Tüm Versiyonu Göster : Can Yücel
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.
can yücel deyince aklıma hemen
ne kadar rezil olursak o kadar iyi
dizesi geliyor.
Ustayı hatırlattığın için, emeğin için teşekkürler...
skocaman68
14-08-06, 16:55
benim de aklıma iki rahmetlinin atışması geliyor; duygu asena can yücel için ;"siz artık kartpostallarda kaldınız" deyince can yücel'in duygu asena'ya :"kart sensin postal da senin .... girsin" demiş :)
ikisi de nur içinde yatsın...
benim de aklıma iki rahmetlinin atışması geliyor; duygu asena can yücel için ;"siz artık kartpostallarda kaldınız" deyince can yücel'in duygu asena'ya :"kart sensin postal da senin .... girsin" demiş :)
ben bu olayı duygu asena nın nazım hikmet için söylediğini duymuştum ama,duygu asena geçen sene bir röportajda böyle bir olayın olmadığını söylemişti.
bu olay bizzat yaşandı hatta tv ler bile canlı yayında sansürleyemedi. canlı yayında duygun asena konuk. konu nazım hikmet e gelince duygu asena nazım hikmet için kartpostal şairi deyince can yücel telefonla proğrama bağlanıyor ve o meşhur sözü söylüyor. "kart sensin, postalda sana girsin"
bu olay bizzat yaşandı hatta tv ler bile canlı yayında sansürleyemedi. canlı yayında duygun asena konuk. konu nazım hikmet e gelince duygu asena nazım hikmet için kartpostal şairi deyince can yücel telefonla proğrama bağlanıyor ve o meşhur sözü söylüyor. "kart sensin, postalda sana girsin"
abim bilgilendirdiğin için teşekkürler...
bir yanlışımı daha düzelttinğş6
kızılyıldız82
14-08-06, 17:42
Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor. (Linki görüntüleyebilmek için <a href="%2$s"><strong>Üye</strong></a> olmanız gerekiyor.)
Ne edebi bir söz!!!!!!!!
PcTeknikZone