Tüm Versiyonu Göster : PaÜ ÖĞrencİlerİn Dİkkatİne
arkadaşlar anket (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) bu adreste paü öğrencileri için bir anket war.. doldurmanıs bisim için we üniwersitemis için yararlı olabilir.. tawsiye ediorum duyarlı insanlara...;)
saol butterfly. tamda aklımdaydı bizim ders sorumlusu söylemişti. ama sen hızlı davrandın ;)
tasslehoff
25-05-05, 13:05
walla girdiğiniz anketlerdeisminiz kesinlikle yer almayacaktır diyor. ama yer alırsa ben 2. 1-3'üm walla...
Aynen bende çok kötü eleştriler yaptım...
walla girdiğiniz anketlerdeisminiz kesinlikle yer almayacaktır diyor. ama yer alırsa ben 2. 1-3'üm walla...
korkmayın bişey olmaz :D
yalnız bir durum var ben niye ankete giremiyorum bilgileriniz yanlış diyor...
gokhandnzl
25-05-05, 17:12
ben bütün hocaları kötüledim valla. içimde ne kadar şey varsa bir bir anlattım oh bea rahatladım yaw :D
sanırım sisteme TC kimlik numaramı yanlış yazmışlar...bi girebilsem deli döktürücem ama..herhalde farkettiler beni dahil etmediler :D :D :D
walla bu anketi yapıyolar ama bence bi iişe yaramaz,bize bir faydası olacagını sanmıyorum.Laf olsun torba dolsun diye bişiyler yapıyolar işte.Saygılarımla...
işe yarama ihtimali olabilir arkadaşlar.. o yüsden ciddiye almak lasım;)
Black_Cobra
25-05-05, 20:50
bende giremiyorum cok sinir oldum...
ben bazı dersleri gereksiz bulduğumu flan yazdım :D aptal aptal dersler var yaa :p
bende giremiyorum cok sinir oldum...
hah seni de almıyorlarsa normal birader :D :D bize anket doldurtsalar terbiye sınırlarını aşar :D
PcTeknikZone