Tüm Versiyonu Göster : en kötü söz
Darkfighter
03-05-05, 19:38
sevgiliye yada arkadaşa söylenebilecek en ağır söz sizce nedir?
siz olsanız ne söylersiniz sonrada durumu düzeltmek isteseniz ne yaparsınız?
ebruli_1905
03-05-05, 20:15
sevgiliye veya arkadaşa sölenebilecek en ağır söz İkiyüzlü demek bence .bana biri bunu sölese hiç bişekilde affetmem.ben sölersem eğer bişeki,lde hallederim ya anlarsınya hade bye :p
"s**tir git" ciddi ciddi böle gözünün içine bakıp bağıra bağıra...geri dönüşü olmaz bence...
gokhandnzl
03-05-05, 23:08
"yalancı" kelimesi çok ağır bence. biri bana bunu ciddi bi şelilde sölese delirirdim herhalde.
bence en ağır söz "SENİ UMURSAMIYORUM!" dur. (karaca arkadaşımın da dediği gibi) geri dönüşü olmaz bence..
Darkfighter
04-05-05, 04:13
peki hiç başınıza geldimi?
biter, affetmem, silerim falan diyosunuzda peki bu dedikleriniz başınıza gelipde biten bir dostluğunuz varmı?
( cevaplamak zorunda değilsiniz benimki merak sadece :D )
bence anlaşılmamak görüntüsü vermesi en çok ağrıma giden meselerden birdir
peki hiç başınıza geldimi?
biter, affetmem, silerim falan diyosunuzda peki bu dedikleriniz başınıza gelipde biten bir dostluğunuz varmı?
( cevaplamak zorunda değilsiniz benimki merak sadece :D )
ewet var...çok büyük yanlışı olan birine yukarıda yazdığım gibi...şu anda yok hayatımda öyle biri...halbuki 22 yıllık hayatımda 13 yıldır olan bi insandı...BİTTİ...
su ana kadar yakın dostlarımdan kimse bana "seni umuramıyorum" demedi, bu sebeple biten dostluğum hiç olmadı.
tasslehoff
04-05-05, 12:12
"senle ugrasamam" kimse böle bişi demedi ama herhalde deseydi onunla olan arkadaşlığıma seviye koyardım..
PcTeknikZone