PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kadınları anlamak Nirvana'ya ulaşmakla eş anlamlı mı?..

gokhandnzl
15-05-05, 14:14
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Mehmet Coşkundeniz POSTA
Kadın nedenden sonuca ulaşırken aradaki hiçbir ayrıntıyı atlamıyor. Bu yüzden erkeğe göre daha mükemmel bir düşünce mekanizmasına sahip. Ancak bu da onları erkekler tarafından anlaşılmaz kılıyor. Çünkü erkek basit düşünüyor.
Geçen hafta okuyucularıma kendimi anlatmış ve erkekleri anlamanın ço da zor olmadığını belirmiştim. İtiraf ediyorum benim içimde bir de kadın var. Ben o kadının sözlerine çok önem veriyorum. Belki de bu yüzden kadınları diğer erkeklere göre biraz daha fazla anlayabiliyorum. Aman, yanlış anlaşılmasın, kadın dünyasını çözmüş falan değilim. O düzeye erişmek, Nirvana'ya ulaşmakla eş anlamlı çünkü. Ama uğraşıyorum, çabalıyorum. Şimdi içimdeki kadını konuşturacağım. Geçen hafta yazılan her şeye o kadan cevap verecek.
• Biz erkeklerden daha fazla kıskancız. Çünkü kadınlar arası rekabetin ne kadar vahşi olduğunu biliyoruz. Ayrıca erkeklerin kadınlara oranla aldatmaya biraz daha meyilli olduğunun da farkındayız. Ne yapalım yani, gün boyu kontrol etmeyelim de sevgilimiz istediği gibi at mı koştursun?
• Bizim de sevgilimizden önce bir hayatımız vardı. Kız kıza eğlenmek, erkekleri çekiştirmek en büyük zevklerimizdi. Ama şimdi hayatımızın en önemli parçası sevgilimiz. İşten, okuldan arta kalan sevgilimizle geçirmek istiyoruz hepsi bu. Ayrıca televizyonkolik erkek istemiyoruz!
• Siz erkek erkeğe dışarı çıkıp kafa çekiyorsunuz da, biz kız kıza dışarı çıktığımızda neden bunu yapamıyoruz? Hani eşitlik? Evet başka erkeklerin bizi rahatsız edeceğinden korkuyorsunuz. Merak etmeyin biz de kendimizi koruyabiliriz.
• İş, sizin için önemliden öte, hayatınız. Siz işiniz için yaşıyorsunuz, bizse yaşamak için çalışıyoruz. Aramızdaki fark bu. Hem nereye kadar? Çalış çalış sonu yok ki... Kimse size "Evde oturup pinekleyin" demiyor. Ama hayatta işten başka şeylerin de olduğunun farkına varın lütfen!
• Eski sevgiliniz bizi hiç mi hiç ilgilendirmiyor. Zaten siz hatırlatmasanız bizim aklımıza bile gelmez. Ancak unutmayın ki hiçbir kadın, yeni sevgilisine eskisinin adıyla hitap etmez. Oysa siz o kadar dikkatsizsiniz ki, isimleri bile karıştırıyorsunuz. Gel de kızma! Ayrıca evet, biz kıyaslarız ne olmuş?
• Bizi kızdırdığınızda bunu yüzünüze direkt olarak söyleyince hemen sinirleniyor, kendi haklılığınızı ispata çalışıyorsunuz. Yani sizinle direk olarak konuşulmuyor. Peki ne yapıyoruz? Anlayasınız diye ima ediyoruz. Bu bizim için de sıkıntılı bir durum ama bize başka yol bırakmıyorsunuz.
• Biz de erkeğimizin bakımlı olmasını istiyoruz. Her gün duş alsın, parfüm sürsün, iç çamışırını değiştirsin. Kaçınız yapıyor bunu? Bir de neden erkekler sürekli modası geçmiş takım elbiseleri giymekte ısrar eder?
• Size ait olan eşyaların dokunulmazlığı olduğunu biliyoruz. Yeter ki ortalarda bırakmayın! Bırakırsanız, bir daha bulamayacağınız bir yere kaldırılabilir ona göre!
• Beyler, iltifat erkek işi. Siz kabul etseniz de etmeseniz de bir kadın iltifat etmez. Beğenmişse onu bakışlarından anlamalısınız. Anlayamıyorsanız bu da sizin sorununuz.
• Dedikodu sevmeyen erkeklere bakın! Sizin işinizle ilgili dedikodulardan da biz bıktık. Hiç mi hiç ilgilenmiyoruz. Ama sizi kırmamak için dinler gibi görünüyoruz.
• Belgesel kanallarını izlemeniz ne kadar da hoş... Haydi itiraf edin, televizyon karşısında kaç dakikanızı belgesele ayırıyorsunuz? Kendizini "Kumandaların efendisi" sanıyorsunuz. Televizyon kumandası elinize geçtiğinde ne kadar abuk subuk vurdulu kırdılı film var onu izliyorsunuz. Hem de aynı filmi bilmem kaçıncı kere... Ne zevk alıyorsunuz ki? Bu arada, dizilerimize dokunmayın!
• Ev sizin kalenizse bizim de yuvamız. Elimizden geldiğince o yuvanın güzelleşmesi için çalışıyoruz. Sizin evde ne kadar hakkınız varsa, bizim de o kadar var. Azıcık sosyal olun, insan içine karışın. Misafir gelmesi kötü bir şey değil. Böylece biraz daha az televizyon izlemiş olursunuz fena mı?
• Nankörsünüz nankör. Gün boyu çalışıp yorulup bir de size yemek yapıyoruz. Teşekkür edeceğiniz yerde şikayet ediyorsunuz. Bundan böyle "Karnım aç" dediğinizde "Evde yemek yok" cevabını alırsanızsakın suratınız asılmasın. Haydi bakalım doğru pizzacıya, marş marş!
• Ana kuzususunuz işte ana kuzusu. İnkar etmeyin, çarpılırsınız! Hala annenize akıl danışmadan bir adım bile atamıyorsunuz. Artık ilkokulda değilsiniz hatırlatalım.

tasslehoff
15-05-05, 14:28
güzelmiş.. sağol paylaşımın için..

BuTTeRflY
15-05-05, 14:35
dostum saolasın, kadınları anlamak sorduuuuuuuur:D

gokhandnzl
15-05-05, 14:40
tam doktora tezi olabilecek derecede bi konu.... :D

BuTTeRflY
15-05-05, 14:44
walla tes olarak üstünde çalışılsa bile çösemes kimse, kördüğüm olur kalır walla:D

tasslehoff
15-05-05, 14:51
walla tes olarak üstünde çalışılsa bile çösemes kimse, kördüğüm olur kalır walla:D
kesinlikle katılıyorum.. kara kutu gibisiniz..çözülemiosunuz walla. ama sanırım bisde anlamak için çaba harcamıyorus gibi gelio bana

BuTTeRflY
15-05-05, 15:00
bilemem artık uğraşıyor msunus, uğraşmıyor musunus ama sonuç olarak anlayamıorsunus kadınları:D:D:D:D

BuTTeRflY
15-05-05, 16:02
bu da benden.. kadınları anlamanın gerçekten sor olduğuna dair bir belge:D:D

varyemez
15-05-05, 16:12
Yok kadınları değilde karşı cins diyeyim ;imkansız anlayamıyorum aşık olanıda kendinden hiç bir şey göstermiyor olmayanıda...Çözümsüz yani ben o kadar uğraştım bu konuda ama hepsi farklı, benzer yanlarıda yok birbirlerine.Yani zincirleme olarak çözemiyorsunuzda.O yüzden en iyisi iyice izledikden sonra konusmak lazım :D

ebruli_1905
15-05-05, 21:18
• Siz erkek erkeğe dışarı çıkıp kafa çekiyorsunuz da, biz kız kıza dışarı çıktığımızda neden bunu yapamıyoruz? Hani eşitlik? Evet başka erkeklerin bizi rahatsız edeceğinden korkuyorsunuz. Merak etmeyin biz de kendimizi koruyabiliriz.
Bu bölumu çok beyendim ya :p

varyemez
15-05-05, 21:20
Yo ben kız kıza dışarı çıkıp istediği kadar gezmesine karşı çıkmam ama alkollu bir ortama gitmesini açıkcası istemem tek basına.Sonucda sarhoş olabilir ve kendini koruyamayabilir yoksa istediği yere gidebilir.Aynı şekilde benim de böyle bir ortamda bulunmamı istemezse ben sewe sewe kabul edebilirim...

ebruli_1905
15-05-05, 21:25
vay be varyemez hakkatenmi ya .yani sevgilin gitme dicek gitmicen helal valla pr;

varyemez
15-05-05, 21:27
Herşey karşılıklıdır ebruli benim için iki tarafda fedakarlıkda bulunmazsa zaten o ilişki sürmez... ;)

ebruli_1905
15-05-05, 21:33
ya erkekler böle diyo ama çogu dediginin arkasında durmuyo herşeyi elde edene kadar yapıyolar ondan sonra gerçek yuzlerini gösteriyolar malesef bu yuzden acayip feministim :p

varyemez
15-05-05, 21:36
Aynı şekilde baynlarda öyle ama ben sözümde durarım genellem yapmak mantıksız ( bencede gerçekden feministsin galiba :) )

karaca
15-05-05, 22:09
ya erkekler böle diyo ama çogu dediginin arkasında durmuyo herşeyi elde edene kadar yapıyolar ondan sonra gerçek yuzlerini gösteriyolar malesef bu yuzden acayip feministim :p

bende sözümde dururum ya...ama vermediğimiz sözler vardır tabi :D
flört döneminde gerçek yüzümü görmesini isterim ben hayatıma girecek kişinin..genelde durumlar koşullar pek esnetmez beni :cool: herzaman böyleyim ilk gün nasılsa son günde öyle ;)

BuTTeRflY
16-05-05, 11:12
walla ebruli waryemes dostum diyorsa doğrudur.. o sösünde durur;)

ebruli_1905
16-05-05, 16:50
aman be güzelim ya bikerede benim tarafımda ol yaw yohh nebiçim kıssın yaa alla alla :)

BuTTeRflY
16-05-05, 23:53
doğrunun yanındayım arkadaşım;) bi de ben kadın erkek diye ayırmıorum insanları, o yüsden bu noktada kesişemiorus.. kadın da bir erkek de... insanıs işte hepimis;)

varyemez
17-05-05, 00:07
doğrunun yanındayım arkadaşım;) bi de ben kadın erkek diye ayırmıorum insanları, o yüsden bu noktada kesişemiorus.. kadın da bir erkek de... insanıs işte hepimis;)

Çok saol dostum bende aynı fikirdeyim ;)

gokhandnzl
17-05-05, 00:13

+1 kesinlikle kaılıyorum

karaca
17-05-05, 15:15
erkek marstan kadın venüsten hesabıı.

Legolas
17-05-05, 19:23
Kadınları anlamaya gerek yok anlamış gibi yapın kendinize bir hedef belirleyin istediklerini verin sizde istediğinizi alın ve sallayın kadınlar mutlu edilemez varlıklardır hayat kısa kasmaya gerek yok gerilla olun ;)
kadın dediğin adem babamızı bile cennetten attırmıstır sizemi hayrı olacak bunu unutmayın !

BuTTeRflY
17-05-05, 21:22
Kadınları anlamaya gerek yok anlamış gibi yapın kendinize bir hedef belirleyin istediklerini verin sizde istediğinizi alın ve sallayın kadınlar mutlu edilemez varlıklardır hayat kısa kasmaya gerek yok gerilla olun ;)
kadın dediğin adem babamızı bile cennetten attırmıstır sizemi hayrı olacak bunu unutmayın !
dostum sende fasla abartmışsın yaafs, ama senin görüşündür saygı duyarım;)

blade#
17-05-05, 23:02
yapmayın ya bu kadar kafa karıştıracak bi durum yok ki ortada sayfalarca yazı yazılabilir bu konu da ama özet olarak her insan farklıdır bu saadece kadınlar için değil erkekler için de aynı niye bu olayı bu kadar kadınların yönünde abartıyorsunuz anlamıyorum... :confused: :confused: :confused: :confused:

karaca
17-05-05, 23:54
bi kadının karşısında anca KONTR-gerilla olursun :D

ebruli_1905
18-05-05, 11:43
artık hiç bişe demicemm sizle başa çıkılmıyo valla :mad2:

karaca
25-05-05, 15:37
YAW anladıım kadarıyla varyemez bu açıklamaları yaparken içkiliymiş yada sarhoşmuş falan diyelim :) sakın inanmayın eşit falan demiş ne eşitliğin den bahsediosunus ya
tamam akıl olarak cazibelerini ve göz yaşlarını kullanıpta bisden üstün olabiliyorlar. zaman zaman ama eşitiz işte :);)

o gözyaşları yokmu zaten :mad2: psikopat ediyor beni.... :D

ebruli_1905
26-05-05, 15:02
:) acayip işe yarıyo ama göz yaşı karaca istediklerimizi hallede biliyoruz bu sayede. :p

karaca
26-05-05, 16:35
:) acayip işe yarıyo ama göz yaşı karaca istediklerimizi hallede biliyoruz bu sayede. :p

bende ondan psikopat oluyorum zaten...3 saat dil döküyorsun hayır olmaz diyorsun sonra ağlamaya başlıyosunuz çocuk gibi (kadınların ağlamasına dayanamam kesinlikle içim kalkar :D ) ister istemez kabul ediyorum (sırf ağlamasın diye)
yazık bizeeee :D

birde şeye dayanamam çocuk taklidi yaparak konuşmasına (ara ara güzel oluyorda herzaman yada vakitsiz oldumu ığhhyyyy :) )

"bu hayatta ne öğrendin" diye sorsalar hatunları asla anlayamayacağımı diyebilirim yürek rahatlığıyla....standardı yok bu cins-i latifin.hepsi farklı :D gerçi böle olması daha iyi olmuş ;) ha bişey daha öğrendim ANLAMAYA ÇALIŞMAYACAKSIN :D :D