PDA

Tüm Versiyonu Göster : Google

asi genç
26-09-06, 21:58
vBulletin sitesine google reklmamını nasıl yapılacak bi bilgi verebilirmisiniz acaba

varyemez
26-09-06, 22:35
vBulletin sitesine google reklmamını nasıl yapılacak bi bilgi verebilirmisiniz acaba

Her mesajın altına mı yoksa sadece anasayfaya mı?

asi genç
26-09-06, 22:49
her mesajın altına olsa nsıl olur sizce teşekkürlr

varyemez
26-09-06, 23:13
postbit legacy de en aşağıya in bunu yapıştır..

<if condition="$post[postcount] % X == 0">
$spacer_open
<div style="padding:0px 0px $stylevar[cellpadding]px 0px">
<table class="tborder" cellpadding="$stylevar[cellpadding]" cellspacing="$stylevar[cellspacing]" border="0" width="100%" align="center">
<tr>
<td class="thead" align="left">Sponsorumuz</td>
</tr>
<tr>
<td class="alt1" align="center">
BANNER CODE HERE
By DesTRuctionS
</td>
</tr>
</table>
</div>
$spacer_close
</if>

mesela her 3 mesajda bir gözükmesini isterseniz X i 3 yap.

asi genç
26-09-06, 23:18
çok teşkkür ediyorum gerçekten

asi genç
26-09-06, 23:20
ııııııııı ana sayfadada görünmes için ne yapmalıyım mesela bağzı forumlarda forumun en aşağısında googleden glir elde ediyor gibi linkler var onu nasıl yapmam gerekli

bu dediğimden burdada var Pc TekniK - Toplist bunu araya nasıl koydunuz acaba ???

varyemez
26-09-06, 23:22
ııııııııı ana sayfadada görünmes için ne yapmalıyım mesela bağzı forumlarda forumun en aşağısında googleden glir elde ediyor gibi linkler var onu nasıl yapmam gerekli

bu dediğimden burdada var Pc TekniK - Toplist bunu araya nasıl koydunuz acaba ???

Toplist için toplist kodlarını footer a ekleyebilirsin en sona..

asi genç
26-09-06, 23:26
BANNER CODE HERE By DesTRuctionS

çıktı bunu nasıl düzenleyebilirim

varyemez
26-09-06, 23:28
BANNER CODE HERE By DesTRuctionS

çıktı bunu nasıl düzenleyebilirim

işte bu kodu postbit legacy e eklerken ekleyeceğiniz reklam yada google reklamının kodunu BANNER CODE HERE By DesTRuctionS bunun üstüne yapıştıracaksın ;)

asi genç
26-09-06, 23:49
çok teşkürler bilgilerin gerçektn çok faydalı oldu size rahatsızlık verdimse özür

asi genç
26-09-06, 23:55
anasayfa en üst tarafa bir reklam nasıl ekl yebileceğimi bulamadım zahmet olmazsa yine size bunu soracaktım yardımlarınıxdan dolayı çok teşekkürlr

varyemez
27-09-06, 01:17
FORUMHOME da

[x_powered_by_vbulletin]</phrase></title>
</head>
<body>
$header
$navbar

bunun altına ekleyebilirsin anasayfada reklam için..

Borz
27-09-06, 18:09
vay bea onlar içindemi bi sürü kod var benim bildiğim onlar gelim yerlerştiriyo

Borz
27-09-06, 18:12
peki bedava sitede de bu kodlar geçerlimi ?

asi genç
27-09-06, 21:16
ilgi ve alakanızdan dolayı çok teskkürler Çok yardımcı oldunuz

çoook tşk

varyemez
27-09-06, 21:34
Tabiyki bedava vbulletindede bunu gerçekleştirebilirsiniz.Yardımcı olduysam ne mutlu bana :)

asi genç
28-09-06, 00:00
takıldıkça size geliyorum kusura bakmayın ne olur

forum içerisinde yapılan teşekkürleri kimin ettiğini nasıl görüntüleyebilirim bunun için bir ayarmı yoksa eklentimi yapilması gerekiyor

şimdiden çok teşekkürler

varyemez
28-09-06, 00:37
bu yüklediğimiz teşekkür eklentisinin özelliği..

asi genç
28-09-06, 20:41
benim yüklediğim eklentide bu özellik yok hangi eklentiyi önerirsiniz sizin forumdaki mükemmel ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

ayrıca ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkürler

varyemez
29-09-06, 01:06
benim yüklediğim eklentide bu özellik yok hangi eklentiyi önerirsiniz sizin forumdaki mükemmel ama nasıl yapacağımı bilmiyorum

ayrıca ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkürler

Bende yükleyeli epey olmustu vbulletin.org dan yüklemiştim.Versiyonunu fln hiç hatırlamıyorum deneme yanılmayla bulabilirsin

Borz
29-09-06, 18:05
yaw ben googleyi aldım fakat sizinki gibi olmuyor asabımı bozdu tam büyük görünüyor forum sağa sola uzuyor bu sefer tavsiyeleri ekledim oda güzel durmuyor sizinkinden yapmak için ne nasıl bişey önerirsiniz

adnankiraz
27-12-06, 04:27
ya benim abimde böyle bişilerden bahsediyordu hatta ona geçenelerde bir çek göndermiş google nasıl bişi bu veya neden para ödüyorlar...