Tüm Versiyonu Göster : en güzel söz
Darkfighter
05-05-05, 15:52
size söylenen yada sizin söylediğiniz en kötü sözü konuşuyoruzda söylediğiniz yada size söylenen en güzel sözü niye konuşmuyoruz.
bana söylenen en güzel söz"söz seni seviyorum" sözüdür ğj6 bu söz belkide hemen herkesin güzel bulduğu bir sözdür.
gerçi arada bir "sana teşekkür ederim " sözünüde güzel bulmuyo değilim hani şç4
sizinkiler nelerdir
size söylenen yada sizin söylediğiniz en kötü sözü konuşuyoruzda söylediğiniz yada size söylenen en güzel sözü niye konuşmuyoruz.
bana söylenen en güzel söz"söz seni seviyorum" sözüdür ğj6 bu söz belkide hemen herkesin güzel bulduğu bir sözdür.
gerçi arada bir "sana teşekkür ederim " sözünüde güzel bulmuyo değilim hani şç4
sizinkiler nelerdir
yerine göre değişiyor...bazen en basit söz çok güzel olabilirken bazen bayabilir :D mesela "seni seviyorum" denmesi hoşuma gider ama her zaman değil...seni seviyorum diye peşimde dolanan birini istemezdim.ancak anneme,babama ve kardeşime "seni seviyorummm" dediğimde içimi farklı bi huzur kaplar...
Darkfighter
05-05-05, 19:58
günümüzde çoğu insan içten pazarlıklı ve karşısındakine karşı güvensiz yada temkinli olduğu için "seni seviyorum" sözünü sık sık duymuyoruz işte bu yüzden birisi söylediğinde kıymetli oluyo. birde insanlar birisine " seni seviyorum " demekten korkuyolar malesef.
klasik sözleri hekes sever vede bıkmazda fakat bazen öyle bir manalar varki anlamı derindir anlayana bunlardan birtanesi
Her söylediğin Hak olsun.
Fakat, her hakkı söylemeye Hakkın yoktur.
Herdediğin doğru olmalı.
Fakat Her doğruyu demek doğru değildir.
birinin bana seninle birlikteyken çok mutluyum demesi bence en güzel söz evet::
ebruli_1905
11-05-05, 17:40
ya sözden çok bakışlar benim için önemli ya .buğulu buğulu bakacak eririm ben ya karşısında ;((
PcTeknikZone