PDA

Tüm Versiyonu Göster : Kan Uykusu - SkyTürk Belgeseli (rapid)

ImmoRtaL
08-11-06, 14:30
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

BİNLERCE ŞEHİT, MİLYARLARCA DOLAR KAYIP…YILLARDIR SÜREGELEN BU SORUNUN ELBETTE, TARİHİ, SİYASİ, SOSYAL, EKONOMİK ONLARCA NEDENİ VAR…BU SORUNLAR YILLARDIR TARTIŞILIYOR. ANCAK “KAN UYKUSU” BU TARTIŞMALARI DEĞİL, HAKKARİ ÖZELİNDE 1993 1995 YILLARI ARASINDA YAŞANANLARI ELE ALIYOR.BİR KOMUTAN VE BİNLERCE MEHMETÇİĞİN DESTANSI MÜCADELESİNİ ONLARIN AĞZINDAN, İLK KEZ YAYINLANAN GÖRÜNTÜLERLE EKRANA GELİYOR.

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Alıntıdır!!!

BozKuRT
10-11-06, 01:53
ben de bunu arıordm ,çok saoLasn ya...

SadrazaM
11-11-06, 09:06
kesinlikle btün kardeşlerime tavsiye ediyorum, muhteşem bir belgesel.
normalde çok sert ve anti-duygusal biri olmama rağmen, bu belgeselde gerçekten gözlerim doldu, hatta utanmasam ağlıcaktımda ama kendimi tuttum. ayrıca isteyen olursa, bizzat kendim bunu yeniden yükleyerek tek link halinde sizlere sunabilırim...

veli kardeşimede ayrıca teşekkür ediyorum...

Ne Mutlu Türküm Diyene !

desirous
11-11-06, 10:37
ben bu belgeseli izlerken ilkten pek onemli bişey değil zannettim
çunku babam her aksam bu tarz programlar acık oturumlar falan ızler
ama ınanın ızledıkce hungur hungur aglamaya basladım
en cok uzen ve aglatansa Bir Annenın Rüyasında Gördükleri ve Sabahında Aldığı Haber ve Bu Haber Karsısında Dimdik Durması Oldu
ben boyle bısey gormedım
bu yazıyı yazarken bıle tuylerım dıken dıken oldu
boyle bır vatan sevdası gormedım
komutanlar anlatırken sankı ordaydım olayları bızzat yasadım gıbı ya
ne planlar yapılmış,ne komplolar kurulmus
mutlaka izleyin
her turk evladının ızlemesı gerekıyor

Şehitlerimizi Saygıyla Anıyorum,Bu Vatan Sizi Unutmayacak
Ne Mutlu Türküm Diyene

ellerine kollarına saglık arkadasım

Teknolog
11-11-06, 21:53
daha önce Osman PAMUKOĞLU paşanın kitabını okumuştum belgeselin bir kısmını izledim. Kitapta daha ayrıntılı anlatılıyor. ancak izleyipte etkilenmemek mümkün değil.
belgeseli beğenen arkadaşlara tavsiye ediyorum. Mutlaka Osman paşanın yazdığı '' Unutulanların dışında yeni bir şey yok'' adlı kitabını alın okuyun ve okutturun.

desirous
12-11-06, 16:21
bahsettıgın kıtaba bakıcam merak ettım sagol

CoRai
20-11-06, 13:16

herakles
21-11-06, 21:57
belgesel cokk iii herkese tavsiye ediyorum

Original
17-01-07, 22:37
Çok teşekkürler, bunu daha önce de seyretmiştim ve çok etkilenmiştim.

Bu vatan için verilmiş her canın ruhları şad, mekanları cennet olsun. Allah geride bıraktıklarına sabır ve dayanma gücü versin.

Sağolasın.