Tüm Versiyonu Göster : winampta dinlediğiniz şarkının msn de gözükmesi...
arkadaşlar messenger 7 içerisinde değişik bir özelliği barındırıyor.Dinlediğiniz şarkı adının konuşma penceresinde isminizin yanında yanında gösterilmesini sağlıyor.Bu özellik standart olarak media playerla çalışıyor ama birçoğumuz mp3 dinlemek için winampı tercih ediyoruz.
ekteki dosyayı bilgisayarınıza kuruyorsunuz ve winampta dinlediğiniz şarkınında msn de gözükmesini sağlıyorsunuz.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
yükledikten sonra winampın özelliklerinden resimde görülen sekmeye geldiğinizde resimdeki gibi bir tanımlama görmelisiniz.Tabiiki tüm bu saydıklarım msn 7 tam sürüm ve winamp ikilisi için.
Saygılar...
Teşekkürler karaca msn 'in bayağı bir eklentisi var ve hepside çok ilginç..
Eline sağlık ;)
açıkçasını söylemek gerekirse diğer smiley ve benzeri eklentileri tavsiye etmiyorum çünkü hepsi birer açık y@r@tıyor.ancak bu winampa yüklendiği için sorun yok...yani daha çok winamp eklentisi diyebiliriz...
birkaç enteresan eklenti daha var sıra geliyo yavaş yavaş...
blackwitch
21-05-05, 00:47
ben neden beceremedim bunu? msn 7,0 + winamp 5,09 full...
ama olmuyor nieki? :mad2:
yüklendikten sonra messengerda "ne dinliyorum" özelliğini açacaksınız.winamp 5.08 sürüm olmalı kullandığınız versiyon...
Darkfighter
21-05-05, 11:19
.winamp 7 tam sürüm ehueheheheeee sw3
ehueheheheeee sw3
dilim sürçmüş :D :D bak şimdi ;)
22-05-05, 04:26
bu eklentide benden birde bunu deneyin
ilhancubuk
08-09-05, 02:10
harika bir eklenti ve hoş oluyor.
karaca ellerıne saglık.
önemli değil :)
PS:nedir bu 30 saniye yaw..
bilgi biraz geri kalmadımı sizce
Darkfighter
26-09-05, 18:28
konu 16-05-05 tarihinde açıldığına göre doğru diyosun 4 ay kadar geri kalmış :rolleyes:
Yenisini bulan yokmudurki mesela 7.5 İçin Olanınını
Darkfighter
26-09-05, 19:08
bunu dene birde
burada yayınlanmış olan versiyon tüm msnlerde çalışıyor...
çok sağol dostum.eline sağlık
eklentı nerede neyı nasıl yapıcam kopyala yapıstırmı yapıcam pek anlamadım.bıraz daha bılgı.ıyı gunler...
eklentı nerede neyı nasıl yapıcam kopyala yapıstırmı yapıcam pek anlamadım.bıraz daha bılgı.ıyı gunler...
daha evvel bu özelliği kullanıyordum çoda severdim ..ama artık olmuyo :S bende var olan ve sizelerin eklediklerinizide denedim..olmuyo :( ne dinlediğimi açma özelliğine tıklayınca:
bu özellik windows media player 9 ve sonraki sürümünü gerektiri.. diyo indirmek için tıklayın falan denedimsede oda olmadı
W@Gn3R_LoVE
07-03-07, 19:35
Peki indirdiniz mi ?
evetde bişey olmadı :) hala aynı şeyi sölüyo
bu yeni bişey değilki bede 1,5 yıldır var bu program hem bütun msn sürümlerinde çalışıyor:)yinede sağol artı vinnap için bu program w.medyada kendinden var zaten
teşkkrüler
bnde haat verdi
neden olabilir acaba?
yokmu yardım edicek ???
xllReaLErroRllx
29-10-07, 12:57
Tesekkurler Ellerinize Saglik Dewamini Bekleriz Hayirli Gunler
PcTeknikZone