PDA

Tüm Versiyonu Göster : Transformers: Savaşlarına Sinemada Devam Edecekler

kanunsuz
03-09-06, 01:55
Bir zamanların ünlü çizgi dizisi Transformers beyazperdeye aktarılıyor. Görsel efektler açısından hayli zengin olacak yapım 2007 yılında sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Dreamworks Pictures tarafından sinemaya aktarılacak olan filmin yönetmenlik koltuğunda Michael Bay bulunuyor. Optimus Prime liderliğindeki Autobotlar ile Megatron liderliğindeki Decepticon’lar arasında ezeli savaş dünyamızda devam edecek.
Çizgi dizinden hatırladığımız karakterlerin bazılarıyla birlikte yeni karakterlerinde filme eklenmesi planlanıyor. Orjinal çizgi diziden biraz farklı olarak yapım için yeni robot dizaynları da geliştiriliyor. Filmde CGI teknolojisinden oldukça fazla yararlanılacak olması filmin görsel açıdan oldukça zengin olacağı şeklinde yorumlanıyor. Son yayınlanan
fragmanı (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.) filmin resmi sitesinden izleyebilirsiniz

Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.

ProfessoR_X
03-09-06, 01:58
bu filmi izlemezsem ölürüm sanırım:) teşekkürler;)

ProfessoR_X
07-07-07, 20:13
dedikten bu kadar zaman geçmiş ve dün filmin yayına çıktığı ilk gün gittim ve izledim.

gerçekten bu kadar zaman beklediğime değmiş. Bir film bu kadar mı güzel olabilir anlatamam yani.

filmdeki oyunculuklar savaş sahneleri özellikle ilk baştaki ve en önemli sahne filmin sonundaki filme o kadar fazla heyecan getirmişki anlatılamaz kısaca nefeslerinizi tutarak sonuna kadar izleyebileceğiniz bir film. filmi 144 dakika olmasına rağmen ara verildiği zaman ara çabuk bitsin şu sigaramda bitsinde diğer yarıyı izleyeyim diyorsunuz.

eğer gerçekten son zamanlarda yapılmış en iyi aksiyon, bilim kurgu filmi izlemek istiyorsanız kesinlikle kaçırmamalısınız çünkü eğer bu tarz filmleri seviyorsanız ve küçüklüğünüzde de transformers çizgi filmlerini izlediyseniz pişman olmayacaksınız demektir ;)

|CaRP3'Diem|
07-07-07, 21:19
dedikten bu kadar zaman geçmiş ve dün filmin yayına çıktığı ilk gün gittim ve izledim.

gerçekten bu kadar zaman beklediğime değmiş. Bir film bu kadar mı güzel olabilir anlatamam yani.

filmdeki oyunculuklar savaş sahneleri özellikle ilk baştaki ve en önemli sahne filmin sonundaki filme o kadar fazla heyecan getirmişki anlatılamaz kısaca nefeslerinizi tutarak sonuna kadar izleyebileceğiniz bir film. filmi 144 dakika olmasına rağmen ara verildiği zaman ara çabuk bitsin şu sigaramda bitsinde diğer yarıyı izleyeyim diyorsunuz.

eğer gerçekten son zamanlarda yapılmış en iyi aksiyon, bilim kurgu filmi izlemek istiyorsanız kesinlikle kaçırmamalısınız çünkü eğer bu tarz filmleri seviyorsanız ve küçüklüğünüzde de transformers çizgi filmlerini izlediyseniz pişman olmayacaksınız demektir ;)

dün izledim...

bayıldım..

gidin..

izleyin..

prof a katılıyorum..

film süperdi yaaa...

kanunsuz
07-07-07, 22:55
aynı zamanada "transformers : the game " adında oyunuda çıktı alın oynayın değişim heyecanını sizde yaşayın