Tüm Versiyonu Göster : Bağlantı Kur! Cevabı Bul!
Oyunumuzun amacı resme ve altında yer alan ipucuna bakıp, ikisi arasında bağlantı kurarak cevaba ulaşmak. Biraz kolay olsun diye cevap için bırakılan boşlukları her karaktere bir adet boşluk "_" gelecek şekilde yazalım.
Örneğin sorunun cevabı "Çukulata" ise boşlukları şu şekilde bırakıyoruz
_ _ _ _ _ _ _ _
İki kelime ise, mesela "14 Şubat" araya "/" koyuyoruz
_ _ / _ _ _ _ _
Sorulan soruya verilen cevap, soruyu soran tarafından "Doğrudur" şeklinde onaylanınca, bilen arkadaşımız yeni soru sorarak oyuna devam edecek.
İşte size konuyla ilgili 2 örnek...
Örnek1:
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
İpucu: Ben Kimim
_ _ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _ _
Cevap: Albert Einstein
Örnek:2
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
İpucu: +
_ _
Cevap: Resimdekilerin toplamı, yani 17
SORU:1
İpucu: Bir hayalim var !
Cevap: _ _ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ / _ _ _ _
Güzel bir oyun lutfubey. Bence baya ilgi görür. Sabitleyelim ;)
--
ilk soruda resim yok ğj3
Soru : İmparator.!
_ _ _ _ _ / _ _ _ _ _
E bu biraz kolay oldu. ;) :p
FATİH TERİM
Hay Allah kıl payı kaçırdım yoksa ben bilecektim :p ;)
Ben de sevdim bu oyunu ;)
Peki şimdi soruyu kim soracak bilen mi? lutfubey soru sorma sırası sizde sanırım ;)
Zevkle sorarım lutfubey ;) :p
Soru: Doritos
-----/-----
Soru : Fenerbahçeli ?
------ / -----
Tuncay Şanlı diyecem ama bir boşluk fazla var. Düşünelim bakalım. :)
BEn fazla koymuşm galiba :)
Tuncay doğru cevap.!
SORU:
İpucu: Benim için küçük ama insanlık için büyük bir adım
_ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _ _ _
Evet kardeşim. Devam.
Oyunu 3 kişi oynuyoruz bu arada. :)
;)
İpucu : İlim ilim bilmektir , ilim kendin bilmektir.
----- / ----
Yunus Emre. Doğru mu?
Artık yavaş yavaş zorlaştıralım oyunu. Cevaplar resme bakınca bile anlaşılıyır. İpucuna gerek kalmıyor :)
İpucu: NFL'de bir dev
_ _ _ / _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _
Bu fazla zor oldu. :D
Açılımı nedirki NfL'nin yada bi oyuncu. Bakayim biras ;)
National Football League (NFL) - Amerika Ulusal Futbol Ligi diyelim biz... :)
Yok yahu çok da zor değil aslında. Biraz araştır, bak googledan falan, eminim bileceksin...
Yok mu cevabı yazacak gönüllümüz? Hadi bilin de yeni soruya geçelim artık
Bakacaktım araya işler girdi. Unuttum burayı ben :D
Bugün yoğun bir gün olcak. zaman bulabilrsem soracağım bir soru. Eğer soru gelmemişse siz sorabilirsiniz.
Önce şu sorunun cevabını bulalım. Sonra sorulur tabi yeni sorular. :)
Ben bulamadım :( Hiç anlamam çünkü nfl'den :D
E artık cevabı vereyim abri de oyunumuz devam etsin.
NFL takımlarından New York Giants'dı cevap.
Soru:
Cevap:
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. ?
Nerelerdesin immortal, zaten 2 kişi oynuyoruz :)
Oldu bile. sıra sende dostum !!
Pazartesi sendromu :) Çok yoğun. ilk fırsatta soru bulup ekleyeceğim ;)
Unuttun Immortal :(
Hadi şu oyunu biraz canlandıralım... :)
ben devam ediyorum..
tıptaki gururumuz kitapları hala tıp fakültelerinde okutuluyor ....
Arkadaslar soruları biraz zor soralım. Cevabı verecek arkadaslar, resim ve verilen ipucu yardımıyla cevaba ulaşsın. Arama motorlarına yazsın falan. Yukarıdaki örnekleri inceleyin.
İpucu: Arabada
Cevap: _ _ _ _ _ _ _
Yankesiciler :D
Bu konuyu unuttum ben uzun zaman oldu sanırım :S
Evet vallahi es geçtin sen oyunumuzu Immortal. Yahu şu oyunu bi genele yayamadık, milletin hhaberi yok :)
Bu arada cevap "yankesiciler" değil. 7 harfli bişey. İpucundan gidince çıkartabilirsin. :)
Aklım gerçekten bişey gelmiyor :S
3 haftadır düşünüyorum bulamadım abi cevabı :D
cevap için ipucu yeterli :D Hatta yeter de artar bile diyebilirim
suikast mı saldırı mı nedir bu yaw :D
İpucu: Arabada. Cevap da aynı aslında. ARABADA.
İsteyen arkadaşlar yeni soru sorabilirler. Yanlız resim koyup bu nedir gibi değil de biraz daha bilmece gibi, google dan faydalanılacak şekilde sorunuz sorularınızı;)
Abi polisler kafayı karıştırıyor :D
Soru :
İpucu : Vali
Kalifornia valisi Arnold Schwarzenegger :D.
Soru hakkı bende. Biraz düşünüp koyalım bakalım güzel bir soru
İpucu: Sahillerde savaşacağız
Cevap: _ _ _ _ _ _ _ / _ _ _ _ _ _ _ _ _
Doğrudur Velicim. Yeni soru bekliyoruz. Aslında iki kişi oynadığımız için "bekliyorum" diyeyim ben.
:D
Tamam abi buluyorum şimdi 1 soru ;)
İpucu : Büyük Okyanus müdavimidir.
_ _ _ _ _ / _ _ _ _
Argun abicim, biraz fazlamı zor bu ? istersen kolayını bulayım :)
yahu ben bakamadım buna dü ve bugün
bi bakalım önce hemen pes etmek yok :D
Bildiniz efenim. Yeni soruyu bekliyoruz :)
İpucu: İyi bir Jedi olman için iyi bir eğitime ve engin bir tecrübeye ihtiyacın var.
_ _ _ _ _ _ _
ipucu : Yeni d.moderators ;)
_ _ _ _ _ / _ _ _
Öncelikle teşekkür ederim Velicim. Ardından cevabım: Lutfu bey :D
İpucu: Akşam bekliyoruz arkadaşlarla...
Soru: _ _ _ _ _ / _ _ _ _
Abi o sabunmu :S
Anlayamadım ya. Neyse yarın bakıcam ;)
Hadi şuna cevap verin de oyunumuz devam etsin...
ulabali tanıdğım kadarıyla senden süper bir performans bekliyorum bu oyunda
zehra_zehra
25-10-07, 09:03
köpük show değildir heralde değil mi? :)
Bu soru bayağı bir zamandır cevaplanmayı bekliyordu. Cevap 3-5 sene önce lerden bir film... Fight Club
Soru sormak isteyen varsa buyursun lütfen...
Fight Club , çok saçma bi filmdi. Heç bişe anlamamıştım :D Meğer adam kendisiyle mücadele ediomuş :s
E bak seyretmişin ama cevabı bilemedin Velibey. Hadi sor bakalım bitane. Kafa çalıştırılandan, zorundan olsun.
PcTeknikZone