Tüm Versiyonu Göster : Winrar ile dosyalarınızı birden çok paketler haline getirme
Öncelikle zipleyip paketlemek istediğiniz dosyayı sağtıklıyorsunuz ve şekildekini örnek veriyorum kaç mb lık yapacaksanız siz karar verin..
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
tolgakesgin
12-02-07, 15:31
sağolasın.. Fakat winrar'ın full sürümünü(freeware) nasıl indircem? hiçbir yerde full sürüm yok :S yardımcı olursan sevinirim..
dedeefendi
12-02-07, 16:42
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
Önce Bu konuya bak oradaki uTorrent programını indir ve bu linkdeki torrentlerden birini de indir ve programın yardımı ile kısa sürede full winrar indirebilirsin..!
WinRar v36b1 (full) and WinRAR Crystal Edition (2006) (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
WinRAR 3.70 Beta 2 - working and already cracked! (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
İşte burda rasinfat resimli anlatım;)
saol benim şuan çıkmam gerekiyor annem çağırıp duruyor daha deminden beri ekip duruyordum çıkmam gerekiyor şimdi saol yusuf
arkadaşım benimkisinden arşiv biçimi aktif değil neden
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.[/QUOTE]
teknelog abi buraya nasıl giricez
PcTeknikZone