Tüm Versiyonu Göster : Dünya'da yaşamının son 3 saati içinde olsan.....!!

PaVeL_NeDVeD
27-10-06, 21:05
Evet arkadaşlar,

Düşünün ki dünyaya büyük bir meteor yaklaşıyor ve bu meteor 3 saat sonra dünyaya çarpacak ve dünya yok olacak.. İşte bu dünyadaki son 3 saatte neler yapmak isterdin..

Yorumlarınız bakalım nasıl olacak.. ;)

karagozlum
27-10-06, 21:11
Sevdiklerimi arar onlari cok sevdigimi soyler ve onlari kirdiysam ozur dilerdim herhalde :) Haklarini helal etmelerini isterdim birde.
NOT: Ilk aklima geleni yazdim, daha gelirse aklima yazarim :)

NIGHTMARE
27-10-06, 21:17
:) Öyle 1 şey olsa 3 saat içinde insanlık kendisini öldürürdü zaten :)

Meinkampf
27-10-06, 21:20
Öyle Bişi Olsaydı Aşkımın Yanına Giderdim Hemen Onu Güzel Bi Öperdim....

NIGHTMARE
27-10-06, 21:25
Öyle Bişi Olsaydı Aşkımın Yanına Giderdim Hemen Onu Güzel Bi Öperdim....

3 saatte oraya gidemezdin ama :(

Meinkampf
27-10-06, 21:26
3 saatte oraya gidemezdin ama :(

Kanki Uçak Tutardm Bi şekilde Giderdim Ben.... ;)

NIGHTMARE
27-10-06, 21:30
Kanki Uçak Tutardm Bi şekilde Giderdim Ben.... ;)

:) Millet çıktı aya sen hala yaya :D Olm sana uçak kalmazdı o telaşta :D

Meinkampf
27-10-06, 21:31
:) Millet çıktı aya sen hala yaya :D Olm sana uçak kalmazdı o telaşta :D

Ya Bütün Uçaklar Benim...... ;)

PaVeL_NeDVeD
27-10-06, 21:42
ben ne yapacağımı şaşırırdım hiç bişey yapamadan giderdim herhalde.. :D

SadrazaM
27-10-06, 22:03
Sevdiklerimi arar onlari cok sevdigimi soyler ve onlari kirdiysam ozur dilerdim herhalde :) Haklarini helal etmelerini isterdim birde.
NOT: Ilk aklima geleni yazdim, daha gelirse aklima yazarim :)

o telasla pek boyle bisey kimsenin aklina gelmez. dusunsene dunyanin batmasina 3 saat var ve sen o arada sevdiklerini dusunup, onlari aramak istiyorsun bence bu milyonda/1 ihtimal :)

ya zaten insanlarin boyle birseyden haberi olsa %100 herkes $uurunu kaybedip, cildirir. ancak $uurumun yerinde oldugunu farzedersem, kesilme saatini bekleyen koyun gibi, bende 3 saatin dolmasini beklerdim... (yani yapacak pek biseyim olmazdi)

fajapamkırmis
27-10-06, 22:06
bir bakkala gider elimdeki tüm parayla sınırsız browni alırım galiba payada ihtiyac duymaz bakkal amca o zaman bakkalın üzerine gömülürüm acaba o zaman bu kilo ile sırat köprüsünden nasıl geçerdim?:);)

karagozlum
27-10-06, 22:10
Senin aklina gelmeyebilir DenizM boyle bisey ama benim aklima ilk o gelirdi herhalde, ve boylede yapardim, milyonda tek ihtimal ben olurdum :)
Hem nasil olsa birgun sona ermiycekmi bu hayat? Ha 3 yil sonra ha 3 saat sonra. Biliyorum belki sacma bir yaklasim ama gercektende boyle dusunuyorum...

mirza
09-05-07, 08:26
bence çok doğru düşünüyosun bende böyle yapardım bence en doğrusu da bu.

srecomoya
09-05-07, 09:47
bende arkadaşlar gibi kırdıysam birini özür dilerdim ve sevdiklerimin yanında o 3 saati geçiriridim az olsada

lutfubey
09-05-07, 11:29
ben de sevdiklerimin yanında geçirirdim son 3 saatimi. bolca dua ederdim heralde.