PDA

Tüm Versiyonu Göster : 40 yıl sonraki halinizi şimdiden görün.

kanunsuz
02-06-05, 02:00
en fazla 195kb büyüklüğünde bir fotografınızla başvurun
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

40 yıl sonraki halinizi şimdiden görün. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

(vesikalık lazım)

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. 'ın KATKILARIYLA...

hemen test ettim...
internetten bir resim buldum...
buradaki adresden.. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
bu resimdeki sol taraftaki adamı aldım..
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

daha sonra siteye girip... yüz hatlarını belirledikten sonra...
40 yıl sonraki hali böyle oldu..

burdanda anlayacğınız üzere site aynı zamanda renklendirme yapıyor.. vede RESNKLİ RESİM KULLANIRSANIZ DAHA NET SONUÇLAR ALIYORSUNUZ....

10 -20-30-40 YIL GİBİ SEÇENEKLERİNİZ DE VAR...

HADİİİ ÇEKİNMEYİN TIKLAYIN DENEYİN (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)

yesghost
02-06-05, 04:45
internet dünyasında çok entrasan şeyler buluyorsun gerçekten harikasın dostum ;)

selcuk_b
14-01-07, 21:52
ilginc birsey :) saol.

sevdacı
30-01-07, 11:12
ama link çaloışmıyuo dostum

malatyalı
09-02-07, 23:49
saolasın kardes ama simdiden strese girmeye hiç gerek yok nasıl olsa görecez o günleri..:)

mirza
07-07-07, 12:37
link ölmüşşş...

pc_batuhan06
12-07-07, 00:58
ilginççççççççç