PDA

Tüm Versiyonu Göster : MSN'den bir yenilik daha (MSN ALANI)

kanunsuz
22-05-05, 17:10
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
MSN (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)'den bir yenilik daha.
Kişilerin internette resimlerini,
günlük yazılarını,
fotoğraflarını,
sevdikleri müziklerini yayınlayabilecekleri bir platform oluşturmuş.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

MSN SPACE (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)...

KANUNSUZ'UN NOTU: BU google nin portalınından sonra yeni bir rekabet olarak ortaya çıktı... bu kapışmalar iiyide oluyor..

tasslehoff
22-05-05, 17:27
googledan sonra yeni bi paylaşm alanı ama bi tane paralı 5 tane bedava sanırım...

ImmoRtaL
25-05-05, 16:13
nası kullanacaz bunu ben anlamadımda :)

RoMeO
26-05-05, 03:41
nası kullanacaz bunu ben anlamadımda :)

Msn 'i açtığında nickinin altında Alanım yazıyor.Orayı tıklayıp almak istediğin alanın adını yazıyorsun bu kadar.Resim felan yükleyip resim galerisi vb. şeyler yapabilirsin ama dosya yüklemen izin vermiyor. sadece resim .
Güzel galeri efectleri var resimler otomatik değişiyror ben birkaç denem yaptım aslında güzel birşey hiç yoktan iyidir. ;)

Mesala yukarıdaki benim alanım ..
müsait bir zamanımda bişeyler eklemeyi düşünüyorum ..