Tüm Versiyonu Göster : acaba ekran kartindan mi?
Arkadaslar bir arkadasim toplama yeni bir b.sayar almis.Anakart :ASUS P5GD1-VWI915G SC755-F800D40,,,İşlemci:PIV 3.0GHz LGA775 800MHz 1MB,,Ekran Kartı: DAYTONA 256 GF 6200 PCI...XP yuklu b.sayara.Sorun şu:Bilgisayar kurulumu yapiliyor bastan.Ekran kartini otomatik tanimiyor cd sini takip kurduktan sonra ekran simsiyah bir hal aliyor ve xp acilmiyor.Sizce sorun nedri?Ekran kartini cd den kurmaz ise yanin taninmamis halde bir problem yasanmiyor.Öneri,görüs ve fikirlerinizi bekliyorum.Tesekkurler
Başka bir sürücü ile yüklemenizi öneririm.Arasıra böyle sorunlar yaşanabiliyor.Topladığınız şirket ile irtibata geçebilirsiniz.Ama önce bir ekran kartını çıkarıp tekrar yerleştirdikden sonra kurmanızı öneririm.
Saygılar...
tesekkur ederim deneyecegim.acaba sorunun nedeni nedir merak ettiğim o?neden yapiyor acaba?tsk
Montaj sorunu olabilir ama görmeden tahminde bulunabilirim sadece yada cddeki sürücü eksik olabilir..
yüksek ihtimalle ekran kartı sorunu var...
Pcı express lerder voltajla alakalı bazı sorunlar olabiliyor..
ama seninki daha çok ekran kartı sürücü tutarsızlığı gibi geliyor..
bence başka bir ekran kartı ile dene .... sıradan biri bile olur...
pcı yada agp yerin varsa denen
makinenin %99 açıldığını göreceksin...
birde sürücünün en güneceli olanını dene diyeceğim ama bunun sorununu %100 çözme ihtmali yok....sp::
tesekkurler bu daytona larin suruculeri nvidia.com dan aliyoruz degil mi?
ekran kartının ek güç bağlantısı takılımı?
driverların güncel olması böyle bir problemi *****mamalı diye düşünüyorum.en azından bir hareket olmalı ekranda.ayrıca ekranın simsiyah kararması esnasında monitör normal mi çalışıyor yoksa bekleme konumuna mı geçiyor?iki seçenek var çünkü
**ekran normal çalışıyor ancak görüntü simsiyahsa kart çöküyor...muhtemelen ek güç bağlantısını takmadınız.
**ekran bekleme konumuna geçiyorsa driverlarını kurduğunuzda default açılış için çözünürlük çok yüksek bir değer alıyor monitör kapanıyor.
Saygılar
ekran kartının ek güç bağlantısı takılımı?
driverların güncel olması böyle bir problemi *****mamalı diye düşünüyorum.en azından bir hareket olmalı ekranda.ayrıca ekranın simsiyah kararması esnasında monitör normal mi çalışıyor yoksa bekleme konumuna mı geçiyor?iki seçenek var çünkü
**ekran normal çalışıyor ancak görüntü simsiyahsa kart çöküyor...muhtemelen ek güç bağlantısını takmadınız.
**ekran bekleme konumuna geçiyorsa driverlarını kurduğunuzda default açılış için çözünürlük çok yüksek bir değer alıyor monitör kapanıyor.
Saygılar
+1 vede +2
bu secenek üzerinmdede büyük ihtimal olabilir diyorum ama başka bir sürücü ile mutlaka denemelisiniz..
arkadaslar hepinize tesekkur ederim...sagolun...sorun surucu imiş...duzelttim sayenizde ...:) pr;
sonucunu bildirdiğin için ben teşşekkür ederim.şimdi soru sorma sırası bende :yüklediğin driver versiyonları neler?probleme yol açan hangisi sorunu çözen hangisi?yazarsan sevinirim...
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. da 71.89 surucusu var en son o iyiymis.ama ben 66.93 driveri buldum bir yerden en guzel calisan versiyo o diye okumustum bir yerlerde ve gercekten hic sorunsuz calisiyor.(66.93 u kurdum cozumu bu driver sagladi)probleme yolacan hangi versiyondu bilmiyorum cunku onu ben yuklememistim.baska arkadas yuklemisti kendi orjinal cd siyle yani..tsk
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. da 71.89 surucusu var en son o iyiymis.ama ben 66.93 driveri buldum bir yerden en guzel calisan versiyo o diye okumustum bir yerlerde ve gercekten hic sorunsuz calisiyor.(66.93 u kurdum cozumu bu driver sagladi)probleme yolacan hangi versiyondu bilmiyorum cunku onu ben yuklememistim.baska arkadas yuklemisti kendi orjinal cd siyle yani..tsk
budur saol ;)
PcTeknikZone