PDA

Tüm Versiyonu Göster : dvdwriterda veri döngüsü hatası

n30
21-05-05, 21:40
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

ewt beyler ne yüklemeye çalışsam (program oyun vs.) veya elimdeki cdden harddiske ne kopyalamaya çalışsam veri döngüsü hatası diyor dvd writerımın markası philips bdv1640 tı heralde. Neden verdiğini anlayamadım nedenini bilen var mı_? daha 2 ay olmadı alalı aldığımdan beri aynı hatayı veriyor ve bende garantiye göndermeden halletmek istiyorum

mmmm
21-05-05, 21:46
Oyun cdlerinin kopyalamaya karşı koruması var bu nedenle olabilirherhangi bir mp3 cdsini kopyalamayı hdd ye dene oluyorsa buyuk ihtimalle nedeni kopya korumasıdır..

n30
21-05-05, 21:51
cdyi kopyalamaya çalışmıyorum setuptan yüklemeye çalışıyorum normal zaten otomatik çalıştır (autorun) da hiçbir zaman çalışmıyor bi ara kopya cdden dolayı sandım sonra orjinal service pack 2 taktım onuda okumadı şimdi ne yapayım diye düşünüyorum heralde firmware updatei var anlayan birisi bana bi link verse iyi olur veya bi çözüm

n30
22-05-05, 23:23
ya beyler flood oluyor ama bilen yok mu ben bunu garantiye mi gönderecem :( :( :(

varyemez
22-05-05, 23:52
Kablolarını çıkarıp taktıkdan sonra hala aynı hatayı alıyorsan sanırım servise götürmen gerekiyor.Olayın nedenini anlamak görmeden çok zor..Ama sorun windows ayarları ile ilgilide olabilir bir formattan sonra tekrar da deneyebilirsin yada başka bir pcde ...