PDA

Tüm Versiyonu Göster : PAÜ Şenlikleri

karaca
19-05-05, 22:35
Ewet arkadaşlar özellikle Denizlidekiler...

PAÜ Bahar Şenliklerine katılan arkadaşlar...Soruyorum şenlikleri nasıl buldunuz?

gokhandnzl
19-05-05, 22:40
yani koskoca üniversite bu kadar yapabiliyorsa diyecek bişeyim yok. bence son derece sıkıcıydı.. :rolleyes:

varyemez
19-05-05, 23:12
Gruplar aslında fena değildi ama daha iyisi yapılabilirdi.Üniversite inşaatlara para harcamakdan sadece 1 tane ünlü getirebildi napalım bidahaki seneye belki daha iyi olur her sene kendilerini azda olsa geliştiriyorlar...

karaca
21-05-05, 01:33
Gruplar aslında fena değildi ama daha iyisi yapılabilirdi.Üniversite inşaatlara para harcamakdan sadece 1 tane ünlü getirebildi napalım bidahaki seneye belki daha iyi olur her sene kendilerini azda olsa geliştiriyorlar...
inşaat mı?onlara mı para harcıyorlar? yok yemekten başka bişey yapmıyorlar ben sana söyleyeyim.benim buradaki 4. yılım .ilk geldiğim senenin bahar döneminde taşınacaktık kampüs alanına.Ancak hala daha çamlıktayız :mad2: Bence üşendiklerinden ve .......Neyse bir mod olarak daha fazla konuşmayayım...

tasslehoff
21-05-05, 01:35
yine sonunda kavga vardı... bu seferde coplanmadan bitirdik şenlikleri...
walla ben şenlikler boyunca kesişenlere üzülüyorum.. bi daha nerde bulabilecekler birbirlerini... haksızlık bu..:D

arsenik_x
20-06-05, 23:59
walla bizim ev oraya konserleri zevkle dinledim evden yatarak kim bilir diger senlikler nasıldı...

karaca
21-06-05, 00:26
walla ben şenlikler boyunca kesişenlere üzülüyorum.. bi daha nerde bulabilecekler birbirlerini... haksızlık bu..:D

ne komik adamsın ya :D öldürdün beni gece gece :D

DiAnA
12-07-05, 01:42
spor aktiviteleri haric hersey cok kötuydu panayır gibiydi sadece1 gun dayanabildim zaten gitmedim cıkan olaylarda zaten cabası can guvenliğimizde yohktu bilemiyorum arkadaslar bir el atmalı bu işe

Black_Cobra
12-07-05, 14:28
Anlamıyorum gercekten bız lıse ogrencısımıyız de lunapark falan.Unıversıte farklı dusuncelerın karısımıdır.BEN ISYAN EDIYORUM DIGER UNIVERSITELERIN EGLENCELERINI GORUP DUYUNCAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:

karaca
12-07-05, 20:40
Anlamıyorum gercekten bız lıse ogrencısımıyız de lunapark falan.Unıversıte farklı dusuncelerın karısımıdır.BEN ISYAN EDIYORUM DIGER UNIVERSITELERIN EGLENCELERINI GORUP DUYUNCAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!! :mad: :mad: :mad:

koçum benim...alayına isyan ölümüne şenlik :p
tamam abi haklısın ki bende öyle diyorum ama olmuyo işte...seneye şenlik organizasyonunda yer almaya varmısınız?belki iremde o zamana kadar kaset çıkartır onu getirtiriz (zeynep casaliniden daha iyi bile olabilir kim bilir? )

Black_Cobra
13-07-05, 03:06
O gunler gelsın neler olur neler!!!