PDA

Tüm Versiyonu Göster : hiç başınızdan ölüm tehlikesi geçtimi?

yesghost
19-05-05, 03:45
hiç başınızdan ölüm tehlikesi geçtimi? yada intihar olayı?

karaca
20-05-05, 19:38
intihar etmeyi düşündüm ama yapmadım...ne zaman böyle bir düşünce içine girsem annem gelir gözümün önüne vazgeçerim ;((

ölüm tehlikesi ise defalarca...alnıma silahta dayadılar :eek: 100 kişilik bir kavganın ortasında kaldım :cool: sayısını hatırlayamayacağım kadar fazla direksiyon başında tehlike atlattım(tamam hepsi benim hatam değildi:D )
abartmıyorum...black_cobra ii bilir ;) bu arada hayatımdaki tehlikelerden birkaçını onun yanındayken yaşadım.mümkünse şu tugay yolu muhabbetini unutalım :D

dapHne
21-05-05, 01:46
çooooooookk :o ben çok yaramaz bir çocuktum, defalarca trafik kazası atlattım. birkeresinde (bundan yaklaşık 4-5 sene önce) de babamla tartışmıştık ama çok ateşli bir tartışma. sinirle ne yaptığımı bilmeden birden elimdeki kesici aleti bileğimde gezdirdiğimi farkettim. allahtan aklım başıma erken geldi :p bazen korkmanın faydalarını görüyor insan..

karaca
21-05-05, 02:03
çooooooookk :o ben çok yaramaz bir çocuktum, defalarca trafik kazası atlattım. birkeresinde (bundan yaklaşık 4-5 sene önce) de babamla tartışmıştık ama çok ateşli bir tartışma. sinirle ne yaptığımı bilmeden birden elimdeki kesici aleti bileğimde gezdirdiğimi farkettim. allahtan aklım başıma erken geldi :p bazen korkmanın faydalarını görüyor insan..
aha psikopatttt !!!! :D

karaca
21-05-05, 02:30
düzeltiyorum az önce şenliklerde :cool: :D

yesghost
25-05-05, 19:36
Başımdan geçen bir olay 6,7 yaşlarındayım oturduğumuz yer yeşilköydeki lojmanlarda oturuyorduk, hava limanın tam önü oluyor. Cumuhurbaşkanı Fahri Korytürk vardı, o dönemde florya yazlığına geliyormuş arada. bizim ordan geçmesi gerekiyormuş. bizlere büyüklerimiz demiş olmalı ki Fahri Korutürk geçiyor. Arkadaşlarla koşutuk caddeye. koştuğumuz yer ise toprak vede çalılık bir yerdi ve o an bir şey batı ayağıma çizmenin tam içine gitti. ve ben zannedersem ağladım. ve eve geldik çok kısa sürede ayağım şişmeye başladı eczaneye gittik dedikleri şuydu derhal hastaneye kaldırın yoksa bu ölür. bunu ben duydum tabiki anneme sordum ben ölücekmiyimdiye. bende bir panik oldu ve ayağım baya şişmişti. o zamanki komşular ayağımın ne batığını sormuştu tarif etmemi istemişlerdi bende resmini çizdim az çok. herneyse hastaneye gittik sorun çözüldü. anlıyacağınız bu olay hep aklımda kaldı arada hatırlarım bu olayı

Black_Cobra
25-05-05, 20:31
2 kere kalp krizi gecirdim.1 kere bıcaklandım atar damarım kesıldı 3 kere cok cıddı trafık kazası yaptım.Bır tanesınde karaca arkamda kı arabadaydı.Tugay olayı SUPERDI karaca ve bır arkadası yemın ettıler bır daha benım arabama bınmeyeceklermısss:D :D :D
Vede sayısız kavga aslında cok az sey yasadım sayılır.
VEDE soyledıklerımın hepsı dogrudur kesınlıkle yalan bır cumle yoktur...

ImmoRtaL
25-05-05, 20:31
Geçmiş olsun hepinize. :)

3-4 yıl önce Ufuk (Stenlie) ile köyde gece Motorla şehire gidiyorduk. Her taraf zifiri karanlık..... keskin bir viraj vardı. Ve sonra olanlar... Dün gibi aklımda...

VeLi : Ufuk olm burdan hızlı dön.!!!
Ufuk : Tamam sıkı tutun.

ve virajı döndükten 1-2 saniye sonra

Ufuk : Veli arabayı sıyırdık. Çarpıyoduk nerdeyse..!!

VeLi : ?*?/*//*-*/*/*/**-*/;?

Ufuk ve Veli : arabaya küfür ederken....

Kafamızı yola doğru çevirdiğimiz an...........

HAVADA UÇMAYA BAŞLADIK. BEN DİYEYİM 20 METRE SİZDEYİN 30 METRE...

Sora yere çakıldık. Ayağa kalktık her tarafımız kanıyor....

Sora pederleri aradık. Gözümü açtığımda hastanedeydim...

Meğer olay şöle gelişmiş....

Arabayı geçince. bi herif moturunu yolun ortasında bırakmış. Tam ortası değilde, bizim gittiğimiz tarafa... Ve biz uçtuk.

Ve işin komik yanı ise: Uçtup yere çakıldıktan sora,,,,

VeLi : Abi her tarafımız kanıyor SU YOKMU BURLARDA ?/*/?

UFUK : olm zaten suyun içindesin.!!!!!

İŞTE BÖLE BİŞEY. Hâla hatırası var o kazanın vücudumda ;) :D :mad2: :mad:

Black_Cobra
25-05-05, 20:32
senlıklerde ORTADA KALDIM BIRDE....

ImmoRtaL
25-05-05, 20:36
senlıklerde ORTADA KALDIM BIRDE....

Yuh be...

Bela gelip buluo diosun.... :D :D:D:D:D:D:

dapHne
26-05-05, 14:20
Yuh be...

Bela gelip buluo diosun.... :D :D:D:D:D:D:

harbiden hea :)
besmelesiz çıkma yola :rolleyes:

Darkfighter
26-05-05, 14:49
arkadaşlar çok sağolun valla gülünecek şeyler değil ama kendimi tutamıyorum pr;
veli sende sularla oynamayı ne çok seviyomuşsun be kardeşim gece gece buz gibi suya girilirmi hiç ğş7

karaca
26-05-05, 16:26
harbiden hea :)
besmelesiz çıkma yola :rolleyes:

besmeleyle başladığı işlerde daha büyük bela sarıyo başına :D :D :D

ImmoRtaL
26-05-05, 17:21
arkadaşlar çok sağolun valla gülünecek şeyler değil ama kendimi tutamıyorum pr;
veli sende sularla oynamayı ne çok seviyomuşsun be kardeşim gece gece buz gibi suya girilirmi hiç ğş7

Abi o şaşkınlıkla naparsın ;)

Black_Cobra
27-05-05, 00:56
Ahhhh beslemeleyle cıkmayı herseferınde denedım ama yıne olmuyor yıne olmuyor:D:D:D:D

yesghost
27-05-05, 01:13
Bir tane daha anlatayım yaşım 20 ve kendi şahsıma ait bir şahinim vardı. çok faça bir arabaydı. hesapta arabayı kiralayıp para kazanacaktık ama öyle olmadı.

O dönem baya bunalıma girmiştim düşündüklerimin dışında işler oluyordu. herneyse kaza anını anlatayım. çok hızlı bir taksiye kafadan çarptım takside bir şöför birde müşterisi vardı. benim arabada ise 4 kişiyiz hesapta arabayı kontrol etmek için kulanıyorduk nedeni direksiyon milinde yalama olmuştu tam düzeltmemişlerdi bende moral hatsafada düşüktü. o gün zannedersem intihar etmek istedim. hayatımın en kötü günlerini yaşıyordum. kazadan 10,20 saniye önce bir kaç kes kaldırıma çarptım arkadaşım dikat et dedi kaza yapıcaz o sırada tekrar kaldırıma çarptık 4 yol azında kaza oldu, benim kulandığım araba çok yükselmiş öyle diyorlar kazayı görenler ve dikine taksiye çarpıyor havada bir kaç takla atmış birazda sürüklenmiş işin garip tarafı normalde ölmemiz lazımken hepimiz hayata kaldık taksideki şöfere 36 dikiş kafasına atılmış. bende bir dizim davul gibi şişmişti ve sağ elim parçalanmıştı üstü, arkadaşlarımda kırıklar vardı. olaydan sonra acile kaldırdılar bizi. hayati tehlikeyi atlatmışız. o dönemde ben sinir krizleri geçirmekteyim kimse yanıma yaklaşamaıyor evdekiler perişan. herneyse olaylar geçtikten sonra arkadaşlarla kaza yaptığım arabaya baktık çok ilginç dedikleri şöyleydi başkalarının beni görmeyenlerin şöför kesin ölmüştür bu kazada diye...

karaca
27-05-05, 08:21
abi olaya arabadan girdiniz benden devam....
birgün babamla birlikte iş amaçlı şehirler arası geziyoruz ;) sabah saat 5 te yola çıkmışız izmirden denizli-kale,balıkesir-sındırgı,balıkesir-savaştepe yapmışız oradan izmir-dikili (yazlık var) ye kaçıyoruz...tüm gün arabayı ben kullanmışım nerdeyse 1000 km yol olmuş:eek: saat akşam 8.babam enson savaştepeden ayrılırken "benim uykum var sen devam edebilirmisin?" dedi "olur" dedim ama...neyse o taraflara yolu düşen varsa bilir bilmeyenler için savaştepe yolu dümdüz geniş sadece inişler ve çıkışlar var yumuşak yumuşak :D ancak arkası gözükmüyor.güneş batmak üzere (bir şöför için en tehlikeli an güneşin doğuşu ve batışı deli uyku yapar) bende uyumamak için müziği vermişim alttan :D kapışacak adam arıyorum :D :D maksat uykumuz açılsın yol çabuk bitsin...buldum birini amcayla coştuk gidiyoruz...hız gayet yüksek(2.0.0 civarı :eek: )rampanın birine çıkarken bişey oldu sanki birisi ayağımı gaz pedalından kaldırdı ve ben yavaşlamaya başladım rampanın üstüne yaklaştığımda tam karşımda yanyana 3 adet tente gördüm (kamyon kamyonu solluyor bir diğeri ikisini birden solluyor :eek: biri tam üstüme geliyor) iki şeyi unutmayacağım bankete nasıl kaçtığımı,birde o kamyon şöförünün suratını... (yemin ediyorum o kadar yakın geçtikki robot resim çizdirebilirim)
ewet belki yapmadık ama yapsaydık şu anda muhtemelen bu yazıyı yazamıyordum..son gördüğüm insan evladı ise o kamyon şöförü olacaktı...

karaca
27-05-05, 08:36
şimdi arkadaşlar anlatmayacaktım ama dayanamadım...
şimdi tarih bir 19 ocak akşamı.cobra nın doğum günü BARON da kutlamışız... (baronun akıllı uslu olduğu zamanlar) İzmirden kankada yanımda.Neise biz çınara çorba içmeye iniyoruz (pardon uçuyoruz:D) cobra,kız arkadaşı,kanka ve ben cobranın arabada başka bir arabada ise diğer arkadaşlar var..ee öyle bir ortamdan çıkınca kafası ii olan iki deli ne yapar yarışır...diğer arkadaş açık hava tiyatrosunun orada bizimkini (cobra) sıkıştırdı.bizim akıllı ne yaptı ters şeride girdi :eek: (bilmeyenler için ara not: denizli tugay yolu istanbuldaki bostancı sahil yolu gibi yada izmir için karşıyaka sahil yolu gibi...yani bulunduğunuz şehrin en işlek caddesini düşünün öyle biryer) normal insan evladı (cobra değil :D) frene basar şeridinde gider bizimki gayet yüksek bir hızla terse girdi ve aşağıya kadar devam (mehmetçik kavşağına kadar yaklaşık 1 km) en son bir kamyonetle kafa kafaya geldikten sonra ben bir daha bu adamın (cobra) arabasına binmeme kararı aldım :D denk gelirse binmeyin :D kendisi bela mıknatısıdır :D

dapHne
27-05-05, 14:14
:eek:

ne yapmışsınız kardeşim siz :p harbiden cobra belayı kendin *****ıyormuşsun da bize yutturuyorsun tesadüfen oluyo diye :o

yesghost
27-05-05, 14:39
karaca içki her alanda kötülüğünü gösteriyor ;)

karaca
29-05-05, 03:07
yok olanlar hep cobradan kaynaklanıyor :D :D