PDA

Tüm Versiyonu Göster : 3 gün kalsa

Darkfighter
03-05-05, 20:56
çok sevdiğiniz bir inasanın 3 günlük ömrünün kaldığını öğrenseniz ve o bunun farkında olmasa o 3 günde neler yaparsınız?
yada durun yaw niye öldürüyoruz ki soruyu değiştiriyorum :D
çok sevdiğiniz akadaşınız 3 gün sonra bir daha hiç görüşemeyeceğiniz bir yere gidecek diyelim. gene arkadaşınızın bu olaydan haberi yok. o 3 günü nasıl geçirirsiniz

varyemez
03-05-05, 21:05
Eğer ölecekse ağlamakdan yanında duramam o yüzden öldürmeyelim :)Eğer çok uzaklarda bir yere gidecekse sürkli onun yanında olurum 3 gün boyunca yapılabilecek her türlü deliliği yaparız.Gezmek vsvs

tasslehoff
03-05-05, 21:06
onunla sabahlara kadar eğlenir, deniz kenarında gezer ve bnm yanımdan güsel ayrılması için elimden geleni yapardımmm...

karaca
04-05-05, 00:13
3 gün sonra bi yere gidecek olan yok dimi?Ona göre atıp tutalım :D
Muhtemelen leb demeden çoruma götürür kız dedimi istanbula kız kulesinin karşısında içmeye götürürdüm.Muhtemelen bunlarda yetmez elimle beslerdim...

dapHne
04-05-05, 03:51
tüm vaktimi ona ayırmaya çalışırım. yapmayı en çok sevdiğimiz şeyleri yapar (şarkı söylemek, film izlemek gibi..) en çok beğendiği mekanlara götürüdüm ;) beni hiç unutamayacağı ve her baktığında beni anacağı yada her aklına gelişimde ona sarılacağı bir hediye verirdim bir de en sevdiği sarkılardan oluşan bir mp3 cd si
+
mail-msn-ev-iş adreslerimi, telefon numaralarımı; kısacası bana istediği anda ulaşabileceği her türlü bilgi..