PDA

Tüm Versiyonu Göster : 17) Msn Space'e Resim/Albüm Ekleme

NIGHTMARE
11-01-07, 00:56
Msn Spacese Bilgisayardan Resim Eklemek İçin aşağıdaki işlemleri uygulayın..

Msn Spaces sayfanızda Photo album bloğunda Create Linkine Tıklayın

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Açılan Sayfada Add photos Linkine Tıklayın
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Açılan Sayfada Bilgisayarımızda Yükleyeceğimiz Resimleri yanındaki kutucukları seçip Sağ üst köşede bulunan Upluad Now butonuna tıklıyoruz.

Dikkat: windows xp işletim sistemlerinde Aktive x denetimi uygulamsını yüklemenizi isteyebilir. Yüklemek için sayfanın üstendeki uyari satırına sağ tıklayıp aktive x uygulamısını yükleyin.

Resim galerisinden resim yüklemek istiyorsanız My online photo linkine tıklayıp resimleri yükleyebilirsiniz

Resimleri seçtikten sonra upluad now tıklayıp resimleri yükleyiniz

Resimler Yükleniyor...

Yüklemenin tamamlanmasını bekliyoruz...

Açılan Sayfada Save Changes tıklayıp kayıt işlemimizi tamamlıyoruz

Kolay Gelsin

varyemez
11-01-07, 00:57
Bu ne hız :)

NIGHTMARE
11-01-07, 00:57
:) Üyelerimizin memnuniyeti için :D

milenady
11-01-07, 01:03
peki bişey sorucam bunu görmüşken :) ben space yaparken birsürü albüm oluştu onların boş olanlarını nasıl silicezz??

NIGHTMARE
11-01-07, 01:09
1 sn hemen bakıp yardımcı olacağım

NIGHTMARE
11-01-07, 01:25
peki bişey sorucam bunu görmüşken :) ben space yaparken birsürü albüm oluştu onların boş olanlarını nasıl silicezz??

Albüm silmek için ise anasayfadaki resimlerin olduğu pencerenin en dışındaki PHOTOS sekmesine tıklıyoruz. Daha sonra açılan pencerede solda yine PHOTOS yazısı altında daha önceden oluşturulmuş albümler sıralanacak onların içinde silmek istediğimiz albüme tıklıyoruz we listenin sağ kısmındaki pencerenin üstünde Edit we Delete Album yazısını gördükten sonra Delete Albume tıklıyoruz böylece boş yada silmek istenilen albüm gidiyor ;)

Yine bu gibi space bilgileri we pekte güzel olmasada örnek 1 msn space için Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. linkini ziyaret edebilirsiniz ;)

milenady
11-01-07, 01:30
çok teşekkürler sildim sonundayğ2

suu26
15-08-07, 10:52
slm arkadaşım ben resim önceden ekliyordum ama şimdi upload now ve diğer link ler yok görünmüyo yardımcı olursunmu

suu26
15-08-07, 11:10
slm arkadaşım ben resim önceden ekliyordum ama şimdi upload now ve diğer link ler yok görünmüyo yardımcı olursunmu

suu26
16-08-07, 11:57
cv gelmicek herhalde :( neyse tşk

NIGHTMARE
17-08-07, 17:52
O çıkan ekranın screenshot ını alıp yollarsan sevinirim

kaptanxx
19-01-08, 07:11
paylaşım için tşk