Tüm Versiyonu Göster : adsl olanlar hızı artan oldumu bu sıraları?
Arkadaşlar hızınızın artığını söylersniz bu söylentilerin nekadar doğru yada yanlış olduğunu anlarız. benim bağlantı halen 512 Kbps
Ben bunun 1 haziran 'da gerçekleşeğini duymuştum ama.
Bu sıralar internet felaket şahsen.
128-256 ya çıkardıkları zamanlarda böyle şeyler olmuştu ilk önce bir düşüş ağırlık yaşanmıştı ardından hız artırımı olmuştu.
Açıkçası bu sıralar olabilir diye düşünüyorum ..
Ama bağlantı hızım aynı ..Değişen birşey yok.
((: ((: ((: benimki gittikce yavasliyo yaw :mad2: :mad2: :mad2:
Darkfighter
28-04-05, 18:21
ne artması abi bizim evdeki gene gitti hatta sorun varmış kğ3
genchacker
28-04-05, 19:52
WaLLa biziim oralardada arttıgı sölenemez saten dns ler ölü gibi bişi
Ewet benim hızımda giderek 20 lere düşmeye başladı acayip kötü bu aralar bağlantı hızım..
Nekadar dertli arkadaşlarım varmış yaw:D sizlere katııyorum adı 512 icratı ise 28k geçmez :mad:
Nekadar dertli arkadaşlarım varmış yaw:D sizlere katııyorum adı 512 icratı ise 28k geçmez :mad:
Hehe 256 ya şükürler olsun ben onunla 27 ile indiriyorum .
Aman hızımı düşürmesinler de böyle iyi .Zaten internetten indirecek te bişey de kalmadı yakında sınırlaya geçmeyi düşünüyorum :)
valla beyler dokunmasalar çok daha mutlu olcam son bir haftadır ara ara kesintiler oluyor bende son bazen bağlantı kağnı gibi ilerliyo sabrın sonu selamet diyorum bekliyorum nasip:D
Hehe 256 ya şükürler olsun ben onunla 27 ile indiriyorum .
Aman hızımı düşürmesinler de böyle iyi .Zaten internetten indirecek te bişey de kalmadı yakında sınırlaya geçmeyi düşünüyorum :)
:confused: :confused: :confused: :confused: sen herşeyi indirdinmi yani :D bravo doğrusu yaw :D
Valla bende 256 dan memnunum 22-25 kb/s arası filmlerimi indiriyorum.İndirecek güzel filmde kalmadı gerçekten gitgide geçmiş yıllara dönüyorum :D
PcTeknikZone