PDA

Tüm Versiyonu Göster : Microsoft Zirve 2007 Sunumları

dedeefendi
16-02-07, 18:43
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Sevgili Microsoft Dostu,

Türkiye bilişim sektörünü ikinci kez bir araya getiren Microsoft Zirve 2007’yi sponsorlarımız (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) ile birlikte büyük başarıyla geride bıraktık.

10 bin civarında ziyaretçi, 10 farklı salonda 170’den fazla sunum izleme ve tüm Microsoft ürün ve teknolojilerinin tanıtıldığı fuara katılma imkanı buldu.

Sizlerle paylaşılması için izin aldığımız Microsoft Zirve 2007 sunumlarını bu bağlantıya tıklayarak (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) inceleyebilirsiniz.

Microsoft Zirve 2007’ye katılımınız için teşekkür eder, görüş, öneri ve isteklerinizi bize ulaştırmanız için aşağıdaki linkten değerlendirme formunu doldurmanızı rica ederiz.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. Microsoft Zirve 2007 değerlendirme formu için tıklayınız.
Saygılarımızla,

Microsoft Türkiye

Arkadaşlar bu sunumları katılamayanlar için ekliyorum işinize yarayabilir ufkunuzu açması bakımından yardımcı olabilir.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Fedai***
17-02-07, 15:25
Sayfada Sorun Mu Var Ben Mi Açamiyorum?

umittuncel
17-02-07, 15:36
@Fedai, şu an itibariyle "microsoft. com.tr" bir sorun yaşıyor sanırım. Ana sayfaya da girilemiyor.

dedeefendi
17-02-07, 16:14
Evet dün açılıyordu ancak şuan sitede bir sorun var açılmıyor. Bir müddet sonra gelir heralde...