PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cfosspeed

Msdogan
05-05-05, 01:57
Arkadaşlar cfosspeed kullanan varmı aranızda ve problem yaşayan? Bende ping dosyalarının karşı tarafa gönderilememesi gibi bi hata balonu çıkıp çıkıp duruyodu alt tarafta..Çok uğraştım düzeltmek için..Beta versiyonlarını falan yükledim gene olmadı..Ama şükür şuanda sorun yok..Ufak bi ayar değişikliği düzeltti..Artık download hızım upload hızımı etkilemiyo...255.0.0.0 olan alt ağ maskesini 255.255.255 olarak değiştirdim sorun kalmadı..Umarım bu sorunu yaşayan kişiler için faydalı olur..Kolay gele

yesghost
05-05-05, 02:00
nasıl bir bağlantınız var adsl tel net mi? bilgi için saol ayrıca

kanunsuz
05-05-05, 14:27
ADSL si var arkadaşın...
:-)

karaca
05-05-05, 18:59
zaten standart olarak bu download ve upload birbirini etkilemez ki evet:: ancak başka bir ayar yüzünden böyle bir değişikliğe gitmeniz gerekmiş olabilir sp:: aklımızda bulunsun tabii gün olur devran döner... :cool:

Msdogan
12-05-05, 18:52
Adsl var bende...Biraz geç gördüm mesajları...Normalde etkilememesi lazım ama malesef Türktelekom sağolsun bizim Türkiyede böyle etkileniyo..Benimki gayet güzel diyen görmedim daha Türkiyede..Muhakkah up yaparken down hızınız düşüyo yada ben bütün arızalı kişilere denk geldim :)

kanunsuz
12-05-05, 21:04
cfosspeed2in yaptığın gellenleri ve gidenleri düznelmek sıraya koymak düzenli ve stabil bir tarfik sağlayarak bağlantıdan maksimum verim almayı sağlamaktır..

saygılar...
--- kullannalr farkı şöyle anlarlarlar-, en belirgin özellik..
diyelim ki? flashget kullanıyosunuz.. bant genişliğinin hepsini onaverdiniz..
ama internettede gezmek istiyorsunuz ama gezerken webexplorer'ınız kasarda kasar sayfa bir türlü yüklemez yavaş yükler... rsimleri yüklemez vs. bir sürü sorun...
cfosspeed bunları düzenleyerek siz stabil bir download ve aynı anda kaliteli bir sörf imkanı sağlar..

tek yaptığı gelen ve giden paketleri düzenlemektir..

başka sorusu olan..?

karaca
13-05-05, 02:15
flashgette zaten hızı sınırlayabiliyoruz ki...

yesghost
13-05-05, 20:47
Adsl var bende...Biraz geç gördüm mesajları...Normalde etkilememesi lazım ama malesef Türktelekom sağolsun bizim Türkiyede böyle etkileniyo..Benimki gayet güzel diyen görmedim daha Türkiyede..Muhakkah up yaparken down hızınız düşüyo yada ben bütün arızalı kişilere denk geldim :)
zaten bizim adsl zanetmiyorum bir eşi olsun 56 k larla bir farkı yok tek farkı download oda mağlumunuz kafasına göre işlem yapıyo. çok şahit oldum neten benim bağlantım 128 k iken 512k oldu işte benim bağlantım 256k iken 2048k oldu yani acaip saçmalıklar var

kanunsuz
13-05-05, 21:14
flashgette zaten hızı sınırlayabiliyoruz ki...

DOSTUM
bende farklı bişi söylediğimiz zannetmiyorum yazdığım yazıyı okursan orda
şöyle diyor

diyelim ki? flashget kullanıyosunuz.. bant genişliğinin hepsini onaverdiniz..

Msdogan
14-05-05, 03:19
Cfosspeed kurun rahat edin :)