç yıla kadar yeni binaya taşınacaz biz görmesekde yeni nesil görür :).Her nerede olursa olsun imkanlar geniş olmalı.İyi bir eğitim uygulamalı eğitimdir ve bunu üniversiteler öğrencilerine sağlamalıdır kanaatindeyim :)

reXus
18-02-05, 02:20
kesinlikle abi. bizim okulda en mükemmel eğitimi alanlar inşaat mühendisleri heryer şantiye zaten.

BuTTeRflY
19-02-05, 21:29
kesinlikle abi. bizim okulda en mükemmel eğitimi alanlar inşaat mühendisleri heryer şantiye zaten. dostum çok ii yawf:) walla bende paü nün eğitimini beğeniyorum biras zorluyorlar ama yine de iyi diyebilirim. zmnla düzelir herhalde şartlarda. tabi biz göremeyiz o ayrı konu:)

GokSan
21-02-05, 02:31
iyi ortam olmadıktan sonra eğitim çekilmezki.. :(

BuTTeRflY
21-02-05, 20:57
öyle, ama ortamdan kastın arkadaşlarsa eğer. onu sen kuracaksın. mesela benim arkadaş ortamım çok ii o yüsden okulu takan kiiim:) ama sen çewre düzeninden fln bahsediyorsan. o da gerekli ama mekanları güzelleştiren insanlardır diye düşünüyorum ben.....

GokSan
21-02-05, 21:25
şimdi arkadaşlarla ortamı kurmak için mekan lazım kampüste..yoksa sadece sınıftakiler kesmiyor ama kampüsün içinde güzel mekanlar olursa daha iyi bi ortam olur :)

Serginho
23-02-05, 14:14
oRtam her$ey deiLdir.. Kendin ba$aracaksin ortami kurmayida isLerini yoLuna devam ettirmeyide eger oRtam oLmazsa okumuyacakmisin GokSan kardes?

GokSan
23-02-05, 14:46
okuduğumuza göre okunuyomus demek..ama olaydan zevk alma kısmı olmayınca sıkıcı oluyor..

F®eeM@n
24-02-05, 22:26
off of ilk geldiğim günler geldi aklıma.... gene sisler şanslısınıs 99 da gelmiş olsaydınız buraya napacaktınız içki içmek için sadece meyhaneler vardı!!!! .... makine 7 olarak... ben nefret ettim bu okuldan elimi ayağımı bağladılar bu salak yere!!!!! :( :@

Black_Cobra
25-03-05, 21:33
[B]Okulda cok degısık bır suru adam var bazıları cok cana yakın bazılarıda cok can sıkıcı :@

sunu kesınlıkle bılıyorum "MUTLAKA HERKES UNIVERSITE OKUMALI"

bence ınsanın ufkunu tamamen gelıstıren ve benlıgını kazandıran bır olay.

Umarım Bır gun Herkes Unıversıte Okur.... :D

Black_Cobra
28-03-05, 02:48
Sonunda sınavlar bitti acaba bir gun sınavları sevebilecekmıyım acaba.
BİR GUN BU OKUL BITER Mİ??? :(

dapHne
20-04-05, 04:12
off offff PAÜ lü arkadaşlar yine vizeler geldi çattı. hiç sevmiyorum bu haftaları yaa :) amann şimdiden işi sıkı tutun ;)

bu arada bir sorum var. 16-20 mayıs tarihleri arasında yapılacak olan bahar şenliklerinde kimlerin yeralacağını bilen varmı (sanatçı olarak)?

emre altuğ yada kargo flan gelse keşke :p

keiserseth
20-04-05, 19:43
off offff PAÜ lü arkadaşlar yine vizeler geldi çattı. hiç sevmiyorum bu haftaları yaa :) amann şimdiden işi sıkı tutun ;)

bu arada bir sorum var. 16-20 mayıs tarihleri arasında yapılacak olan bahar şenliklerinde kimlerin yeralacağını bilen varmı (sanatçı olarak)?

emre altuğ yada kargo flan gelse keşke :p
naaptin sen yaw paü burasi :)izzet yi1dizhan gelicekmis :p valla benim 5. senem her sene senlikler dahada kötülesiyor ilk geldigim sene senliklere bulutsuzluk özlemi gelmisti sonra gitgide kötülesti
hele o gondolu gördükce :!

BuTTeRflY
20-04-05, 20:19
daphnecim o günleri görmek şu an için mümkün deil bence. walla ben bu gidişle usun bi süre paü.deyim. belki görürüm güsel bahar şenlikleri....

dapHne
21-04-05, 02:23
walla keiserseth lafına çok güldüm :) izzet yıldızhan dedinya :D okadarınıda yapmazlar herhalde bize. gerçi geçensene funda arar geldi ama daha ne kadar kötü olur bilemem..

butterflycıııımm valla sende haklısın bu sene olmazsa inş seneye güzel bi şenlik olur :D güzel bi şenlik göremezsem gözüm açık mezun olcam :)

PAÜ, SDÜ kadar olamadı :mad2: geçen sene kargo oradaymış. imrendim doğrusu :rolleyes:

dapHne
30-04-05, 14:21
arkadaşlar duydunuz mu bilmiyorum ama şenliklere Zeynep Casalini geliyormuş pr; valla geçen seneye bakarsak ben bu duruma sevindim

+

sağnak ve orion vs.. gibi gruplar da var ;m)

( :cool: orion'a saygılar sevgiler..)

varyemez
30-04-05, 17:51
Çok iyi bir gelişme :)

karaca
30-04-05, 23:22
serginho arkadaşım haklısın belki ama. ben makine müh. bölümündeyim paü de we bilgisayarla eğitim görebiliyoruz. çok enteresan sizin bölümde olmaması. bunu ilgili merciilere iletin. sorun çözümsüz kalmasın eğer ilettiyseniz hala bi icraat yoksa bişi diyemicem. Umarım düzelir;)
pardon bilgisayarlı eğitim mi? :eek: hani nerde ben göremiyorum :mad2:
ayrıca yukarıdaki telefon numaralarını okurken asla kullanmayacağım ama bi mezun olayım :D :D :D

karaca
30-04-05, 23:27
walla keiserseth lafına çok güldüm :) izzet yıldızhan dedinya :D okadarınıda yapmazlar herhalde bize. gerçi geçensene funda arar geldi ama daha ne kadar kötü olur bilemem..

butterflycıııımm valla sende haklısın bu sene olmazsa inş seneye güzel bi şenlik olur :D güzel bi şenlik göremezsem gözüm açık mezun olcam :)

PAÜ, SDÜ kadar olamadı :mad2: geçen sene kargo oradaymış. imrendim doğrusu :rolleyes:
olamayızda :mad: walla çok karamsar olduğum söylenebilir ama bu bir gerçek...
iki sene önce bizim şenliklerle SDÜ şenlikleri aynı zamandaydı ve ben SDÜ deydim.
DSS vardı (her ne kadar şu anda dağılmış olsalarda) gündüzleri oyunlar vardı (öyle kutu kutu pense gibi şeyler değil harbi harbi eğlendirici şeyler) ve daha aklıma şu anda gelmeyen bir sürü şey...bizim okuldaysa o sene gondol :mad:
töbe töbe :D
yalnız bu sene zeynep casalini gelirse ii olur ya...iki insan görürüz...bi ilk geldiğim sene burcu güneş vardı (kötünün iyisi) ondan beri hiçbirşey görmedik.gerçi okulumuzdaki gruplar çok güzel çalıyor ama ses sistemiyle ilgilenen kişi bir türlü ayar tutturamayınca saatlerce bekleyip iki şarkı dinleyebiliyosunuz...
bu sene hiçbir aksaklığın olmaması dileğiyle...

BuTTeRflY
30-04-05, 23:30
görmek için bakmak gerekir:)
bende bi gün mesun olursam kullanmayı düşünüorum o numaraları:D

karaca
01-05-05, 00:14
görmek için bakmak gerekir:)
bende bi gün mesun olursam kullanmayı düşünüorum o numaraları:D
ciddimisin?haberleşelim üstüste arayalım ben ortamı gererim sende yumuşatırsın ;)

BuTTeRflY
01-05-05, 00:18
ciddimisin?haberleşelim üstüste arayalım ben oratmı gererim sende yumuşatırsın ;)

ha ha ha hi hi hi ho ho ho:D güsel olur yawfs ama bende önce gererim snra belki yumuşatırım ortamı:D

karaca
01-05-05, 00:21
ha ha ha hi hi hi ho ho ho:D güsel olur yawfs ama bende önce gererim snra belki yumuşatırım ortamı:D
bana uyar telefonun diğer ucundakiler düşünsün... :D

gonenc
12-11-05, 02:54
paü mü orasıda neresi??
benim okuduğum üniversite olmasın sakın!!!
arkadaşlar paüden süper memnun olan var mı?

BuTTeRflY
13-11-05, 17:16
bence cwp: TABİKİ HAYIR

varyemez
06-03-06, 20:54
Öyle bir üniversitedeyiz ki lise sıralarına 2 sıraya 6 kişi oturulduğunu görüyorum derslerde isteyen girsin istemeyen çıksın mantığıyla öğrencileri okula karşı büyük derecede hocalar kışkırtıyor.Küçük bir sınıfta 100 kişiden fazla ders yaptığımızı biliyorum ki çoğu kişi yer bulamadığı için derslere giremiyor makine muhendisliğinde.Okulun en önemli fakultesinde yaşananlar üzücü ve bunun için hiç bir önlem alınmaması da ayrı bir faktör.4 senedir yeni binaya geçileceğini söylenip sürekli aynı binada ders yapılmasınıda katarsak öğrenciler okuldan soğumakta haklılar.Eğitim ne kadar kaliteli olursa olsun öğrencilerini anlamayan bir yönetim ve profesörlerin olması okuluma olan inancımı azalttı.Bugun iyice okula karşı doldum ve patlama noktasına geldim.Bir önlem alınmazsa herkes bu durumdan bir şekilde tepkini gösterecektir.

gonenc
06-03-06, 20:59
Öyle bir üniversitedeyiz ki lise sıralarına 2 sıraya 6 kişi oturulduğunu görüyorum derslerde isteyen girsin istemeyen çıksın mantığıyla öğrencileri okula karşı büyük derecede hocalar kışkırtıyor.Küçük bir sınıfta 100 kişiden fazla ders yaptığımızı biliyorum ki çoğu kişi yer bulamadığı için derslere giremiyor makine muhendisliğinde.Okulun en önemli fakultesinde yaşananlar üzücü ve bunun için hiç bir önlem alınmaması da ayrı bir faktör.4 senedir yeni binaya geçileceğini söylenip sürekli aynı binada ders yapılmasınıda katarsak öğrenciler okuldan soğumakta haklılar.Eğitim ne kadar kaliteli olursa olsun öğrencilerini anlamayan bir yönetim ve profesörlerin olması okuluma olan inancımı azalttı.Bugun iyice okula karşı doldum ve patlama noktasına geldim.Bir önlem alınmazsa herkes bu durumdan bir şekilde tepkini gösterecektir.

aynen katılıyorum....

ben 1. sınıftayken yeni binaya taşınıyoduk 5. senem ama hala taşınamadık..
belki çocuklarım görür yeni binayı...

lastresort
08-03-06, 01:10
bende bu sene 1. sınıftayım bizede bu dönem yeni binaya taşıncaz diyolar bakcaz artık sizin dediginize göre bu gidişle bizde zor görürüz yeni binayı sözde bu dönem yeni binada ders görcektik

varyemez
08-03-06, 01:14
Biz artık tutulmayan sözlere alıştık sizde alışırsınız hatta 2. sınıfa gelince iki sıraya 6 kişi oturmayı bile görebilirsiniz.İnsallah yeni binaya geçilir ama hiç sanmıyorum..

gonenc
08-03-06, 01:17
yeni binaya geçicez herhalde ama bu hocalarla bu gereksiz zorlamayla nereye kadar bilmiyorum...

Darker
08-03-06, 01:39
sıralara biz kaynasalım dıye oturtuyorlar arkadaslar.. okulun eskısıde buyuklugumuzu gosterıyo.. hocalarımızında ne kadar eskı oldugunu.. her yonden tabi..:)

karaca
08-03-06, 02:28
yok ya...okul öğrencisini seviyor ondan bırakmak istemiyor..ne güzel kaynaşık bir ortamımız var..herkesle içiçe :) okul bizim kaynaşmamızı ve birbirimizden kopmamızı istemiyor..o yüzden okulumuz sürekli uzuyor biz eski binada kucak kucağa ders yapıyoruz :cool: herşeyin bir sebebi var yani...

lise binam daha büyüktü :rolleyes:

pooca
08-03-06, 02:57
bu üniye geldiğimde hayal kırıklığına uğradım. iğrenç bi ortam varş:ü sıralar ilkokul sırası. otoparkın içinde bi prefabrik. daha ne olsun ki:)

lastresort
08-03-06, 03:05
Biz artık tutulmayan sözlere alıştık sizde alışırsınız hatta 2. sınıfa gelince iki sıraya 6 kişi oturmayı bile görebilirsiniz.İnsallah yeni binaya geçilir ama hiç sanmıyorum..

6 kişi mi ğj3 :confused:

gokhandnzl
25-06-06, 23:29
kimseye pamukkale üniversitesinin mühendislik fakültesini tavsiye etmiyorum ben. diğer bölümler belki iyidir ama mühendisliğini kesinlikle tavsiye etmem...

karaca
26-06-06, 14:15
çok sinirliyim...neyse yaz okulunda derslerin akşam olması hatrına bişey demiyorum...

PS : Düşün artık nelere sevinmeye başladım :rolleyes:

dedeefendi
26-06-06, 15:04
Walla siz halinize şükredin ben neler çekmiştim hala da diploma alamadım ve çekmeye devam ediyorum, ama okul genel olarak iyidir, gerçi hiç yorum olmamış ama olsun;)
Eh bizim bölüme gitmeyinde, benim iflahımı kesmişlerdi, ama diğer bölümlerde sorun yok tavsiye ederim ;)
Hatta Yaz okulunda dersleri buradan bile alabilirsiniz:D

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

atto
25-03-07, 09:09
yaw o neydi okula ilk geldiğim de bizim binamız yoktu morfoloji diye bi biinaya attılar bizi içinde insan kaybolur sınıf arkadaşlarımızdan başka insan göremiyoduk valla morfoloji çok sıkıcıydı ama bu sene yeni binaya geçtik allahtan burası gusel bir sürü insan görme imkanımız oldu en azından bütün mühendislikler bi araya toplandı tabi teknik eğitim de geldi kalabalık iyidir :D..
paü de mühendislik konusunda gelince bence de biraz ezber isteniyo baksanıza sorulara hocalar her sene aynı soruları sormuş ..yani bilen adam da geçiyo ezberleyen adam da bilmeye meyilli olan adam hiç bi şekilde ön plana çıkamıyor bi çok işe yaramaz ön planda ..başka üniler daha kötüdür halimize şükredelim demek içimden gelmiyo çünkü adam akıllı sosyal klüpler yok sivil toplum örgütleriyle bağlantı yok bi tema ile iyi gibi ama haricinde üiversiteyle iş birliği yok ...bahar şenlikleri deseniz o başka bi felaket zaten iki sene önce olay çıkmış bahar şenilkilerinde ...yaw burada yaz okulu hiç çekilmiyor yaw o ne sıcaktır öyle yuh be :D şimdiden sıcaklar bastırdı yazın ne olur allah bilir...ama yeni yapılan sosyal tesisler çok gusel olmuş havuz ,spor salanu tırmanma duvarı vs.. iyi olacak ..bu arada havuza üye olursanız 1milyon daha ucuza giriyosunuz 5 milyondu yanılmıyosam fiyatı bi de sağlık raporu sitiyolar..body saolonunun da fiyatı 4 milyon olsa gerek ...bu sene ilk defa bi rock organizasyonu yapıldı paü rock tarafından ..izmirden glen makina grubu bence aralarında en iyisiydi diğerleri pek iyi söyleyememiş ama en azından denendi ilerleyen zamanlarda daha iyi gruplar getirilebilir ..paü rock sponsordan para çekmekte oldukça zorlanıyor :D bi ara tavla turnuvası vardı o da guseldi gerçi katılmadım sevmem tavlayı ama yine idare eder :D ..