PDA

Tüm Versiyonu Göster : slm arkadaşlar!!!...

freedom
18-09-06, 00:06
slm arkadaşlar...
ben burada yeniyim...herkese merhabalar diyorum...
ben web tasarımı hakkında bişeyler öğrenmek istiyorum ve işe nereden başlayacağımı bilemiyorum...bu konuda bi yardımınız olursa sevinirim...enazından nereden başlayacağım yer konusunda(bu site içinden)... şimdiden tşkrlr...herkese kolay gelsin...iyi akşamlar...

darkness84
18-09-06, 00:18
hoşgeldin sefelar getirdin..bak aşağıda bi pencere var forum seç diye ordan istediğin konuya girebilirsin..şimdilik bu kadar yardımcı olabiliyorum fazla benim alanıma girmiyorda..forumun içindeki herşeyi bulabilirsin ama o şekilde..ii forumlar sana:)

freedom
18-09-06, 00:28
İlginiz için tşkkr ederim...sevdim bu forumu...kolay gelsin

darkness84
18-09-06, 00:31
katıldığın için biz teşekkür ederiz arkadaşım.. sanada kolay gelsin hoşçakal:)

ProfessoR_X
18-09-06, 00:34
önce döküman okumayla başla arkadaşım html java php asp ne istiyorsan ama öncelikle oku ve okuduklarını uygula anca böyle geliştirebilirsin yani pratik yaptıkca ilerliyebilirsin bu konuda;)...

freedom
18-09-06, 00:37
saolun ya çok teşekkür ederim...

freemce
10-10-06, 18:18
arkadasım bircok program ve dil var html, dhtml, asp, php, flash, frontpage vs... bunları incele en kolayı frontpage dir bence onu incele daha sonra bi sekilde dil kullan saglamlık acısından

Bloody_Tears
26-04-07, 22:06
ben bu site yapma konularını mynetten başlayarak örenmiştim ğer bilmiyosan orayı bi dene derim en basit site tasarımı

pccini
27-04-07, 09:36
Kodları öğrenmek istiyorsan temel olarak htmlden başla...Tasarım diyorsan da Dreamwaver tavsiyemdir...