Tüm Versiyonu Göster : PAU'den SON GELISMELER!!!
Black_Cobra
05-06-05, 12:58
Arkadaslar cok uzucu bır haber aldım.Edındıgım bilgilere gore:
Onumuzde kı 4 sene boyunca Bahar senlikleri iptal edilmiş durumdadır.
Ben bu olaya sonuna kadar karsıyım.Sucsuz olan bızler bazı ogrencılık dısında hareket eden genclerın kurbanı olmustur.Butun gucumle bu davranıstakı ınsanları kınıyorum
tasslehoff
05-06-05, 13:01
haklısın bi kaç tane kendini bilmes yüzünden böle şeyler yapılmas..
ama okul tarafından bakarsak belkide adamlar haklı...
Black_Cobra
05-06-05, 13:08
Bence kesınlıkle haklı degıller.Bır okul ogrencılerıne sahıp cıkamıyor ve guvenlıgı saglayamıyorsa susturma politikası olarak bahar senliklerini iptal edıyor.Kendi ayıplarını sadece boyle kapatabılecekler cunku.
Basarabıldıklerı bısey olmadıgı gıbı basaramadıklarını da elımızden alıyorlar :mad2: :mad: :mad2:
Bencede haksızlar eğer yeterli bir güvenlik önlemleri olsaydı olaylar büyümeen kontrol altına alınabilirdi.Yani böyle üniversiteye yuh diyorum...:mad2:
bunların hepsi rektörün yüzünden.. hep saçmalamaktan başka bi işe yaramıyor.
çok üzüldüm ya şenliklerin iptal edildiğine. bu olayları başlatan aptallara söyleyecek laf kalmadı ki, söyleyelim. :mad2:
Bence kesınlıkle haklı degıller.Bır okul ogrencılerıne sahıp cıkamıyor ve guvenlıgı saglayamıyorsa susturma politikası olarak bahar senliklerini iptal edıyor.Kendi ayıplarını sadece boyle kapatabılecekler cunku.
Basarabıldıklerı bısey olmadıgı gıbı basaramadıklarını da elımızden alıyorlar :mad2: :mad: :mad2:
hassss....
olum harbi dayak istiyorlar..zaten önümüzdeki yıl şenlik yapsalar bile yine bişeye benzetemicekler bu sefer ben taşlıcam rektörlüğü :cool:
ya aklıma ne geldi...arkadaşlar tepkimizi koyalım okul yapmazsa biz yapalım ;) ben ayarlarım :D ciddi söylüyorum 15 mayıs 2006 tarihinde akşam saat 7 de 3000 kişi rektörlüğe girip şarkı söylemeye başlarsa kimse karışamaz :D
alayına isyan :rolleyes:
hassss....
ya aklıma ne geldi...arkadaşlar tepkimizi koyalım okul yapmazsa biz yapalım ;) ben ayarlarım :D ciddi söylüyorum 15 mayıs 2006 tarihinde akşam saat 7 de 3000 kişi rektörlüğe girip şarkı söylemeye başlarsa kimse karışamaz :D
alayına isyan :rolleyes:
kim katılacak bu organizasyona 3000 kişi diosun? kimse yanaşmaz, kavga dedinmi var millet böylke bişe dedinmi kedi kesilir.. zaten güvenlikte o tarihte 3000 kadar insanı olay çıkarıcaklar die içeri almazlar
Black_Cobra
07-06-05, 12:32
Bende bir ayaklanma cıkarmak cok ısterım ama nasıl yapacagız kı bu olayı kımse Yanasmaz.
olmaz bole bısey.dalga mı gecıo bunlar. zaten yaptıkları bahar senlıgı bıseye benzemıo. bunnuda ıptal etsınler. ne guzel ya. bunlardan da baska bısey beklenmez zaten !!!!!!!!!!!
Elimizde forumumuz var forumdan 200 kişi çıkarırız pamukkale ünili ve iyi koordine olursak neden olmasın ? bende isyana katılıyorum....Ayrıca seneye kadar 200 ü bırak en az 1500 kişi buluruz çünkü okuldada teknikzone reklamlarına başlayacaz.Panolara reklamımızı koyacaz...
tasslehoff
08-06-05, 01:26
bence 1500den de fazla oluruz.bu arada ne reklamı bnm haberim yok((: ((: ((:
Duyuru Panolarına güzel bir reklam kağıtı tasarlayıp izin alarak reklam yapmayı düşünüyoruz.
kim katılacak bu organizasyona 3000 kişi diosun? kimse yanaşmaz, kavga dedinmi var millet böylke bişe dedinmi kedi kesilir.. zaten güvenlikte o tarihte 3000 kadar insanı olay çıkarıcaklar die içeri almazlar
ee bak mesela sen daha baştan vazgeçtin ;) olay çıkartmaya herkes gelir demişsin ama bakıcaz...
Elimizde forumumuz var forumdan 200 kişi çıkarırız pamukkale ünili ve iyi koordine olursak neden olmasın ? bende isyana katılıyorum....Ayrıca seneye kadar 200 ü bırak en az 1500 kişi buluruz çünkü okuldada teknikzone reklamlarına başlayacaz.Panolara reklamımızı koyacaz...
ağlamak istiyorum pr; pr; pr;
bence 1500den de fazla oluruz
aha 3000 demiştim 1500 ünü tasslehoff getiriyor demekki bana 1500 kaldı :p ya şaka bir yana yapılamayacak şey değil...yada başka türlü düşünecek olursak ne gerek var :rolleyes: soru şu şenlikleri istiyormuyuz istemiyormuyuz?
İstiyoruz ve bu nedenle elimizden geleni yapalım ne dersiniz?
varım evet::
zaten ben olmasam olmazdı (fikir babasıyım ne de olsa :D )
eheuhu her sene sizin bu etkinlikler iptal oluo...ee adamlar duzgunce konusup dertlerini anlatamıo.yasın yanında kuruda yanıo
yinede bakmayın sizin bahar senlikleri iptal olmaz
yinede bakmayın sizin bahar senlikleri iptal olmaz
niye senden mi izin alıyorlar... ;) :D aslında banada zor geliyor ama biliyorsun ben yaptım oldu mantığı her daim çalışır...önlem almak lazım B planı yapmak lazım ne olur ne olmaz ;)
Black_Cobra
16-06-05, 13:36
Kardesım senın ıcın rahat olsun karacam.Eger senlık olmazsa bızım saray yavrusunda partı yaparız:D:D:D:D
Kardesım senın ıcın rahat olsun karacam.Eger senlık olmazsa bızım saray yavrusunda partı yaparız:D:D:D:D
şimdi bişey derdim ama...gel böle yanıma kulağına sölicem :D :D
hadi be hep birlikte ayakklanalım arkadaşlar pr;
zaten elimizde bi bahar şenlikleri var onu da alırlarsa... ((:
onun için sonuna kadar savaşalım derim :mad2:
ben herkes birbirini böle gaza getirmeye devam ederse 3000 değil 5000 kişi bile toplarız hade gayret :D
ama vazgeçmek yok zora gelince :confused: ok ;)
hadi be hep birlikte ayakklanalım arkadaşlar pr;
zaten elimizde bi bahar şenlikleri var onu da alırlarsa... ((:
onun için sonuna kadar savaşalım derim :mad2:
ben herkes birbirini böle gaza getirmeye devam ederse 3000 değil 5000 kişi bile toplarız hade gayret :D
ama vazgeçmek yok zora gelince :confused: ok ;)
sen beni tanımıyorsun galiba wğ3 bbb box11 :D :D
ya bu sölediğinize kendiniz inanıyomusunuz...
o akşam orda olaylarla alakası olmayan belki 5000 kişi vardı olaya karışan ise toplasan 1000 kişi etmez ama herkes koyun misali tıpış tıpış dışarı çıktı. Kimse sesini çıkarmadı ve siz bu insanları toplayacaz ayaklanacaz diosunuz. Kusura bakmayın ama arkadaşlar burada konuşupta o akşam gelmeyen bile çok olur kimse kendini riske atmak istemez. Çoğumuz buraya başka yerlerden geldik ve ailelerimiz bizi okutmak için bi çok şeyden fedakarlık yapıyo ve siz bunları bile bile neden bahar şenliği yapılmıyor diye isyan çıkaracaksınız ve belki bu yüzden o geceyi karakolda geçireceksiniz. Ondan sonra sizi buraya okumaya gönderen ailenize ne diyeceksiniz 'eğlenmek hakkım söke söke alırım' mı?
olmuyacak duaya amin demeyin.
saygılar....
ya bu sölediğinize kendiniz inanıyomusunuz...
o akşam orda olaylarla alakası olmayan belki 5000 kişi vardı olaya karışan ise toplasan 1000 kişi etmez ama herkes koyun misali tıpış tıpış dışarı çıktı. Kimse sesini çıkarmadı ve siz bu insanları toplayacaz ayaklanacaz diosunuz. Kusura bakmayın ama arkadaşlar burada konuşupta o akşam gelmeyen bile çok olur kimse kendini riske atmak istemez. Çoğumuz buraya başka yerlerden geldik ve ailelerimiz bizi okutmak için bi çok şeyden fedakarlık yapıyo ve siz bunları bile bile neden bahar şenliği yapılmıyor diye isyan çıkaracaksınız ve belki bu yüzden o geceyi karakolda geçireceksiniz. Ondan sonra sizi buraya okumaya gönderen ailenize ne diyeceksiniz 'eğlenmek hakkım söke söke alırım' mı?
olmuyacak duaya amin demeyin.
saygılar....
kardeşim biz o akşam neyin ne olduığunu bile anlayamadık çıkartıldık. bu tip olaylar her zaman olur ve herzaman da hakkını arayanların olduğu gibi susmayı tercih edenler de olur. en ufak şey bile olsa hakkımızı aramamız lazım bu ne konusunda olursa olsun, adalet yerini bulmalı. (örneğin; hakkını arayanlar olmasaydı bu gibi olaylarda türkiye olmazdı..) zaten biz senin yapacağın gibi susmayı tercih edenleri çağırmadık kii oraya. bu benim hakkım deyip te hakkını aramak isteyenler gelsin sp::
senin zannettiğin gibi susmayı tercih eden biri deilim ben. O akşam 2 arkadaşım yaralandı ve ilerleyen günlerde de bi arkadaşım bu olayların devamında gelişen kavgaların arasında kalıp 15 gün komada kaldı ve sen benim hala daha susacağımı sölüyosun ama yanılıyosun. ben burada 'ben gelirim' deyipte gelmeyecek olan insanlarında olacağını söylüyorum. Ve bundan adım gibide eminim. Bu arada insanların kişiliklerini ve ne yaşadıklarını bilmeden onlar hakkında yorum yapma bence saygılar...
ben senin söylediklerin hakkında yorum yaptım. kişiliğin hakkında yorum yaptığımı düşünmüyorum. yaşadıkların üzücü şeyler. senin ilk attığın mesaj bu konuda susacağını gösterir bir mesajdı (hakkım yok bu konuda diyorsan farklı tabiki) , kırdıysam affola, ama böyle düşünüyorum..
senin zannettiğin gibi susmayı tercih eden biri deilim ben. O akşam 2 arkadaşım yaralandı ve ilerleyen günlerde de bi arkadaşım bu olayların devamında gelişen kavgaların arasında kalıp 15 gün komada kaldı ve sen benim hala daha susacağımı sölüyosun ama yanılıyosun. ben burada 'ben gelirim' deyipte gelmeyecek olan insanlarında olacağını söylüyorum. Ve bundan adım gibide eminim. Bu arada insanların kişiliklerini ve ne yaşadıklarını bilmeden onlar hakkında yorum yapma bence saygılar...
istersen başkaları hakkında yorum yapmayalım ;)
varmısın yokmusun? biz ilk önce burada birlik olursak kalkar bişeyler yaparız..lafla değil yani ok?
saygılar...
karaca ben sonuna kadar varım evet:: Bu kendini bilmezler yüzünden orada olaylarla alakası olmayanlar bazı şeylerden mahrum bırakılıyo ve ayrıca bunun yapılacağı bilindiği halde bi önlem alınmıyo. Ama yine tekrarlıyorum gelirim diyen herkesi orada göremeyeceksiniz. Bu sözümüde bi yere yazın carret demişti dersiniz. İnşallah ben yanılırım ama zannetmiyorum saygılar...
herkes gelsin istemiyoruz zaten...söz veren gelsin gelmeyene bişey diyemem artık (sınırlarımı aşar :D )
ancak şu var son zamanlarda bununla ilgili bir bilgiye ulaşmadım ve kesin birşey yok..şenlikler olucak gibi..şenliklerin olup olmama durumuna göre hareket ederiz...
dur bakalım araştırıyorum...
Mighty Mouse
19-10-05, 03:06
sonuna kadar katılyorum,bu insanlar kavga ettiler diye biz eğlenemicekmiyiz.okul öğrencileri kontrol edemiyosa ne diye koydu o güvenlik görevlilerini oraya.bu adamların işleri sadece bize kimlik sormakmı?alayına isyan çağrısına katılıyor ve yineliyorum.
sizden beklediğim
hep destek tam destek
bu ne yaa kendimi amigo gibi hissetttim :)
sonuna kadar katılyorum,bu insanlar kavga ettiler diye biz eğlenemicekmiyiz.okul öğrencileri kontrol edemiyosa ne diye koydu o güvenlik görevlilerini oraya.bu adamların işleri sadece bize kimlik sormakmı?alayına isyan çağrısına katılıyor ve yineliyorum.
sizden beklediğim
hep destek tam destek
bu ne yaa kendimi amigo gibi hissetttim :)
sen en başta yanımda olmalısın zaten ;)
bu arada hayırlısı olsun hoş geldin foruma :D
PcTeknikZone