Tüm Versiyonu Göster : Evde Veya Ofiste çalişacak Elemanlara Ihtiyaç Vardir...
Merhaba;
İş arayanlar Ek iş yapmak isteyenler. Dünyanın ticaret merkezi haline gelen internet sayesinde kendi işini kurmak ve bu yolla para kazanmak artık mümkün.
Türkiye de yeni olan e-kitap 7 sistemi sayesinde günlük birkaç saat, şuanda olduğu gibi zamanınızı internette çalışarak para kazanabilir, bir iş adamı(Kadını) olabilir ve daha güzel hayat standartlarına kavuşabilirsiniz. İlgilenenler için gerekli bilgiyi Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. veya Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. adreslerimizden alabilirsiniz.
Sistemimize davetlisiniz Gösterdiğiniz ilgiye şimdiden teşekkür eder hayat boyu sağlık mutluluk ve bol kazanç dilerim saygılarımla.. MURAT YILMAZ
Web sayfasına ve işin inceliklerinin anlatıldığı sunuma şöyle bir göz attım. İnsanı gaza getiren, göyya kısa yoldan para kazandırmaya yöneltici şeyler anlatılıyor. Yanlız sunumda şu dikkatimi çekti. Bir sayfada, 52 ülkeden 175.000.000 kullanıcıya ulaşıldığı yazıyor. Ve gene bir sayfada, bu işten para kazanabilmek için, işin inceliklerini öğreten ve tanesi 5 YTL'den satılan 8 kitaptan bahsediliyor;
Şimdi Siparişinizi Verin:
E-Kitap No. 1:
"İlk Web sayfam"
Bu kitabı sadece 5 YTL karşılığında
aşağıdaki hesaptan sipariş ediniz:
Yani bu söylenen rakamın yarısının yarısı bu fiyata bu kitaplardan 1-2 tane alsa, adamlarınn kazancını siz düşünün.
Ben bu tarz şeylere inanmıyorum. Kimse kimsenin babasının oğlu değil ona yüzbinlerce dolar kazandıracak. Sen, onların para kazanması için sadece bir araçsın. Web sitesinin her yerinde, deliler gibi para kazanacağınız gözünüze sokuluyor, empoze ediliyor ve buna alıştırılmaya çalışılıyorsnuz. Süslü laflarla, göyya ne olduğu, kim olduğu belli olmayan kişilerden alıntılarla (success stories gibi hazırlanmış) hazırlanan web sayfasını biraz derinlemesine incelerseniz bu 5 YTL'lik alışverişle asıl bu işi kuran akıllı kardeşlerimizin voleyi vurduğunu farkediyorsunuz.
İnanmayın derim ben. :küs:
Sana katılmıyorum lutfubey siteye girip çok dikkatli bir şekilde inceledim.Bu sistem gerçekten mantıklı geldi Çünkü hiçbir kimse adına çalışmıyorsunuz.Yani bir kişi kazanmıyor.Herkez kendi işini kuruyor.
Diğer sistemdekiler gibi kolay para değil nekadar çalışırsan okadar kazanırsın.Ben deneyeceğim gerçekten olabilir.Karışık ama dikkatli okusanız gerçekten mantıklı olduğunu anlayacaksınız.
Sana katılmıyorum lutfubey siteye girip çok dikkatli bir şekilde inceledim.Bu sistem gerçekten mantıklı geldi Çünkü hiçbir kimse adına çalışmıyorsunuz.Yani bir kişi kazanmıyor.Herkez kendi işini kuruyor.
Diğer sistemdekiler gibi kolay para değil nekadar çalışırsan okadar kazanırsın.Ben deneyeceğim gerçekten olabilir.Karışık ama dikkatli okusanız gerçekten mantıklı olduğunu anlayacaksınız.
Dikkatli okudum zaten. Hem sizin kafanıza yatabilir turbilans kardeş ama bu tarz şeyler benim kafama hiçbir zaman yatmamıştır. Zaten dikkat ederseniz sistemden bahsetmedim. Göyya sistemi anlattığı ve yardımcı olduğu söylenen ve bu sebepten satılmaya çalışılan kitaplardan bahsediyorum. Diyorum ya girenlerin ufacık bir bölümü dahi alsa o kitabı, adamlar istediklerine ulaşıyor zaten.
175 milyon tıkla ne kadar para kazandılar acaba? bunların hepsi sahtekarlar, ama dünyada keriz de çok, soyan soyana anasini satiiim.öf be.
Çırak olmadan üstat olunduğunu daha önce duymamıştım bu 1.
Hele-hele internet ortamında iş adamı olunduğunu ise hiç duymamıstım bu da 2.
Kardeşim, iş adamı olmaktan felan bahsediyorsunuz ama, daha tanıtım için kullandığınız domainler bile gerçek değil. Böyle iş adamı olunuyorsa ben, çoktannnnnnn olmuşum zaten :)
İnternet ortamında, salt para kazanacağız diye bunların ağına düşen, bütün banka bilgilerini hiç çekinmeden bunlara veren sazan gençler var, onları biran önce bilinçlendirmek lazım.
Kimse Adsense'den şaşmasın. Hoş, onlarda bizi kullanıyor ama en azından güvenilir...
Bir de garip olan bişey var. Bu konuyu post eden kariyer, ona teşekkür eden pusat foruma aynı gün üye olmuşlar. Ayrıca bu arkadaşların ve benim yorumumu doğru bulmadığını söyleyip karşı çıkan ve olayı mantıklı diye savunan turbilans'ın forumda sadece 1'er mesajı var. Pardon pusat'ın mesajı bile yok, sadece teşekkür etmiş. Yani bu kişiler tek bir kişi de olabilir, aynı gruptan 3 kişi de. :rolleyes:
Ya da kuvvetle muhtemel, yıllardır neredeyse her çıkan adventure'ı oynayınca olaya bu şekilde yaklaşıyorsun. :) ;)
Arkadaşlar forumlar yardımlaşma,duyuru,öneri ve eleştiri için kurulmuştur.Herkez yorum ve eleştiri hakkına sahiptir ama dolandırıcı yakıştırması veya bunun gibi karalayıcı yorumlar yapmanız için dolandırılmış olmanız gerekmektedir.Eğer benim işim hakkında dolandırılan biri görmüşseniz msn adresim kariyerplanlama@hotmail.com buradan bana ulaşırsınız.
Ayrıca lütfübey yaptığınız araştırma kadar bu işi araştırmış olsaydınız dolandırıcılık işi olmadığını çok iyi anlayacaktınız.
Dünyada çok tanınmış internet firmaları var bu firmaların tamamı Network-Marketing sistemi sayesinde büyüyüp şirket oldular.Şuanda dünya ticaretinin yaklaşık % 70 inin internet üzerinden gerçekleştiğini biliyormusunuz.Sizlere göre türkiyede internet üzerinden ticaret yapan herkez dolandırılıyor.Yok böyle birşey arkadaşlar Kendi kendinizi kandırmayın.
Bizlerin bukadar güvensiz olmamızın tek sorunu okumayı sevmememiz.Bu sisteme yorum yapan arkadaşlara sesleniyorum Eğer bu sistemin tamammını okumuş olsaydınız anlattıklarınızın konuyla alakası olmadığını anlamış olrdunuz.
İnsanlar bilgisiz oldukları için dolandırılırlar.Benim yaptığım işi yapmaya başlayan insanlara biz işlerini nasıl yapacaklarını anlatıyoruz.Zaten sitede yasal olduğuna dair anayasa hükümleri bulunuyor.
Bana yorum yapan arkadaşlara tavsiyede bulunayım.Sakın internet üzerinde mesajlaşırken veya mail atarken banka şifresi ve önemli bilgiler vermeyiniz çünkü böyle şeyleri takip edenler var.Belki bilginiz yoktur diye söylüyorum.Ama siz genede okumayı alışkanlık haline getirin bunu size çok faydası dokunacaktır.
PcTeknikZone