PDA

Tüm Versiyonu Göster : Cem Yılmaz ve Hokkabaz Filmi!

ebruli_1905
12-10-06, 00:27
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

Ali Taner Baltacı ve Cem Yılmaz'ın kamera arkasına geçtiği Hokkabaz'ın çekimleri bitmek üzere.

Cem Yılmaz'ın senaryosunu kaleme aldığı ve başrolünü üstlendiği filmin diğer oyuncuları Mazhar Alanson, Özlem Tekin, Tuna Orhan, Tuncer Salman, Ayçe Abana, Bahtiyar Engin, Caner Alkaya, Gürgen Öz, Kemal İnci, Bahri Beyat ve İpek Bilgin. Film, başarısız sihirbaz İskender (Cem Yılmaz) ve yardımcısı Maradona'nın (Tuna Orhan), kendilerine dar gelen İstanbul'dan biraz uzaklaşmak için turne yapmaya karar vermesini ve İskender'in akli dengesi yerinde olmayan babası Sait'i (Mazhar Alanson) de ekibe dahile ederek ortalığı birbirine katmalarını konu alıyor. Filmin Ekim ayında gösterime girmesi planlanıyor.

Yeni filmi hakkinda konusan Cem Yılmaz, "Bu sefer 4 milyon degil, aklibasinda bir '4000' seyirci bekledigini" soyleyerek, "G.O.R.A." filminin rekorunu kiran "Kurtlar Vadisi Irak" filmine gonderme yapti. Cem Yılmaz filmin tutacağından çok emin görünüyor.

_Mavi_
12-10-06, 09:39
valla ben 4 gösle gelmesini bekliorum :D

ebruli_1905
12-10-06, 20:24
valla ben 4 gösle gelmesini bekliorum :D

aynı şekilde bende..:)

Meinkampf
12-10-06, 20:32
bende bende bende ( ben biriyle izlicem o kendini blio ;) )

NIGHTMARE
12-10-06, 20:33
Bu adamın filmleri süper oluyor ya çıksın ilk iş izlemek ;)

MaXXuS
12-10-06, 23:16
bende bende bende bide ZeiSs'de :D

turk42
18-11-06, 23:26
merhaba hokkabaz icin yardimci olurmusun

NIGHTMARE
19-11-06, 15:41
merhaba hokkabaz icin yardimci olurmusun

Olalım buyur ne yardımı istiyorsun ?

zahir
27-11-06, 10:30
hokkabaz filmi çok hoş olmuş arkadaşlar izlemeyenler gitmeli mutlaka.
Haa unutmadan Cem Yılmaz var diye illa gülmey ummayın ...