kanunsuz
18-05-05, 00:01
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Dünyanin yedi harikasinin, internet araciligiyla yeniden secilmesine devam ediliyor. Bu amacla duzenlenen oylamaya yüzlerce ülkeden isteyen herkes katılıyor Oy vermek isteyenler New7Wonders (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) adresine giderek oy kullanabilecekler.
Aday olarak secilen cok sayida yapit arasinda Türkiye'den 2 YAPIT bulunuyor
birincisi:Istanbul'daki Ayasofya muzesi (The Hagia Sophia) (şuan 17nci sırada)
ikincisi:Vand'aki Sourb Nishan Church (Kilise)
niye bu 2 KİLİSE (ayasaofya'da zamanında kilise olarak kullanılmıştır) Türkiyeyi temsil ediyor anlamış değilim ... bizim bu 2 kiliseden başka harika diyebileceğim yapıtımız yokmudur yaww CAMİİlerimiz var mesela ...
kim seçti bu adayları merak ettim bak şimdi hatta GICIk oldum...
Dünyanin yedi harikasinin, internet araciligiyla yeniden secilmesine devam ediliyor. Bu amacla duzenlenen oylamaya yüzlerce ülkeden isteyen herkes katılıyor Oy vermek isteyenler New7Wonders (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) adresine giderek oy kullanabilecekler.
Aday olarak secilen cok sayida yapit arasinda Türkiye'den 2 YAPIT bulunuyor
birincisi:Istanbul'daki Ayasofya muzesi (The Hagia Sophia) (şuan 17nci sırada)
ikincisi:Vand'aki Sourb Nishan Church (Kilise)
niye bu 2 KİLİSE (ayasaofya'da zamanında kilise olarak kullanılmıştır) Türkiyeyi temsil ediyor anlamış değilim ... bizim bu 2 kiliseden başka harika diyebileceğim yapıtımız yokmudur yaww CAMİİlerimiz var mesela ...
kim seçti bu adayları merak ettim bak şimdi hatta GICIk oldum...