Tüm Versiyonu Göster : 3 gün kalsa
Darkfighter
03-05-05, 20:56
çok sevdiğiniz bir inasanın 3 günlük ömrünün kaldığını öğrenseniz ve o bunun farkında olmasa o 3 günde neler yaparsınız?
yada durun yaw niye öldürüyoruz ki soruyu değiştiriyorum :D
çok sevdiğiniz akadaşınız 3 gün sonra bir daha hiç görüşemeyeceğiniz bir yere gidecek diyelim. gene arkadaşınızın bu olaydan haberi yok. o 3 günü nasıl geçirirsiniz
Eğer ölecekse ağlamakdan yanında duramam o yüzden öldürmeyelim :)Eğer çok uzaklarda bir yere gidecekse sürkli onun yanında olurum 3 gün boyunca yapılabilecek her türlü deliliği yaparız.Gezmek vsvs
tasslehoff
03-05-05, 21:06
onunla sabahlara kadar eğlenir, deniz kenarında gezer ve bnm yanımdan güsel ayrılması için elimden geleni yapardımmm...
3 gün sonra bi yere gidecek olan yok dimi?Ona göre atıp tutalım :D
Muhtemelen leb demeden çoruma götürür kız dedimi istanbula kız kulesinin karşısında içmeye götürürdüm.Muhtemelen bunlarda yetmez elimle beslerdim...
tüm vaktimi ona ayırmaya çalışırım. yapmayı en çok sevdiğimiz şeyleri yapar (şarkı söylemek, film izlemek gibi..) en çok beğendiği mekanlara götürüdüm ;) beni hiç unutamayacağı ve her baktığında beni anacağı yada her aklına gelişimde ona sarılacağı bir hediye verirdim bir de en sevdiği sarkılardan oluşan bir mp3 cd si
+
mail-msn-ev-iş adreslerimi, telefon numaralarımı; kısacası bana istediği anda ulaşabileceği her türlü bilgi..
PcTeknikZone