Tüm Versiyonu Göster : pirinç tanelerine oranla çocuk sayısı....
bgn pilav yedim arkadaşlar, tabağımın yarısı kaldı..
aklıma şu cümleler geldi, küçükken hep söylenirdi..
"kısım o tabağındaki pilaw bitecek yoksa bıraktığın pirinç tanelerinin toplamı kadar çocuğun olur"
kendi kendime oo ben bu tabaktakileri bitirmesem çiftlik kurarım dedim:D:D
ama sonuç olarak bitirmedimmmmm
hehehe düşünsenise böle birşeyin olduğunu....:D:D:D:D
Çok çocuk = çok şeytan aman aman :D
kuru fasulyeyle birlikte yersen %50 indirim oluyomus yani tabaginda kalanlarin yarisi kadar cocugun oluyo bunu yalan sanmayin sakin annem hep tabaginda 2 pirinc birakir bakin tek cocugu var ğşj1 ğşj1
kuru fasulyeyle birlikte yersen %50 indirim oluyomus yani tabaginda kalanlarin yarisi kadar cocugun oluyo bunu yalan sanmayin sakin annem hep tabaginda 2 pirinc birakir bakin tek cocugu var ğşj1 ğşj1
anneye bak yawfs:D walla ben onu bilmem, bu olay doğruysa ben yandım:D:D
çocuklara hiiiç tahammülüm yoktur..(çok zeki olanlar hariç):D
(çok zeki olanlar hariç)
burda benden bahsediyo kimse sazanlik yapip ustune alinmasin plzz :D ;m)
walla ben onu bilmem, bu olay doğruysa ben yandım
dogru bak kaniti bilem var simdi sen gidiyosun o pilavi isitiyosun yiyosun hadi bakim sp::
yemek miiiii? cık cık cık.. hayatta uğraşamam ben yaaa.. ee ne yapalım çocuklar için bi çiftlik kurarrıs artık:D
Yok ya daha akıllıca düşünün çok cocuk çok para hepsini biras büyüyünce çalıştırın para kasanın :D Ne kadar kötüyüm...
dostum gerçekten kötüsün sen yaaaa:D
Darkfighter
18-05-05, 03:33
Yok ya daha akıllıca düşünün çok cocuk çok para hepsini biras büyüyünce çalıştırın para kasanın :D Ne kadar kötüyüm...baktı tek başına para havuzu procesini halledemeyeceğini farkedince çoluk çocuk ordusu kurmaya kalkıyo zannediyoki bu sayede para havuzum olur. bize de hadeeeee avucunu yalarsın demekten başka bişey düşmüyo ğş7
baktı tek başına para havuzu procesini halledemeyeceğini farkedince çoluk çocuk ordusu kurmaya kalkıyo zannediyoki bu sayede para havuzum olur. bize de hadeeeee avucunu yalarsın demekten başka bişey düşmüyo ğş7
efet dark yafs bencede senin söylediğin çok mantıklı.. eee kolay deil bu dewirde para hawusu yapmak:D:D
Darkfighter
19-05-05, 03:14
o havuzdan bizde faydalanabileceksek bence mahsuru yok ğj6
PcTeknikZone