PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cennet'in Krallığı-Kingdom of Heaven

tasslehoff
06-05-05, 18:27
Vizyon: 6 Mayıs 2005
Yönetmen: Ridley Scott
Oyuncular: Orlando Bloom
Eva Green
Liam Neeson
Tür: Dram-Savaş-Romantik
Süre: İspanya, ABD 2005
Yapım: 145 dak.

Gladyatör" gibi epik sinemanın en önemli filmleinden birine imza atmış olan Ridley Scott, "Cennet'in Krallığı"nda, Hıristiyan dünyası ile İslam dünyası arasında yaklaşık 200 yıl süren Haçlı Savaşları'nı konu alıyor. Scott, tarihin en uzun süren din savaşlarını, genç bir Fransız köylüsünün hikâyesini merkeze alarak anlatıyor. Bu genç köylünün kaderi bir şövalye olmasıyla değişecek ve günden güne kahramanlaşarak başka insanların kaderlerini de değiştirecektir.
Fim, yönetmeninin yanı sıra, Orlando Bloom, Eva Green, Liam Neeson, Jeremy Irons ve Brendan Gleeson gibi isimlerden oluşan oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Ayrıca filmin müziklerine, "Vizontele" filmlerinin müziklerine imza atan Kardeş Türküler grubu da katkı yaptı

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

BuTTeRflY
06-05-05, 21:59
ben bgn gittim filme, güsel bi filmdi ama bası sahneler gladyatör'dekilere bensiordu.. ama beğendim filmi, islemeyenlre tawsiye ederim;)

blade#
07-05-05, 22:54
ne tesadüf bende o gün gitmiştim o filme yorumların aynısına katılıyorum ve şunu da ekleyebilirim tarih daha güzel bi şekilde işlenmiş bu filmdeve daha doğru!!! izlenilmesi gerken bi film

gokhandnzl
08-05-05, 00:27
tasslehoff saol paylaşımın için ama filmler hakkındaki bilgileri filmler hakkında bölümüne ekleyelim lütfen...Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.