Tüm Versiyonu Göster : Google
vBulletin sitesine google reklmamını nasıl yapılacak bi bilgi verebilirmisiniz acaba
vBulletin sitesine google reklmamını nasıl yapılacak bi bilgi verebilirmisiniz acaba
Her mesajın altına mı yoksa sadece anasayfaya mı?
her mesajın altına olsa nsıl olur sizce teşekkürlr
postbit legacy de en aşağıya in bunu yapıştır..
<if condition="$post[postcount] % X == 0">
$spacer_open
<div style="padding:0px 0px $stylevar[cellpadding]px 0px">
<table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center">
<tr>
<td class="thead" align="left">Sponsorumuz</td>
</tr>
<tr>
<td class="alt1" align="center">
BANNER CODE HERE
By DesTRuctionS
</td>
</tr>
</table>
</div>
$spacer_close
</if>
mesela her 3 mesajda bir gözükmesini isterseniz X i 3 yap.
çok teşkkür ediyorum gerçekten
ııııııııı ana sayfadada görünmes için ne yapmalıyım mesela bağzı forumlarda forumun en aşağısında googleden glir elde ediyor gibi linkler var onu nasıl yapmam gerekli
bu dediğimden burdada var Pc TekniK - Toplist bunu araya nasıl koydunuz acaba ???
ııııııııı ana sayfadada görünmes için ne yapmalıyım mesela bağzı forumlarda forumun en aşağısında googleden glir elde ediyor gibi linkler var onu nasıl yapmam gerekli
bu dediğimden burdada var Pc TekniK - Toplist bunu araya nasıl koydunuz acaba ???
Toplist için toplist kodlarını footer a ekleyebilirsin en sona..
BANNER CODE HERE By DesTRuctionS
çıktı bunu nasıl düzenleyebilirim
BANNER CODE HERE By DesTRuctionS
çıktı bunu nasıl düzenleyebilirim
işte bu kodu postbit legacy e eklerken ekleyeceğiniz reklam yada google reklamının kodunu BANNER CODE HERE By DesTRuctionS bunun üstüne yapıştıracaksın ;)
çok teşkürler bilgilerin gerçektn çok faydalı oldu size rahatsızlık verdimse özür
anasayfa en üst tarafa bir reklam nasıl ekl yebileceğimi bulamadım zahmet olmazsa yine size bunu soracaktım yardımlarınıxdan dolayı çok teşekkürlr
FORUMHOME da
[x_powered_by_vbulletin]</phrase></title>
</head>
<body>
$header
$navbar
bunun altına ekleyebilirsin anasayfada reklam için..
vay bea onlar içindemi bi sürü kod var benim bildiğim onlar gelim yerlerştiriyo
peki bedava sitede de bu kodlar geçerlimi ?
ilgi ve alakanızdan dolayı çok teskkürler Çok yardımcı oldunuz
çoook tşk
Tabiyki bedava vbulletindede bunu gerçekleştirebilirsiniz.Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)
takıldıkça size geliyorum kusura bakmayın ne olur
forum içerisinde yapılan teşekkürleri kimin ettiğini nasıl görüntüleyebilirim bunun için bir ayarmı yoksa eklentimi yapilması gerekiyor
şimdiden çok teşekkürler
bu yüklediğimiz teşekkür eklentisinin özelliği..
benim yüklediğim eklentide bu özellik yok hangi eklentiyi önerirsiniz sizin forumdaki mükemmel ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
ayrıca ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkürler
benim yüklediğim eklentide bu özellik yok hangi eklentiyi önerirsiniz sizin forumdaki mükemmel ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
ayrıca ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkürler
Bende yükleyeli epey olmustu vbulletin.org dan yüklemiştim.Versiyonunu fln hiç hatırlamıyorum deneme yanılmayla bulabilirsin
yaw ben googleyi aldım fakat sizinki gibi olmuyor asabımı bozdu tam büyük görünüyor forum sağa sola uzuyor bu sefer tavsiyeleri ekledim oda güzel durmuyor sizinkinden yapmak için ne nasıl bişey önerirsiniz
adnankiraz
27-12-06, 04:27
ya benim abimde böyle bişilerden bahsediyordu hatta ona geçenelerde bir çek göndermiş google nasıl bişi bu veya neden para ödüyorlar...
PcTeknikZone