PaVeL_NeDVeD
27-10-06, 21:05
Evet arkadaşlar,
Düşünün ki dünyaya büyük bir meteor yaklaşıyor ve bu meteor 3 saat sonra dünyaya çarpacak ve dünya yok olacak.. İşte bu dünyadaki son 3 saatte neler yapmak isterdin..
Yorumlarınız bakalım nasıl olacak.. ;)
karagozlum
27-10-06, 21:11
Sevdiklerimi arar onlari cok sevdigimi soyler ve onlari kirdiysam ozur dilerdim herhalde :) Haklarini helal etmelerini isterdim birde.
NOT: Ilk aklima geleni yazdim, daha gelirse aklima yazarim :)
:) Öyle 1 şey olsa 3 saat içinde insanlık kendisini öldürürdü zaten :)
Öyle Bişi Olsaydı Aşkımın Yanına Giderdim Hemen Onu Güzel Bi Öperdim....
Öyle Bişi Olsaydı Aşkımın Yanına Giderdim Hemen Onu Güzel Bi Öperdim....
3 saatte oraya gidemezdin ama :(
3 saatte oraya gidemezdin ama :(
Kanki Uçak Tutardm Bi şekilde Giderdim Ben.... ;)
Kanki Uçak Tutardm Bi şekilde Giderdim Ben.... ;)
:) Millet çıktı aya sen hala yaya :D Olm sana uçak kalmazdı o telaşta :D
:) Millet çıktı aya sen hala yaya :D Olm sana uçak kalmazdı o telaşta :D
Ya Bütün Uçaklar Benim...... ;)
PaVeL_NeDVeD
27-10-06, 21:42
ben ne yapacağımı şaşırırdım hiç bişey yapamadan giderdim herhalde.. :D
Sevdiklerimi arar onlari cok sevdigimi soyler ve onlari kirdiysam ozur dilerdim herhalde :) Haklarini helal etmelerini isterdim birde.
NOT: Ilk aklima geleni yazdim, daha gelirse aklima yazarim :)
o telasla pek boyle bisey kimsenin aklina gelmez. dusunsene dunyanin batmasina 3 saat var ve sen o arada sevdiklerini dusunup, onlari aramak istiyorsun bence bu milyonda/1 ihtimal :)
ya zaten insanlarin boyle birseyden haberi olsa %100 herkes $uurunu kaybedip, cildirir. ancak $uurumun yerinde oldugunu farzedersem, kesilme saatini bekleyen koyun gibi, bende 3 saatin dolmasini beklerdim... (yani yapacak pek biseyim olmazdi)
fajapamkırmis
27-10-06, 22:06
bir bakkala gider elimdeki tüm parayla sınırsız browni alırım galiba payada ihtiyac duymaz bakkal amca o zaman bakkalın üzerine gömülürüm acaba o zaman bu kilo ile sırat köprüsünden nasıl geçerdim?:);)
karagozlum
27-10-06, 22:10
Senin aklina gelmeyebilir DenizM boyle bisey ama benim aklima ilk o gelirdi herhalde, ve boylede yapardim, milyonda tek ihtimal ben olurdum :)
Hem nasil olsa birgun sona ermiycekmi bu hayat? Ha 3 yil sonra ha 3 saat sonra. Biliyorum belki sacma bir yaklasim ama gercektende boyle dusunuyorum...
bence çok doğru düşünüyosun bende böyle yapardım bence en doğrusu da bu.
bende arkadaşlar gibi kırdıysam birini özür dilerdim ve sevdiklerimin yanında o 3 saati geçiriridim az olsada
ben de sevdiklerimin yanında geçirirdim son 3 saatimi. bolca dua ederdim heralde.