Tüm Versiyonu Göster : PAÜ Bahar Şenliklerinde Olay!!!
Arkadaşlar şenliklerin son günüdür güzel olur eğlenceli olur diye düşünerek gittim.Herşeyin sakin ve normal başladığı şenliklerde saat 22 civarında ( Dj MaxX sahnede performansını sergilerken) olaylar başladı.Edindiğim bilgiye göre kürtler diye tabir edilen bir grupla ülkücü gençlik diye tabir edilen bir grup arasında taşlı sopalı kavga çıktı.Havada uçuşan taşlar çok sayıda kişiye isabet etti ve içeride ciddi bir kargaşa yaşandı.Sahneye kadar saldırı oldu...
Hala daha birşeyleri adam gibi yapmayı becerememiş olmamız ise ne kadar geliştiğimizi gösteriyor bi şenliklerde adam gibi duramadığımız için herkesi kutluyorum!!!.Bu gecede Denizli için bunun ispatı oldu.Konser alanındaki gruba taş yağmaya başlaması ise gerçekten rezaletti....
İçeride olanlardan umarım zarar gören yoktur.Kendinize iyi bakın görüşmek üzere...
Ewet bizde olay anında oradaydık gokhandnzl butterfly daphne darker no_name ve bir anda olaylar gelişdi diyebilirim herkes süper eğleniyordu ama bazı kendini bilmez gerizekalılar günün içine ettiler.Umarım cezalarını almışlardır.Suçsuz insanlara taş atan bu salakları kınıyorum...( allah başlarından polis jopunu eksik etmesin bunların )...
ne rezillik yaa! tamda havaya girdik eğleniyorduk, böyle kendini bilmezler yüzünden gecemiz beklediğimiz gibi sonuçlanmadı.. :mad2:
bende varyemezin bedduasını içimden geçirmiyor değilim sp::
tasslehoff
21-05-05, 02:12
Ewet bizde olay anında oradaydık gokhandnzl butterfly daphne darker no_name ve bir anda olaylar gelişdi diyebilirim herkes süper eğleniyordu ama bazı kendini bilmez gerizekalılar günün içine ettiler.Umarım cezalarını almışlardır.Suçsuz insanlara taş atan bu salakları kınıyorum...( allah başlarından polis jopunu eksik etmesin bunların )...
kesinlikle gerizekalılar.. dayanamıolar.. üniversite okuyan geri kalmışlar işte...olsun bu senede cop yemeden atlattık.. umarım sizden herkes iyidir. yurdun önündede olaylar vardı. kameranın birinden kasedini istiyorlardı...sesini kaydetmiş çocugun. artık ne söylediyse geri almak istediğine göre..
dostum polis hepsinden komikti...birtek okulun güvenlik görevlileri sert çıktı (Ali abi fecii daldı :D ) önde ülkücüler tekbir getirerek (bununda mantığını anlamış değilim güç veriyo herhalde :rolleyes: ) yürürken arkalarından polis onlara eşlik ediyodu !!!
kıbrıs şehitlerde arabaların camları falan indi aşağıya...
Bizdende sorun yok bizde kaçabildik ama bu insanlara sadece yazıklar olsun diyorum...Bide müslüman geçiniyor bunlardan müslüman fln olmaz...
aaa hepiniz ordaymışsınız insan bi haber verir görüşürdük...ben hepinizi korurdum :D
Halı saha turnuvasında görüşürüz artık ;)
karaca sen iyi takip etmişsin olayı yaa valla biz olayın haberini alır almaz terkettik mevzileri :rolleyes:
karaca sen iyi takip etmişsin olayı yaa valla biz olayın haberini alır almaz terkettik mevzileri :rolleyes:
ya içerde neler yaptığımı söylemeyeyim...kaç kızı kurtardım :p kaç kişiyi korudum...çok komikti ya walla...yalnız elinde bıçaklı gördüğüm birine feci yumruk attım nerden geldiğini şaşırdı :D :D elinde bıçak kızları kovalıyo...
wayy adi hiç acımadan vurun, iyi yapmışsın bunlar ancak bu muameleyi hakeder..
walla ben ne olduğunu anlayamadım, bi baktım çıkmış gitmişis oradan.. umarım hakedenler cesasını çeker.. :mad:
arkadaşlar duyduğuma göre ölen bir kız varmış galiba olaylarda...2 kişide iyice ağırlaşmış.ölen kız izdihamdan ezilmiş diye duydum :rolleyes:
bu arada yurtta sadece dün gece sakin geçmiş onun haricinde sürekli olay olduğundan bahsediliyor...dikkat edin kendinize...sp::
efet yurttaki olaylardan benim de haberim war.. walla manyak bu millet ya, hiç işleri güçleri yok olay çıkarıorlar.. cık cık cık
ben de duydum ölen kızı. bizim okulda 2 çeşt söylenti var. bazıları; kızı kürt grubundan diye vurmuşlar diyorlar, hastanede ölmüş.. aşiret flan gelecekmiş vuranı halletmeye..
bazıları da izdihamda ezilmiş diyorlar.
bilemiyorum artık hangisi doğru. :confused:
sonuç olarak ölmüş kıs, Allah rahmet eylesin red(
evet. yazık yaaa.
allah rahmet eylesin. o kızın yerine arkadaşlarımdan biri yada ben de olabilirdim red(
uğraşcak birşeyi olmayan insanlardan hep korkarım...asla gerçekleşmeyecek hayallerin peşinde koşarlar çünkü...bazı gruplarda böle (bence) aslında o enerjiyi başka işlere kullansalar emin olun bu memleket çok şey başarır ;)
arkadaşlar duyduğuma göre 2 kişi daha ölmüş. 7 kişi de gözaltındaymış. red(
arkadaşlar duyduğuma göre 2 kişi daha ölmüş. 7 kişi de gözaltındaymış. red(
sürek avı başladı desene...eflatun sokağın ortasında falanda silahlarla daldılar birbirlerine...enteresan :rolleyes:
nezaman? bu kavganın devamı gibi birşeymi?
Bizim okulda böyle olaylar pek nadir oluyor (Yildiz). Bİr kere geçen sene bahar şenliklerinde athena gelmişti, iki çılgın kız kabloları kesmiş ne müzik ne ışık gecenin bir saati ii macera olmuştu. Bu arada hepinize geçmiş olsun diyorum.
nezaman? bu kavganın devamı gibi birşeymi?
sadece kavganın devamı değil ya...ama çıkış noktası orası..dikkat edin....
zaten bu eflatun ortamı çok bozuk, her türlü pislik dönüyor orada..
PcTeknikZone